מבחן מעשי

GPZiv

New member
הלוואי עליי

בירושלים אמנם הצבע גם מחוק וממש לא רואים כלום אבל ישנים טסטרים שמאד מקפידים- בגלל אחד כזה נכשלתי פעמיים. כמו בבאר שבע, גם בירושלים ישנן את השמיניות ואת הנסיעה העירונית. מישהו יודע מדוע ההבדלים בין חלק מהערים?

pussycat*

New member
אז למה...

לנו יש גם נסיעה איטית??? בראשון יש קוים מאוד ברורים...ונראה לי שדיי מקפידים שם. אפשר ללמוד בראשון ולעשות טסט בב"ש ? סתם רעיון

GPZiv

New member
לא נראה לי

אני חושב שהמורה אמור להיות רשום איפהשוא ושמשרד התחבורה יכיר אותו או הטסטר... בטח יש איזה מגבלה שלא ממש עוזרת לרעיון שלך. אבל אחלה רעיון! אולי אין נסיעה איטית בחלק מהערים בגלל ש... אין צורך!

Fat Cat

New member
ber sheva is a good place to learn

the prices are much lower. it costs 400 shekkels to get a 50cc license including lessons and test. it also costs 400 to ´upgrade´ to a 500 or to above 500cc.. and 500 shekkels if you don´t have a 50cc license and want to get a 500cc..

עדות נוספת

לא יודע אם יששוני בין הערים, אבל בחיפה יש (בקריות) מגרש מלבני תחום שבתוכו נערכים מבחני השליטה. אלו מורכבים מנסיעה איטית בשולי המסלול (חצי קלץ, מהירות מינימאלית וכו´) ולאחריהם (אם הבוחן לא התיאש ממך, וראיתי כאלה) שמיניות, אותן יש לבצע עד שהבוחן מפסיק אותך (אם בגלל שראה מספיק, או בגלל שהבין...) - כמובן שרגל שבורחת בזמן פנייה משמעה כישלון מידי. ברי המזל שעבר הנ"ל יוצאים לרכיבה בעיקבות הבוחן (במבחן עד 500 הינו שלשה, במבחן מעל 500 הצטרפתי לקבוצה שמתחת ל-500). חשוב להתאמן במגרש על הנסיעה האיטית והשמניות. מאוד חשוב גם להכיר את מסלול המבחן, שהוא בד"כ קבוע, הרבה לפני, ולא (כמו שראיתי) בזמן המבחן. ומייד אחרי שיש רשיון+אופנוע, להמתין 3 חדשים, ולעשות קורס אופנוען מאומן. בהצלחה!

RaananC

New member
טסט ברחובות

אני עשיתי טסט ברחובות. הטסט כולל נסיעה איטית בקו ישר, שמיניות ולאחר מכן סבוב קצר מאוד בעיר. בקיצור טסט קל מאוד ואין סיבה לא לעבור במכה ראשונה. בהצלחה.

למעלה