מבחן הערכת ידע טכני

hereweare

New member
מבחן הערכת ידע טכני

שלום זה מבחן שעושים עבור משרת "נציג שרות תמיכת אינטרנט". אני מאוד רוצה לעבוד בזה ויש לי ידע בסיסי (שלמדתי תוך כדי שימוש במחשב ובאינטרנט) אבל הייתי רוצה להתכונן לקראתו מישהוא יכול לומר לי מה שואלים במבחן הזה, לאן לפנות כדי לרפרף על החומר לפני המבחן? תודה (המבחן היום בצהריים)

עברתי את המבחן הזה

אך זה היה לפני כשלוש שנים כך שמן הסתם דברים השתנו מאז. השאלות הן כלליות בעיקר כדוגמת מהו שרת דואר נכנס ויוצא. איך יודעים מהי הגירסא של הדפדפן. לגבי שאר הדברים אני כבר לא ממש זוכר, אבל מן הסתם, למי שיש ידע בסיסי זה בהחלט מספיק.

LostInTheSky

New member
בתור תומכת טכנית

שהידע שלה במחשבים הוא לא כזה גדול, אני יכולה לומר לך שהמבחן הזה די שטותי. יש שם דברים בסיסים ממש , כמו למשל איפה הלוח בקרה נמצא בווינדוס 98? זה באמת די טיפשי, ואם אתה נבחן בחברה שאני נמצאת בה אז הידע הוא לא כל כך מה שחשוב.. כי הם חלוקחים בחשבון שגם ככה מלמדים את כל הדברים האלה בקורס ובמשך העבודה עצמה... אז אין לך מה לדאוג ושיהיה בהצלחה!!!

אזרח111

New member
דרך אגב

דווקא השאלות האלה שהצגת, הן הכי מעצבנות .... כי נותנים שם אפשרויות מבלבלות, וגם קיים שוני בגישה במערכות הפעלה שונות(מייקרוסופט אוהבת לשחק עם התפריטים), וביננו, מי שם לב על מה לוחצים שרוצים להגיע למשהו ומה התהליך שעוברים? הכל אינסטינקט. עובדה שהיה לנו שיעור שלם בקורס על מערכות הפעלה ודרכי הגישה לדברים רלוונטיים בכל מערכת הפעלה.(8 שעות השיעור הזה). הודעה זו לא באה להדאיג
אני מאמין שנכשלתי שם בשאלות מהסוג הזה ועברתי בכל זאת

אזרח111

New member
איזה פורט משמש לגלישה?../images/Emo3.gif

שאלה שהייתה לי במבחן. אבל אל תדאג, גם אני הגעתי עם ידע שצברתי בכוחות עצמי מהניסיון, ועברתי. לא הייתה לי שום הכשרה רשמית. אם אתה מנוסה בעבודה עם מחשבים, וכבר פתרת לעצמך תקלות, אני מאמין שלא תהיה לך בעיה גדולה.

bell boy

New member
עכשיו רק נשאר לי לראות איך

אני פותח פורטים של האי מיול ואיך אני מסדר את המסך הכחול הזה שמופיע לי

אזרח111

New member
אתה מחובר ברשת?

אם אתה לא ברשת, אז תתחיל לחטט בFIREWALL שלך, או שתבטל את הFIREWALL הפנימי של הווינדוס,אם יש לך

bell boy

New member
רשת רשת ../images/Emo13.gif

אלקטל 5 מנוות הישן "שנפתח" לראוטר .... שנמשיך משם ?
אני במסרים אם תרצה

כל היין.

כנס ל10.0.0.138, פיירוול, תפתח פורטים רלוונטים, שמירה, ריסטרט, ואתה מסודר. מסכים כחולים? עזובתך'. פרסם פרטים בפורום מחשבים ואינטרנט, נתראה שם

אזרח111

New member
אני לא מבין ברשתות הרבה למען האמת

לא עברתי הכשרת רשתות, זה קורס בפני עצמו ...אבל יש לך כמה חבר'ה מומחים בפורום רשתות ופס רחב. בעיקרון, הדרך להסתדר בעצמך, זה להיכנס לאתר החברה, לאתר את המוצר שלך, ובטוח יש שם מדריכים וסוג של תמיכה למוצר הזה.

hereweare

New member
תודה לכם

עשיתי את המבחן אתמול, באמת לא משהוא קשה. זה רק מבלבל כי אין לך את המחשב מולך ובמקרים של שימוש אוטומטי, אתה מתחיל לשאול ת'עצמך אם זה באמת משם או מכאן..... היו שם שאלות שלא ידעתי כמו מה זה FIRE FOX ושאלות שמזכירות את העברת מידע בכבלים (אין לי כבלים אז אני פחות מתמצא בזה) ובסה"כ בסדר. תודה רבה על התגובות מעניין אם עברתי....

אזרח111

New member
איך לא ידעת מה זה פיירפוקס ../images/Emo3.gif

מחזיק 10% מהשוק הדפדפנים
ותנסה להיזכר בשאלה על הכבלים, נשמע מעניין

אזרח111

New member
l2tp ...

הלוואי שהייתי יודע למה הוא עדיף על PPTP....חוץ מזה שהוא "מאובטח" יותר

פשוט פרוטוקול אחר.

זה בערך כמו ההבדלים בין pppoe לבין pppoa, שהם שונים לגמרי אבל עדיין מאוד דומים. (ופה האמת אני יודע להגיד לך בדיוק מה ההבדלים, להבדיל מl2tp וpptp שאני לא מכיר בפרטי פרטים את דרך המסע שלהם ברחבי שדרות הניתוב והרדבקים)

למעלה