מבחן התוצאה

מבחן התוצאה

נניח ואני אשתמש בכל השיטות שמציעים לי כאן ובסופו של דבר אני לא יפסיק לעשן . אז במה שיטות אלו מועילות אם לא בכדי להוסיף רווח למשווקים של כל מוצרי הגמילה שמוזכרים כאן ? הרי גם כולם מודיעים מראש שהנגמל צריך להחליט להפסיק לעשן , אז אם הנגמל החליט להפסיק לעשן ,שוב עולה השאלה במה מועילות כל השיטות האלו? מבחן התוצאה הוא מבחן הסיבה - אם החלטת להפסיק לעשן ,אתה תפסיק לעשן . אתם כלכך תמימים אם אתם חושבים שמעשן שיקרא את ההודעות כאן , יגיע למסקנה שכל מה שהוא צריך בחיים שלו זה זייבן או דיקור סיני או משהו בסגנון , כדי שהוא יפסיק לעשן, איפה אתם חושבים שאתם חיים ? ההחלטה להפסיק לעשן היא בדיוק כמו ההחלטה להתחיל לעשן , אתה לא יכול להצדיק את העישון ולשלול אותו באותו רגע , אם מישהו מצליח להבין את ההיגיון שיש במשפט הזה ,סימן שהעישון השפיע עליו בצורה מאוד חמורה . באופן טכני אי אפשר להצדיק ולשלול משהו בו זמנית ,המוח לא מסוגל לתעלול הזה , אם אתה עושה פעולה כלשהי אתה מצדיק אותה ,כדי להפסיק לעשות אותה, אתה צריך להפסיק להצדיק אותה ,ואם אתה מודע לתוצאה המזיקה שלה ,על אחת כמה וכמה אתה צריך לשלול אותה ולמחוק אותה מהחיים שלך . עכשיו תגידו לי איפה נכנסים כל השיטות והעזרים, אם הם לא גורמים להפסקת העישון (או שבכלל טעיתי בפורום ובכלל מדובר כאן בפורום שיווק מוצרי גמילה ).

מבחן התוצאה (המשופץ)

נניח ואני אשתמש בכל השיטות שמציעים לי כאן ובסופו של דבר אני לא יפסיק לעשן . אז במה שיטות אלו מועילות אם לא בכדי להוסיף רווח למשווקים של כל מוצרי הגמילה שמוזכרים כאן ? הרי גם כולם מודיעים מראש שהנגמל צריך להחליט להפסיק לעשן , אז אם הנגמל החליט להפסיק לעשן ,שוב עולה השאלה במה מועילות כל השיטות האלו? מבחן התוצאה הוא מבחן הסיבה - אם החלטת להפסיק לעשן ,אתה תפסיק לעשן . אתם כלכך תמימים אם אתם חושבים שמעשן שיקרא את ההודעות כאן , יגיע למסקנה שכל מה שהוא צריך בחיים שלו זה זייבן או דיקור סיני או משהו בסגנון , כדי שהוא יפסיק לעשן, איפה אתם חושבים שאתם חיים ? ההחלטה להפסיק לעשן היא בדיוק כמו ההחלטה להתחיל לעשן , אתה לא יכול להצדיק את העישון ולשלול אותו באותו רגע , אם מישהו לא מצליח להבין את ההיגיון שיש במשפט הזה , סימן שהעישון השפיע עליו בצורה מאוד חמורה . באופן טכני אי אפשר להצדיק ולשלול משהו בו זמנית ,המוח לא מסוגל לתעלול הזה , אם אתה עושה פעולה כלשהי אתה מצדיק אותה , כדי להפסיק לעשות אותה, אתה צריך להפסיק להצדיק אותה , ואם אתה מודע לתוצאה המזיקה שלה ,על אחת כמה וכמה, אתה צריך לשלול אותה ולמחוק אותה מהחיים שלך . עכשיו תגידו לי איפה נכנסים כל השיטות והעזרים, אם הם לא גורמים להפסקת העישון (או שבכלל טעיתי בפורום ובכלל מדובר כאן בפורום שיווק מוצרי גמילה ).

דיקור סיני../images/Emo98.gif

רק רציתי להגיד על הדיקור הסיני, שאצלי זה בא אחרי הגמילה מהעישון. כלומר, חודש אחרי שהפסקתי לעשן הלכתי לתזונאית ולדיקור סיני כדי לאזן את עצמי ולהתחזק. האמת? זה אחלללה יונק אולי תנסה את זה? נראה לי זה יעשה לך טוב

פורמה

New member
וגם אחרי השיפוץ אתה כותב

יפסיק במקום אפסיק... יענו, הוא=יפסיק ואני=אפסיק בתקווה שתרמתי לך. (הנה, מדובר בפורום שיווק למוצרי אבשלום קור)

למעלה