מבחן שפיות מי שלא צוחק, כנראה שהוא "נורמלי" לכל רואי השחורות בפורום, להתחיל לצחוק
ר רועי אפ New member 28/2/03 #1 מבחן שפיות ../images/Emo8.gif מי שלא צוחק, כנראה שהוא "נורמלי" לכל רואי השחורות בפורום, להתחיל לצחוק
A az ma New member 28/2/03 #2 I'm insane ...biiig time!!!!! לא החזקתי מעמד... גם לא 5 שניות... אני מקרה אבוד...
A A n g e l D u s t New member 28/2/03 #6 אני אף פעם לא הבנתי מה מצחיק בזה... האם אתם טוענים שאני שפויה?
מ מבט מהצד New member 28/2/03 #8 ומה אם סתם חייכתי ונהניתי? בחיי בחיי שלא ממש צחקתי אז אני שפויה, או לא
1 17205 New member 28/2/03 #13 חיוך זה גם נחשב אז סימן שאת שפויה ןבכל מקרה קשה לי להאמין שלא צחקת בכל מקרה שיהיה שבת שלום ........
מ מבט מהצד New member 28/2/03 #14 אז זהו, שזו בדיוק הבעיה שלי שאם חיוך גם נחשב, זה אומר שאני לא שפויה , ואז מה? זהו? מסדרים לי מקום בגהה? מטריד קצת העניין שתהיה גם לכם שבת שלום, וד"ש לחמולה.
אז זהו, שזו בדיוק הבעיה שלי שאם חיוך גם נחשב, זה אומר שאני לא שפויה , ואז מה? זהו? מסדרים לי מקום בגהה? מטריד קצת העניין שתהיה גם לכם שבת שלום, וד"ש לחמולה.
ה הלוואי והייתי חתול New member 28/2/03 #12 כמעט... אבל החלטתי שאם אני מחייך אז לא יקרה כלום אם אני אצחק