מבחן קומפיומטרי

מבחן קומפיומטרי

רציתי לשאול עד כמה הדיסק הזה עדכני לעומת המבחנים כיום?
האם הציון משקף את המבחן האמיתי ?
תודה ושבת שלום

joshgeller

New member
תשובה חלקית

עדיין לא קיבלתי ציון אז אני לא יודע מאה אחוז. אבל בכל מקרה הקימפיוטרי עזר לי להתמקד על מה שאני חלש בו. ממה שהבנתי זה די דומה לבחינת מפע"ם. גם במבחניים הכי חדשים של המרכז קיבלתי ציון דומה. קיצר נראה לי שזה די עדכני ועוזר להתמקד בהצלחה ושבת שלום. הערה: לא נראה לי שהם כבר עדכנו את הדיסק למתכונת החדשה אבל את זה צריך לשאול אותם. ובכל מקרה השינויים לא כאלה נרחבים.

המשך

הדיסק הזה תיסכל אותי לגמרי
קיבלתי במבחן הזה 381 ובכל הסימולציות של הקורס אני עומדת על 500
אין תשובות במבחנים בדיסק שהם שלחו אין לי מושג במה אני טועה ובמה אני צודקת
מיואשת עד דמעות :(

הבעיה העיקרית עם הקומפיוטרי

היא שהשאלות שם לא באמת נראות כמו שאלות פסיכומטריות - מספיק להסתכל על המבחנים שפורסמו באתר המרכז הארצי ולראות שהניסוחים הם לא בדיוק דומים לשם.

הוא אמנם אדפטיבי בדומה למפעם, אבל יש לו ערך פחות ברגע שלא מדובר בבחינה שהנוסח שלה זהה לזה של הבחינה כפי שהיא היום - גם המפעם וגם הרגילה.

אולי אז זאת הסיבה לכישלון במבחן הזה?

האמת השאלות נראו לי שונות לחלוטין מהשאלות בסימולציה שעליהן אני עונה הרבה יותר תשובות.
באתר של המרכז הארצי יש דוגמה לשאלות מפע"ם ?
תודה !

שאלות מפעם זהות לבחינה הרגילה

לכן הדוגמאות של הבחינות הרגילות משקפות נאמנה את הסגנון של השאלות שנשאלות במפעם.

לאקונומיקה

הי אוקונומיקה
בסמולציה האחרונה של הייקיו הוצאתי 480 וזאת כמובן בהשוואה לכל המחזור ומחזורים קודמים
את חושבת שהמבחן המפע"ם יש סיכוי שאגיע ל 525 לפי שיטת החישוב שלהם ?
תודה...
עדי

לצערי אין לי תשובה חד משמעית לעניין

לא מכירה את הסימולציות של היי קיו ולכן אין לי את האפשרות להגיד לך, מה גם שבניגוד לבחינה הרגילה שהיא יחסית - מבחן המפעם בוחן אותך בצורה אדפטיבית.

לאקונומיקה

אקונומיקה יקרה
ראשית תודה רבה על התמיכה לפני המבחן :)
היום נגשתי למפע"ם המבחן ערך 5 שעות !!
יצאתי די מבולבלת. בכל החלקים נוספו לי המון שאלות בסוף הפרק לפחות 5-6
הרגשתי שהמבחן פשוט לא נגמר
הבנתי שאם ישנם שאלות נוספות זה אומר שהמחשב לא יודע בוודאות את הרמה.
שאלתי :בשאלות הנוספות המחשב מנסה לבדוק אם להעלות את הציון או לחליפין הוא יכול למשוך אותי לכיוון המינימום (50) אם אני לא ממש טובה ?
שוב תודה את מקסימה !
עדי

גם כאן קצת קשה לענות

מספר השאלות בפרק של בחינת מפעם אינו קבוע ולרוב עומד על 20-30 אך כבר ראיתי תלמידים שקיבלו 40 ויותר שאלות בפרק.

העובדה שהיו לך יותר שאלות מפרק בחינה רגיל לא אומרת כלום, גם שנויים ברמת הקושי יכולים להופיע כי לפעמים המחשב נותן שאלות כדי לבדוק את נושא הניחושים אצלך.

מה שחשוב זו המגמה - כלומר האם הרגשת עלייה ברמת הקושי במהלך הבחינה..

וכמובן, שיהיה המון בהצלחה!

למעלה