יצאתי טד
A Angelus New member 13/2/06 #24 גדול!../images/Emo163.gif מעניין אילו תשובות הייתי צריך לבחור בשביל לצאת טד.
H H e L L L L L L o O New member 13/2/06 #20 יצאתי ג'ורדן the bitch אחח מעולה רציתי להיות דר קוקס אני מעריצה
A Angelus New member 13/2/06 #23 ג'ורדן../images/Emo192.gif אהבתי אותה עוד מימי 'המופע של דרו קארי'. שחקנית דגולה!
P pure alice New member 13/2/06 #25 אני הראשון שיצא ד"ר קלסו? אוהב את המבחנים האלה. אניווי אני חדש פה ומת על הסדרה הזאת, מחכה כבר שישדרו אותה..
אני הראשון שיצא ד"ר קלסו? אוהב את המבחנים האלה. אניווי אני חדש פה ומת על הסדרה הזאת, מחכה כבר שישדרו אותה..
L limiCOOL New member 13/2/06 #28 שאלה ב"מבחן" ששאלו איך נשמע הצחוק שלכם...מה עניתם? אני עניתי... I sound like I'm choking. Wait a minute... No, no, just a laugh.
שאלה ב"מבחן" ששאלו איך נשמע הצחוק שלכם...מה עניתם? אני עניתי... I sound like I'm choking. Wait a minute... No, no, just a laugh.
P pure alice New member 14/2/06 #29 האמת היה מוזר כשראיתי את התמונה שלו, אבל כשראיתי שכתוב שהוא the most evil man tin the world הרגשתי קצתיותר טוב עם עצמי. יכול להיות שזה היה לא אנושי להרגיש הקלה?
האמת היה מוזר כשראיתי את התמונה שלו, אבל כשראיתי שכתוב שהוא the most evil man tin the world הרגשתי קצתיותר טוב עם עצמי. יכול להיות שזה היה לא אנושי להרגיש הקלה?