מבחן RT

OmriSoudry

New member
אבי, גם הפעם אתה צודק בכל מילה!

לפחות זה מה שאתה כנראה תשמע מרוב האנשים בפורום, אדרבא ליקוקים... אז תן לי להבין - אני "גועלי", "מלקק בתחת", ו-"חריין קטן"? תגיד לי, אתה לא מתבייש? בטח שלא, זה אינטרנט... אני מתפלא שאף אחד לא מחק לך ת'הודעה עדין!! הפעם הגזמת לגמרי - את התסכולים שלך אתה לא תפרוק עליי יום יום בפורום. עכשיו ת-י-ר-ג-ע ותקרא: אני לא ניסיתי לעשות פרסומת (נראה לך שמישהו צריך שאני אפרסם אותו?), אני כולה סיפרתי סיפור שקרה כשהייתי במבחן RT. מה האינטרס שלי לפגוע בשירגל כנפיים??? מישהו משלם לי? יוצא לי מזה משהו? נו באמת!! עשיתם מעכבר פיל, ואם מישהו אחר היה כותב את אותו דבר הייתם אומרים לו "כן, גם אנחנו מסכימים שיש בעיות עם התשובות של משרד התקשורת". אבל אתם ישר התנפלתם, רמזתם על כך שאני גנב, ממש כמו שעשיתם אחרי שפירסמתי את הסדרה שלי - חשבתם שהמטרה שלי זה לפרסם את WFC. כאילו אין לי מה לעשות בחיים... אנשים אומרים לי "עומרי תקרא טוב מה שכתבו לך בתעופה קלה - זה הצד האפל של אנשי התעופה הישראלית" ואני כמו טמבל חושב שזה סתם חלק מהאנשים פה. אבל באמת, יש פה רוב של אנשים (אלו שכותבים) שלא יודעים לשלוט על עצמם וחושבים שכל מי שמטיס ססנה הוא מינימום אלוהים ובואו נבנה לו מקדש. חלאס עם כל המשחקי אגו האלה, לכו לטוס בכיף שלכם וזה הכל! אבל המרחק בין מה שכתבתי ללרמוז לכולם פה שאני גנבתי משירגל כנפיים חומר הוא גדול, והיו מקרים שדברים כאלה גם הגיעו לבית משפט. כף רגלי מעולם לא דרכה בשירגל כנפיים! אז תעזבו אותי בשקט כבר, טיפסתם כל כך גבוה על העץ שאפילו VFR אתם לא יכולים לטוס כבר... שבת שלום.

אחרי כאלה מילים....

באמת קשה לי להבדיל מי פה הערס הקטן ומי מלך השכונות. /tapuzforum/images/emo3.gif

הצד האפל של התעופה ממליץ לך

לקרוא דברים כפשוטם. מי מתרגז, מי מוציא עליך תסכולים. כתבתי שאתה מגעיל ולכך התכוונתי. מגעיל בחשבונות שהבאת לכאן בהתחלה, במה שהיה בשרשור הזה, בטיסת קללות הפקחים לראש פינה ואפילו בפוזה בה הצטלמת ליד המטוס בתמונה עם השמות. הגעיל אותי איך שדחפת את WFC למרות שיש לי רק דברים טובים לומר על זיו לוי. הגעיל אותי איך (לשיטתך כמובן) קידמת את יוסי כהן למרות שיחסי עמו טובים לגמרי. אבל אני מבזבז מילים. הדבר היחיד שמטומטם יותר מלהגיד "הפקח הבן זונה" הוא להנציח את זה בסרט. המשך כך, ודי מהר תמצא שאפרופו בתי משפט, אתה תהיה זה שיצטרך עורכי דין בהתנהלות מול הרשויות.

OmriSoudry

New member
מגעיל אותך?

ואחרים נגעלים מהציניות, הגישה, האגו, הכינויים (קופים), המשלים המוזרים, הביטויים (חריין קטן, מלקק תחת...), ההתנצחויות, וההרגשה שמותר לך לכתוב כאן הכל בלי לפגוע באחרים. זה עצר אותך אי פעם? גם אותי ואת רוב האנשים ש-ק-ו-ר-א-י-ם בפורום הזה זה מגעיל. מאוד. אבל מה האחרים האלה עושים? עוברים לפורומים אחרים, או פשוט נמנעים מלכתוב פה. אתה לא רואה את זה, כי אתה לא רוצה לראות את זה, אבל רק 20% מהאנשים שקוראים פה גם כותבים, אלו שעוד יכולים להתמודד איתך. למה? כי אתה הפכת את הפורום הזה לפורום החברים של אב"ד. מצטער שאני בין היחידים שעוד יש לו כוח לספוג יום יום את הביקורות שלך, העלבונות שלך, ומה לא. ואני עושה את זה בצורה הכי בוגרת שאפשר. למנהלי הפורום אולי לא נעים כי הם מכירים אותך, אבל ברור לכל בר דעת שהודעה כמו שכתבת לי מוקדם יותר היתה נמחקת בכל פורום אחר מיד. אבל אתה ממשיך לכתוב פה למרות שאנחנו נגעלים (אנחנו = לא אלו שכותבים פה, אלא הרוב שגם קוראים פה) וגם אני ממשיך לכתוב פה למרות שרובכם נגעלים (אתם = האנשים שמעיזים עוד לכתוב בפורום הזה) וככה זה ימשיך. ההבדל הוא, שאני לא קראתי לך פעם אחת בכינוי גנאי, לא העלבתי אותך מול כל חברי הפורום, לא עשיתי לך שם רע (אנשים רואים אותי בהרצליה, שומעים מי אני, וישר חושבים שהם מכירים אותי) - אני הייתי הבוגר. מגעילה אותך הפוזה שהצטלמתי בה? ואתה עוד קורא לי "ילד"? רק עשו לי טובה, אל תתקשרו אליי עכשיו להגיד לי לא להגיב כי הפעם הייתי חייב. נמאס כבר לשמוע שוב ושוב את אותם דברים ומישהו חייב לדבר. חנוכה שמח אב"ד, אל תעשה דבר שטותי כמו להגיב לי.

נו, והתקשרו אליך, מגעיל?

או שמא ה "תחזיקו אותי" שלך הרתיע את חבורת מקללי הפקחים שלך?

OmriSoudry

New member
היית חייב, אה?

לא צריך להיות אורי גלר כדי לנחש שתגיב. כזה אתה - האיש שאומר את המילה האחרונה. כן, דיברתי עם האנשים האלה, ויש לי חדשות טובות בשביל החבר'ה שלך. אני אפסיק לכתוב בפורום הזה, אפסיק לקרוא את השטויות שלך. אני אהפוך לאותם אנשים שלא רוצים להיות חלק מ-"פורום אבי בן-דוד". אם תסתכל על גיל הכותבים הממוצע, תראה שיש לך רוב מבוגר יחסית. ולמה? כי רוב הצעירים עסוקים בלכתוב לי כל הכבוד ושהם מפחדים לכתוב פה בגללך. ולכל אותם צעירים - בקרוב גם לכם יהיה איפה לדבר, עם סינון הודעות נורמאלי. ואותך, אבי, אני מקווה לשמוע פעם הבאה רק בקשר. יאללה צא לחגוג, נפטרת מעולו של זה!

ramiby

New member
הסטטיסטיקאי של הפורום?

את רוב האנשים בפורום זה מגעיל ... רק 20% מהאנשים שקוראים פה גם כותבים ... אתה ממשיך לכתוב פה למרות שרובכם נגעלים ... תגיד - מי בחר אותך לנציג כותבי הפורום? הצעתי הידידותית לך - דבר חלש!!! (וגם דבר בשם עצמך בלבד)

עומרי

לדעתי שגית בכתיבתך כנגד כנפיים שירגל. חברה זו עובדת למעלה מעשרים שנים בתחום התעופה, והוציאה תחת ידה מאות טייסים. ישנם בחברה זו אנשים מצוינים, אחד אחד, המתפרנסים מעבודתם ביושר. אינני מכיר אותך מקרוב, אולם אני בטוח שלא התכוונת לפגוע בהם. דרכך לא הייתה נכונה, למרות רצונך לפרגן. דבריך התפרשו אחרת ממה שהתכוונת, ואת התוצאה ראית בתגובות. זכור, לכל מילה הנכתבת בפורום כזה או אחר, יכולות להיות אין ספור פרשנויות. לא כל אחד יכול להיכנס לנבכי נשמתך, ולא כל אחד יכול לדעת ולהבין למה התכוונת. למרות גילך הצעיר וחוסר ניסיונך בחיים, כתיבתך, אף שהיא מקוממת לפעמים, מראה שאתה בחור אינטליגנטי עם ראש על הכתפיים. עצתי לך, פזר את כושרך למחוזות אחרים, בהם תוכל להביא תועלת אמיתית. בברכה - יוסי

למעלה