מבחן!!!

nirte

New member
מבחן!!! ../images/Emo5.gif

רק לפני יומיים גמרתי את הלימודים. אז מחר יש לי מבחן!!! מדובר במבחן למד"א והוא מלחיץ אותי נוררראאא!!! תאחלו לי בבקשה בהצלחה!!! {שכחתי לומר לכם שכבר הפסקתי להחרים את המילה הזו.}

mE and Me

New member
בהצלח"ה (למי שיודע מה זה הר"ת...)

וקולקבוד על ההתנדבות למד"א (מצטרף ל-ICודליה שדעתי כדעתהּ כפי שהובעהּ בהודעתהּ מלפני יומיים <מתפלא מהשפה של עצמי>)!!!

לאאאאאאאאאא

אין לך ממה לדאוג כי זה דבר ממש קל!!!!!! את/ה מדבר/ת על קורס 20 או קורס 60 שעות?

icודליה

New member
סליחה שזה מאוחר....

אבל איך עבר המבחן? אני מקווה שבהצלחה מלאה!

nirte

New member
קורס עשרים שעות. היו שני מבחנים:

מעשי ועיוני. את המעשי מעבירים את כולם. אבל בעיוני זה כבר משהו אחר.. היו שמה כמה שאלות ממש טובות ואני שמח שהמבחן היה קשה. אבל הייתה שאלה ששיגעה לי את המוח!!! בשעת חירום מתקשרים למגן דוד אדום מה צריך לומר לו {או משהו כזה}: א. כתובת וגיל החולה/ פצוע. ב. מספר טלפון, מצב החולה, מחלות רקע. ג. את השלישי אני לא זוכר.. ד. כל התשובות נכונות. כל הזמן לימדו אותנו על המספר טלפון.. אז עשיתי על מספר הטלפון.. לאאא!!! זה כל התשובות נכונות. בכל מקרה.. היו מותר שיהיו חמש טעויות, אני מצאתי שתיים {מתוך השאלות שהייתה לי בהן התלבטות}. תודה על ההתעניינות!!!

מזכיר לי פעם אחת

שנאלצתי להזמין לאמא שלי אמבולנס כי היו לה בעיות עם הלב ולהזמין להורה שלך אמבולנס כשהוא במצב שהוא לא יכול לדבר בכלל זה פשוט נורא
וכל כך התעצבנתי על כל השאלות שלהם..מה אני יודעת לענות? הם אמורים לדעת "מה יש לה" ולא אני! עם כל השאלות שיש להם, הבן אדם כבר יכול למות מזמן ארגגגג התאפקתי לא לצרוח עליהם שיבואו כבר ויסתמו ת'פה!! (כן, אני חדשה כאן, אני פשוט שונאת הודעות הכרות אז החלטתי פשוט להדחף....
)

למעלה