מבחן לנשים

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

ד ו ל ה

New member
../images/Emo35.gif

ממתי מצליחנית ושאפתנית הן מילים נרדפות לביצ'יות??? (או שאולי הגעתי לשאלון אחר בטעות...?) דולה (שיצאה "יזמית בנשמה" ולא חושבת שהיא ביצ'ית...)

שירי321

New member
הספר = תנך

ומי שלא יודעת להיות כזו, מומלץ בחום לקרוא את הספר "למה גברים אוהבים ביצ'יות", ולאחר מכם לשים אותו בתיק ולהשתמש בו בערך כמו תנ"ך.... מ ו מ ל ץ ב ח ו ם!!!....בהצלחה!!!

jane34

New member
אני לא סתם ביצ'ית

אני ביצ'ית זונה בת זונה ושמישהו יעז לומר אחרת!!!

יערית

New member
צריך מבחן בשביל לדעת?

צריך רק לפקוח עיניים ולהקשיב..
זה מולד מותק שלי,מולד!

jane34

New member
תכוונת אלי???../images/Emo4.gif

וואלה מולד ואם לא עבר בD.N.A אז במרוקו היו מזריקים ל
זריקה כדי שהבת תגדל להיות שוניה/ מקווחה/מזרובה..... תלוי הכל במינון...... כי יש כאלו שהתברכו ב3 המזרקים ויש כאלה שקבלו רק זריקה אחת ושבת שלום!!!

יערית

New member
את יודעת

רעש וצילצולים רק מוכיחים את ההפך,השקט..אלו השקטות שקטות שבסוף מכניסות סכין ומסובבות מהן צריך להיזהר,אלו נולדו להיות ביצ'יות עטופות ברכות ומילים יפות..אבל הן הכי מסוכנות!! הוא יודע..הוא מריח:) מקוחה זה לא ביצ'ית!!!

jane34

New member
../images/Emo4.gif

גישה מעניינת אני אחשוב על זה מקוחה זה לא ביצ'ית????? וואלה? אני בסרטים עכשיו.....

יערית

New member
אני לא יודעת

מי תרגם לך את מקוחה לביצ'ית אבל הוא עשה טעות גדולה!!ענקית! מקוחה זו אחת שהיא מפולפלת עם שובבות יתרה ולכן נקראת ממזרה
ביצ'ית זו כבר קלאסה אחרת-קלאסה שלא כדאי לך להתקרב אליה,גברים לא אוהבים ביצ'יות,הם בועטים בהן אחרי שיכבשו את היצר הביצ'י אצלהן. איזה סרט את רואה?כי אני רואה ארונות מטבח וניקיון מוחלט-טוהר אמיתי לקראת החג. בוקר טוב מקוחהההההההה

jane34

New member
צהריים טובים לך

אני לא רואה ארונות מטבח אני רואה את דמותי הביצ'ית מול המראה מתאפרת ומתגנדרת נוסעת לארוע משפחתי בחיפה..... אפרופו גברים לא אוהבים ביצ'יות? נכון הם אוהבים את אלה שנותנות ונותנות ובסוף מקבלות בעיטה בתחת אז יש לנו 2 אפשרויות או להיות ביצ'ית שהם לא אוהבים ואנחנו כן או לא להיות ביצ'ית אבל לרפד טוב טוב את הטוסיק כדי שהבעיטה לא תכאב וסליחה על ההכללה אני יודעת שיש גברים מקסימים אי שם בחוץ....

G a v ® i e L

New member
ואני מריח...

פוףףף...זה שוב השכנה שלי מבשלת לפת ! (להרוג את מי שהמציא את הירק הזה)

r e d head

New member
במציאות

מסתבר שגם מי שעושה רעש וצילצולים יודעת לתקוע סכין בגב. אבל הכי צריך להזהר ממחבלים ומהחמאס.

asafgery

New member
מה הקשר לביצ'ית?

לי זה נראה שאלון שבודק גישה. האם אני טועה?

ציטוט

ביצ`ית (שם עצם): "אישה שלא מנסה לחיות לפי סולם ערכים של מישהו אחר – פרט לשלה. אישה שההערכה העצמית שלה לא תלויה בדעה של מישהו אחר. אישה שמבינה שאם מישהו אחר לא מקבל אותה מכל סיבה שהיא – זו רק דעתו האישית, ולכן היא לא מטרידה את עצמה בעניין. בגלל כל אלה גברים מוצאים אותה מרתקת במיוחד". --- עכשף,לשאלות
יש מושג " ביצ'" על גבר?או שנכון שאומרים: וואלה יש לו ביצים ! או:גבר גבר ! מה אני מנסה לאמר?שגבר בעל תכונות דומות זה דבר נורמטיבי בחברה שלנו. ולאשה ממשיכים את הסטריאוטיפים "תהיי יפה ותשתקי" נשים,גם לנו מותר להיות ביצ'יות!לפעמים.

ההגדרה של הספר: ביצ'ית

איננה מדוייקת. הכוונה היא לאשה אסרטיבית שיודעת את ערך עצמה ןאיננה מבטלת את אשיותה מול בן זוגה. חייה את חייה ..ובעצם מתיחסת לעצמה כאל מתנה. איננה "נחמדה" במובן שאיננה זיקית ומנסה לעשות כל מה שבן זוגה מצפה ממנה. איננה חיה את חייה כאילו הוא מרכז עולמה ... והספר נותן מלא טיפים בעצם איך לעשות את החיים ביחד יותר מעניינים וכתוב בחוש הומור.. בזמנו שכתבתי על הספר..לא היתה הבנה במיוחד לנושא הספר..אולי היום שכבר חלק קראו..ממליצה.

deena

New member
לפי השאלון, אני

לא bitch. לפי הממצאים בשטח, אני תמיד הייתי. לפי השאלות בשאלון- ביצית היא אישה שנוהגת כמו כל גבר מצוי, שמקבל שבחים על ההתנהלות שלו.(ככה מתקדמים, ככה מצליחים, ככה תהיה יותר מקובל מבחינה חברתית) משמע, מחברי השאלון חושבים שלהתנהל כמו גבר נורמאלי (ולא מנייאק, פשוט גבר) ביום יום- זה פסול (אחרת יקראו לך bitch) עבור נשים. בהההההההה. חוזרת למיטה.

למעלה