מבחן החבובות

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
מבחן החבובות

EyeSeeYou התעלה על עצמו (וזה בהחלט לא קל) עם מבחן החבובות. בעיני מגיע לו שרשור נפרד
mai

spainbar

New member
אוו אני הראשון...אני קרמיט ../images/Emo105.gif

You are Kermit! Though you´re technically the star, you´re pretty mellow and don´t mind letting others share the spotlight. You are also something of a dreamer. :} ס´

Yaniv-DC

New member
איך לעזעזל יצאתי גונזו???

You´re a bit loopy, and many people have trouble figuring out exactly what you´re supposed to be. You take pride in your eccentricity and originality.​
ואם מישהו יצא הדב החביב - מוזמן להתחתן איתי

EyeSeeYou

New member
You are Fozzie!

Wokka Wokka! You love to make lame jokes. Your sense of humor might be a bit off, but you´re a great friend and can always be counted on.

גלעד יא

New member
אני? פוזי? אני?!?

אני, שסוגד למיס פיגי על היופי, התעוזה, החוצפה וכמובן, על אהבתה לקרמיט, לי יצא פוזי? אם מי אני צריך לאכול ארוחת בוקר כדי להפוך למיס פיגי?

shirhayam

New member
היייי - יצא גם לי

האמת שחיכיתי שמישהו יעלה את התוצאה הזו כי שכחתי לשמור אז כן אני פוזי - ולי לא אכפת אני דווקא אוהבת אותו...

Liroy25

New member
סקוטר?? מעולה אחותי!! ../images/Emo6.gif

אמר הבחור שיצא לו פוזי... לפחות אני חבר טוב ואפשר לסמוך עלי.

ELP

New member
איה כיף לי ../images/Emo13.gif

You are Rowlf! You don´t draw attention to yourself much, preferring to keep your cool and stay in the background.

xanadu

New member
אולי תביאו פעם אחת סקר שעובד?

אני גונזו? WTF???? כשכולם יודעים שסגול זה לא הצבע שלי!!!

.m

New member
איזו הפתעה...

You are Miss Piggy! You´re something of a diva, but that´s only because it would be a crime to let your looks and talent go to waste. Vous êtes magnifique! *שותקת* mai

הקסם של המבחנים האלה

הוא שאתה עונה על סדרה של שאלות מטומטמות בשביל שיגידו לך דברים שאתה כבר יודע על עצמך. ואם התוצאות לא ומצאות חן, תמיד אפשר לחזור אחורה ולהגיד לעצמך "כן.. אבל פה בעצם התכוונתי לענות ככה. לא יודע למה סימנתי דווקא את זה.." ולהעביר את עצמך לתוצאה אחרת. אני קרמיט ד"א... הוא דומה לי קצת בעיניים (למרות ששלי חומות)

judyr

New member
החלטתי לקחת סיכון עם המבחנים פה.../images/Emo8.gif

וזה מה יצא... You are Fozzie! Wokka Wokka! You love to make lame jokes. Your sense of humor might be a bit off, but you´re a great friend and can always be counted on. ישששששש

למעלה