מבחן הטופל

מבחן הטופל

מישהו עבר אותו בזמן האחרון ויכול לשלוח לי אולי פורמט שלו ? אני מאוד מתלבט אם לעשות קורס שלם בשביל זה -גם בגלל הכסף - מאוד יקר (יותר מ 2000 שקל !) וגם ובגלל הזמן הרב שהוא לוקח - חודשיים. האנגלית שלי טובה, ולכן אני מתלבט ואני לא יודע את הרמה של המבחן. אם מישהו עבר את זה, שיכתוב פה בבקשה. תודה

rita25

New member
מבחן הטופל

אני ניגשתי למבחן שבוע שעבר.האנגלית במבחן היא ברמה אקדמאית כך שבכל מקרה כדאי לעשות הכנה לפני. אני ממליצה לך לקנות ספר הכנה עם דיסקים כדי שתוכל לתרגל את הקטע של ה- listening. שיהיה בהצחלה!

petelly

New member
אני ממליצה לקנות ספר עם מבחן דמי

תבדוק את הרמה. אם צריך קצת שיפור אז הכנה עם הספר צריך להיות מספיק (אולי שיעור פרטי אחד או שניים). אם הציון לא טוב אז כדאי קורס.

dz108

New member
לכמה אתה מכוון?

תוריד את הסימולטור מהאתר של TOEFL ותעשה אותו, הוא די מדוייק. אני עשיתי את הסימולטור, ראיתי שזה מספיק - וניגשתי בלי ללמוד הסימולטור היה די מדוייק. הכל תלוי באיזה ציון אתה צריך. אם אפילו הסימולטור קשה לך, תשקול ברצינות קורס.

sardukar

New member
אולי אני יכול להציע לך פיתרון טוב

כיום ברשת eMule (שהיא אם אתה לא יודע תוכנה לשיתוף קבצים מכל הסוגים) קיימות הרבה מאוד תוכנות שעוסקות בכל עניין הטופל. אני מתכונן לעשות את הבחינה עוד בערך חודש ואחרי שהורדתי מספר תוכנות מהאינטרנט אני הרבה יותר רגוע. דבר שהייתי ממליץ לך זה לעשות קורס בכל נושא כתיבת החיבורים כי זה חלק מאוד חשוב ופה אתה באמת לא יכול לבחון את עצמך. דבר כזה לא אמור לעלות יותר מכמה מאות שקלים.

noa0912

New member
לא הייתי עושה קורס...

אבל זה תלוי עד כמה האנגלית שלך גרועה... זה מבחן שלדעתי קורס לא ממש יכול לעזור בו. הייתי מתרגלת מבחנים לבד בבית... מצרפת כמה לינקים. בהצלחה

תודה רבה לך ולכל מי שענה פה ועזר

האנגלית שלי טובה, אבל אני רוצה להיות מוכן. תודה על הלינקים, אני הולך גם להתייעץ עם yedaplus ן GMAX- מכונים אולי אוכל לקנות ספר.

למעלה