מבחן שני....?

FICLUB

New member
מבחן שני....?

שלום אני חדש פה, והייתי רוצה לקבל כמה עצות. במבחן הראשון(לפני שנה) קיבלתי 560, אני רוצה לעשות עוד אחד באוקטובר. אנגלית 123 כמותי ומילולי שניהם בערך 108. הבעיה העיקרית שלי הייתה הזמן. באנגלית יש לי אוצר מילים מספיק אך מהירות הקריאה לא משהו, הבנתי שקריאת ספרים תעזרו. בכמותי אני מניח שצריך יותר תרגול. במילולי נגיד שאני מכוסה בעיניין האוצר מילים, גם פה עם הזמן לא הסתדרתי, אם אני זוכר טוב לא הגעתי אף פעם למצב שאני מסיים את הפרק. אשמח לקבל הצעות איך אני יוכל לשפר את הציון. תודה לעוזרים.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif תקרא ספרים../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ב 2 השפות... גם לי יש את הבעיה הזאת, ואין דרך אחרת. אם אנחנו קוראים לאט, הדרך היחידה לשפר את זה, זה לקרוא הרבה.

quizer

New member
לקרוא בלי ניקוד זה הצד הראשון

השני הוא לדלג על מילים, ולהסיק לבד את משמעותן בסוף המשפט בלבד. השלישי הוא לקרוא טקססטים עם שורות באורך שאתה רגיל אליו באלכסון, ובכל פסקה להסיק לבד סיכומים של משפטים שהיו בתוכה. כדי לחדד את הרעיונות תמשיך לשאלות ותמצא בדיוק מה ההקשר של המשפטים הקיימים בתשובות בטקסט. בטקסטים של הפסיכו' לא צריך לקרוא בין השורות מה שמעניין אותך, לא צריך לקרוא את כל הקטע. צריך רק לקרוא בין השורות את מה ששאלו אותך ולבחור בתשובה הנכונה. שיטות קריאה מהירה כשאתה לא מתאמץ להבין מיד את מה שאתה קורא מגיעות מזה מהר כשאתה מתחיל מטקסים פשוטים יחסית, ולומד לקרוא אותם בקצב שאפילו לא דמיינת, פשוט כי הם פשוטים. ואז כשתגיע לטקסטים של הפסיכו' תדע לעבוד גם עם טקסטים קשים באותה רמה.

FICLUB

New member
בקשר לאנגלית...

לשיפור הקריאה באנגלית יעזור כל דבר, אבל מה בקשר לעיברית? ועד כמה קריאה יכולה לעזור ובאיזה תדירות לקרוא? תודה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif גם בעברית../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

קריאה תשפר את מהירות הקריאה. וגם את אוצר המילים. תקרא ספרים, ואפילו יותר טוב, מאמרים למיניהם. תקדיש לזה חצי שעה-שעה ביום, ומהירות הקריאה שלך בעיברית תשתפר תוך איזה חודש ככה... הערכה שלי...

למעלה