מבחן מעשי

pussycat*

New member
מבחן מעשי

למיטב הבנתי בטסט יש 3 שלבים: 1. שמיניות 2. שליטה (נסיעה איטית) 3. נסיעה ממש בעיר לאור שיחה אתמול הבנתי שלא בכל מקום / טסט יש מבחן שליטה (נסיעה איטית), הייתכן ??? ייתכן שהטסטים לא זהים בערים שונות ?

אני מתייחס...

הטעו אותך ! הטסטים בכל הערים דומים.. ההבדל הוא בין המבחנים לרישיונות השונים.. כולם עושים שמיניות ונסיעה איטית - אבל מי שעושה רישיון על 50 סמ"ק ויש לו רישיון לרכב במשך 3 שנים - לא צריך לצאת למבחן בכביש העירוני..זה כל ההבדל..

אנבלrh

New member
בטסט 2 שלבים

1. שליטה (שמיניות, סלאלום, קו ישר) (לא בהכרח בסדר הזה, תלוי בטסטר) 2. נסיעה בעיר (יכול להיות גם כביש בין עירוני, (מנסיון) אם נכשלת בשליטה כמובן שאין מה לצאת לנסיעה ובנסיעה יוצאים כל 3 אופנועים חשוב ביותר- לתרגל שמיניות במסגרת שבה יהיה הטסט (למרות שזה ברור מאליו, לי היה מורה ד פ ו ק שרק אחרי שנכשלתי בפעם הראשונה מההלם הוא נזכר לתרגל איתי שם) בהצלחה

GPZiv

New member
לא מדוייק

בירושלים לא ראיתי מישהו נבחן בקו ישר. סלאלום עשו רק קטנועים של 50 סמ"ק ואופנועים עשו נסיעה בשמיניות ובכביש ציבורי.

pussycat*

New member
זה מה שאמרו לי ..

שבירושלים יש רק שמיניות ואין נסיעה איטית. סלאלום??? מה זה אומר ולמה המורה שלי לא אמר לי משהו על זה ... למעשה אף אחד לא אמר לי על זה ... בראשון יש קו לנסיעה איטית בקו (אולי בגלל זה הטסטר מרגיש שהוא חייב לעשות מבחן גם על זה - סה"כ זה אותם טסטרים ברחובות ובראשון - בדוק), ברחובות אני לא זוכרת שיש דבר כזה !!! אולי כדאי לחזור לרחובות... לא שזה כזה נורא אבל זה עוד סיבה להכשל.

pussycat*

New member
יש מישהו שעה טסט ברחובות או

בראשון לאחרונה ויכול לספר לי מה הולך שם ?

TheAsafs

New member
אני עשיתי בראשון ....

אבל אני לא חושב שזה היה "באחרונה" על מה את לומדת ?

TheAsafs

New member
פתאום ראיתי ששכחתי את התוכן

אז ככה עד כמה שאני זוכר אופנועים בראשון - שמניות וכמובן נסיעה בעיר טוסטוסים בראשון - נסיעה איטית, אני חושב שהיתה גם בלימת חרום או משהו כזה ונסיעה מחוץ לעיר . אני לא ממש זוכר שטוסטוסים עשו שמניות למרות שזה בהחלט הגיוני אבל כמו שאמרתי זה היה ממזמן

Easy_Rider

New member
בירושלים אין נסיעה איטית

רק שמיניות, ככה זה שם ... האוויר הדליל שיבש להם משהו ...

GPZiv

New member
אולי תסבירו לבורים...

בעלי החמצן היבש, הצונן והצלול בריאות, מה זה נקרא נסיעה איטית? נסיעה ישרה לאורך קו לבן?
החליפו את האייקון של האופ טופיק. הקודם היה יותר יפה.

GPZiv

New member
מה הבעיה בכלל

תשאלי את המורה מהו התהליך בטסט והלימוד הכי טוב לקראת טסט הוא בעצם הדמייה. תבקשי ממנו (כמו שבילבי פעם הציעה) שיעמיד אותך במצב כאילו את בטסט והוא הבוחן. אח"כ תוכלי לעשות זאת גם לבד בשיעורים. לי בכל אופן זה מאד עזר.

Fat Cat

New member
in ber sheva

all you need to do is "shminiot" and a ride around town. but you can do them as wide as you want (most of the dots are rubbed off and nobody pays any attention to them) and usualy the tester is busy with the paperwork while you do the shminiot so he doesn´t pay atention.

למעלה