מבחן שירי רד הוט עד כמה אתם מכירים את השירים ? הבחנו פה
F funky crime 1989 New member 11/3/05 #2 אהמ... זה מכניס אתכם למבחן של גרין דיי בצד יש תיבה שרשום מעליה Don't like the music? Create your own game in seconds בתיבה הזאת מקלידים red hot chili peppers אה ודרך אגב אתם יכולים להקליד כל אומן לועזי שאתם רוצים והוא ימצא...כן גם ג'ון!!
אהמ... זה מכניס אתכם למבחן של גרין דיי בצד יש תיבה שרשום מעליה Don't like the music? Create your own game in seconds בתיבה הזאת מקלידים red hot chili peppers אה ודרך אגב אתם יכולים להקליד כל אומן לועזי שאתם רוצים והוא ימצא...כן גם ג'ון!!
F funky crime 1989 New member 11/3/05 #3 בעעע זה לא היום שלי הנה הקישור המהיר והבטוח לאלה שאין להם כוח...פה
S Shachaf D New member 13/3/05 #11 10\10 - רד הוט 10\10 -מטאליקה ו שבע מתוך עשר של סיסטם אוף אה דאון .. אל תשאלו אותי למה אני שומע אותם. ( וכן , אני משרשר לעצמי)
10\10 - רד הוט 10\10 -מטאליקה ו שבע מתוך עשר של סיסטם אוף אה דאון .. אל תשאלו אותי למה אני שומע אותם. ( וכן , אני משרשר לעצמי)
E easily New member 13/3/05 #12 חשוב!! כנסו עוד פעם, כל פעם יש חידון אחר תיכתבו בחיפוש: red hot chili peppers
ג גברת פלפלת האחת New member 13/3/05 #13 שירים אחרים? או חידון שונה לגמרי? וזה ממש ממש קל...חח פשוט אין לי כח לחכות שיטען השיר....