מבחן היכולת של הממשלה

jackie111

Well-known member
זו ממשלה שלא מצליח לה כלום. וכשמצליח סוף כל סוף
מתגה שחוקקה חוקים גרועים או עשתה פעולות מטומטמות.

אבל לא אלך רחוק יש עיר בגליל שרוב התושבים בה ליכודניקים
הם נטשו את העיר בגלל הזנחה של הממשלה אחרי המלחמה.

זה אינטרס של הממשלה לתמוך בהם. זה אמנם מאוחר מידי אבל
זה המבחן האמיתי ליכולותיה של תותה ממשלה.

יש עוד עשרות מבחנים שקיבלה בהם ציון נכשל. ובכל זאת זה המבחן
האמיתי החותך והברור.

Harrington

Well-known member
מנהל
זו ממשלה שלא מצליח לה כלום.
לא שזה תירוץ קביל בעיני, אבל כשמול הממשלה עומדת יועמ"ש חזקה, עומד בית משפט כוחני, ועומדים גופים שכל עניינם בחיים הוא לקעקע את פעילות הממשלה 24/7 ולא לאפשר לה לפעול כרצונה, זה לא באמת רציני לבוא אליה בטענות ש"לא מצליח לה כלום".

jackie111

Well-known member
לא שזה תירוץ קביל בעיני, אבל כשמול הממשלה עומדת יועמ"ש חזקה, עומד בית משפט כוחני, ועומדים גופים שכל עניינם בחיים הוא לקעקע את פעילות הממשלה 24/7 ולא לאפשר לה לפעול כרצונה, זה לא באמת רציני לבוא אליה בטענות ש"לא מצליח לה כלום".
אני שמח שאתה מודה שהממשלה משותקת ולא עושה כלום.
עשיו נשאר להתוכח ביננו למה הם אימפוטנטים.

אתה מאשים את היועמשית ואת בית המשפט.
אני מאשים את מקבלי ההחלטות שמקבלים החלטות
בניגוד לחוק שאחר כך נפסלים בבית המשפט.

אם תרצה דוגמאות אשמח לעזור לך.

לפני זה תסביר לי למה הממשלה לא דואגת לשיקום
הצפון ועוטף עזה? הרי יש הסכמה לאומית!!

Harrington

Well-known member
מנהל
דממה. הימין בהלם.
חחח, אתה באמת הופך לאלה כאן שסובלים משגעון גדלות ברמה כזאת? בחייך. ס"ה לא תמיד מעניין ויש חשק להגיב בשרשור מספר 800,000 באותו נושא בדיוק. במיוחד לא כשזה, שוב, מוגש בדרך של סיסמאות (נבובות) בלבד, ללא כל תוכן, הסבר, פירוט, או אמירה ממשית שאפשר לדון עליה (זולת בדרך של התלהמות, כשאחד צועק 'זה ככה' ואחר צועק 'זה דווקא ככה').

או במילים פשוטות, תהיה יותר מעניין, תהיה יותר ענייני, תהיה פחות רדוד, ולא תצטרך לחפש אנשי ימין שיגיבו לדבריך או לדמיין שהם "בהלם" כביכול. ככה פשוט, האמן לי :cool:.

jackie111

Well-known member
חחח, אתה באמת הופך לאלה כאן שסובלים משגעון גדלות ברמה כזאת? בחייך. ס"ה לא תמיד מעניין ויש חשק להגיב בשרשור מספר 800,000 באותו נושא בדיוק. במיוחד לא כשזה, שוב, מוגש בדרך של סיסמאות (נבובות) בלבד, ללא כל תוכן, הסבר, פירוט, או אמירה ממשית שאפשר לדון עליה (זולת בדרך של התלהמות, כשאחד צועק 'זה ככה' ואחר צועק 'זה דווקא ככה').

או במילים פשוטות, תהיה יותר מעניין, תהיה יותר ענייני, תהיה פחות רדוד, ולא תצטרך לחפש אנשי ימין שיגיבו לדבריך או לדמיין שהם "בהלם" כביכול. ככה פשוט, האמן לי :cool:.
מי שצריך להיות מאותגר להביא דוגמאות למעשים
חיוביים של הממשלה זה אתה. אי עשיה ומעשים
טפשיים יש אין ספור.
כשבייממות האחרונות חוקקו 4 חוקים הזויים ועדיין
לא עוזרים לקריית 8.

למעלה