מבחן סימולציה

adidushim

New member
מבחן סימולציה

עשיתי היום מבחן סימולציה... אני כבר דיי מתבלבל בחישוב הציון של הבחינה... מישהו יכול לחשב לי בבקשה? הציונים : מילולי 88% כמותי 84% אנגלית 85% תודה רבה....

ציונך נע בין 673-701

אבל הוא ממש בגבול התחתון.. כלומר.. לא יותר מ675.. :) בהצלחה

GreatRiver

New member
בין 702-729. וזה בדוק.

[נושא] - טוב, לפחות על פי הטבלאות של המרכז הארצי. אצלנו בקורס העבירו נוסחה שונה במקצת, שפחות או יותר תואמת את העניין: ציון משוכלל = 200 + ((אחוז הצלחה כולל במבחן) * 600). לציון הזה, צריך להוסיף פלוס-מינוס 40, שכן הציון הוא יחסי. במקרה שלך: 0.85 * 600 + 200 = 710. בכל מקרה, אם הוצאת תוצאה כזו בסימולציה של מכון פסיכומטרי, סביר להניח שבבחינה תקבל 20-30 נקודות יותר. בהצלחה! a

adidushim

New member
תודה לכם...

האמת שעכשיו אני טיפה יותר מבולבל.... הנוסחה השניה נשמעת לי טיפה מוזרה....
התוספת של 200 נקודות לא מסתדרת לי עם ההגיון אמנם זה נכון במקרים של ה"קצוות",כלומר: 0*600 + 200= 200 1.0*600 + 200= 800 השאלה היא איך הנוסחה הזו מתנהגת באמצע ולא בקצוות...

GreatRiver

New member
נכון שבא לכם סלט פירות?

האמת היא שכל הנוסחאות הללו אינם מדויקות ב-100 אחוז, אבל באשר לנוסחאות של המרכז הארצי - על פי נסיוני הם מדויקות יחסית (היה פער של 7 נקודות בין מה שצפו לי הסימולציות מהאוגדן לבין מה שקיבלתי במבחן).

adidushim

New member
אני מעדיף את סלט הבטטות מאתמול

מהבסטות של יואל גבע

itayl2

New member
699.8..............

וזה על פי החישוב שבקידום......... אחוזים במילולי - כפול 0.4 אחוזים בכמותי - כפול 0.4 אחוזים באנגלית - כפול 0.2 מחברים הכול - כפול 6 פלוס 185 = תוצאה סופית.

למעלה