מבחן לנשים בלי לבלף מי יודעת להיות ביצ'ית מעוף
K Kטלנית New member 7/4/06 #2 בצ'בצ' אותה ../images/Emo6.gif לא צריכה מבחנים אני בצ'ית סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף הדרך נו עכשי ומה
K Kטלנית New member 7/4/06 #10 ../images/Emo8.gif יששש העתיד כבר כאן... וכן, אני מאמינה שאני אגיע רחוקקקקקקקקקקקק אחלה לילה מעופי
M maof New member 7/4/06 #14 איפה בדיוק ../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif בחייאת קטלנית יש לך אולי לכאב ראש מעוף
K Kטלנית New member 7/4/06 #18 :-* יו....../images/Emo184.gif ת'מול קניתי נוראפן זה בג'ל ציקצ'ק והכאב נעלם (פרסומי'ה) רוצה קצת אבל אני תמניה קמצניה רק בהלוואה
:-* יו....../images/Emo184.gif ת'מול קניתי נוראפן זה בג'ל ציקצ'ק והכאב נעלם (פרסומי'ה) רוצה קצת אבל אני תמניה קמצניה רק בהלוואה
K Kטלנית New member 7/4/06 #13 שניההההההההההה חכה הורדתי ת'בגדים מהברמצווה ו.... עולה על מדי ב' קריא טרינג' חזור בך מעופי....
M maof New member 7/4/06 #16 אמאלההההההההההההה../images/Emo197.gif טפי...טפי....עכשיו את עושה לי בילבולציה מעוף
K Kטלנית New member 7/4/06 #17 ../images/Emo1.gif לפני שאני עושה לעצמי פדיחות זה לא אני זה היין לילה טוב
R Rinattt New member 7/4/06 #3 אני לא מבלפת ולא מזייפת... לא הצלחתי לפתוח את הקובץ נשבעת בשכנה שלי [זו שגרה ממולי]
R Rinattt New member 7/4/06 #8 האמת מעוף? הייתי ביצית... לפני שנולדתי, כשאבא פגש את אמא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא אשמה זו השעה והאירוע והאלכוהול... נסה להבין... מחר אני אהיה בסדר, מבטיחה!!!
האמת מעוף? הייתי ביצית... לפני שנולדתי, כשאבא פגש את אמא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא אשמה זו השעה והאירוע והאלכוהול... נסה להבין... מחר אני אהיה בסדר, מבטיחה!!!
M maof New member 7/4/06 #11 בחייאת רינתTTT ../images/Emo13.gif עזבי אותך מהעבר... תחשבי מה מחכה לך בעתיד מעוף
R Rinattt New member 7/4/06 #12 כן אה? אני כבר לא ביצית אני הרבה יותר גדולה מזה תמיד אני מסתכלת קדימה... תמיד... מקווה שאצור לעצמי עתיד טוב [ככל שאשתדל יותר יצפה לי עתיד טוב יותר, לצפות סתם כך לא ממש יעזור לי אם לא אעשה משהו בנדון, לא?] לילה טוב מעוף
כן אה? אני כבר לא ביצית אני הרבה יותר גדולה מזה תמיד אני מסתכלת קדימה... תמיד... מקווה שאצור לעצמי עתיד טוב [ככל שאשתדל יותר יצפה לי עתיד טוב יותר, לצפות סתם כך לא ממש יעזור לי אם לא אעשה משהו בנדון, לא?] לילה טוב מעוף
ד דורית מור New member 7/4/06 #19 אני! למדתי בדרך הקשה. לקח לי הרבה שנים. אבל אני שם. כשצריך, אז Bitch bitch!!!
ס סביונית123 New member 7/4/06 #20 הלוואי והייתי יודעת... ניראה שעם הייתי אפילו טיפה... הייתי במקום אחר בחיים... אם מישהי מכירה סדנא בתחום.. אני שם (-:
הלוואי והייתי יודעת... ניראה שעם הייתי אפילו טיפה... הייתי במקום אחר בחיים... אם מישהי מכירה סדנא בתחום.. אני שם (-: