מבחן במתימטיקה - חלק 3

טלסקופ

New member
מבחן במתימטיקה - חלק 3

....התנוחה היתה מושלמת: פיסקתי בעדרת אגודלי את עכוזיה של שרית. כהתחלה, החדרתי רק את קצהו של חגי, את הכובע, לתוך הרקטום שלה. גניחותיה הלכו וגברו. השארתי אותו בפנים זמן רב יחסית תוך החלפת ליטופים עם קלוד. הגיע הזמן לפעול. התחלתי לחדור לכל העומק. חגי התנפח מאוד. החדרתי את כולו בתנועה איטית וארוכה לישבנה של שרית. גניחותיה כבר הפכו ליבבה. התחלתי את התנועה לאחור, ומשנכנסתי שוב היתה התנועה קלה וחלקה יותר. טון גניחותיה של שרית הפך למגורה יותר. עברתי לקצב משגל. נכנס יוצא, נכנס יוצא. גרונה של שרית כבר כמעט צרוד ואני מתאפק בכל כוחי שלא לגמור. קלוד שלחה ידה אל עבר צינורית השפכה שבתחתיתו של חגי, וניסתה לעצור את הזרם במידה ויבוא. "אומרים שאפשר לגרום כך לגברים להגיע למולטי-אורגזמה". אמרתי לקלוד שזה מפריע לי והיא עזבה מיד את חגי ועברה לענג את שרית אוראלית. שרית החלה לצעוק: מצד אחד הגירוי החזק בישבנה ומצד שני מציצת הדגדגן שלה ע"י קלוד. שרית החלה לגמור. היה זה תפקידי "להכניס אותה לקצב" וכך היה:ניעות הגמירה שלה הותאמו באופן מושלם לתנועותי - תנועות החדירה לישבנה. שרית התפתלה תוך שאני שולט בה כמו במריולטה.מנקודת מבטי ניתן היה לראות את כל שריריה מתכווצים ומרפים וכמובן לשמוע את צעקותיה המגרות. המחזה היה נפלא. עמדתי לגמור. ניסיתי למשוך כמה שיותר זמן, אך המצב היה אבוד: חגי התנפח עוד יותר, שרירי האגן שלי החלו מתכווצים והנה זה בא: הגמירה הכי טובה שהיתה לי אי פעם. גמרתי לשרית בתוך הישבן. נוזל הזרע שלי החל זורם לאיטו החוצה מישבנה אל עבר ערוותה. חגי החל להתכווץ ואני ניסיתי לסחוט תנועות אחרונות בתוך ישבנה של שרית. כך גמרנו שנינו, שרית ואני כמעט בו-זמנית. ישבנו שלושתינו ערומים על הספה בסלון שלי. כך נחנו בערך שעה עד שלפתע נזכרנו: מחרתיים המבחן! חייבים להמשיך ללמוד!

מה אני יכולה להגיד הא?????

איתך אני בטוח לא אלמד למבחן... סתםםםםםםםם
הרי צריכים הפסקות קצת לא?! אז כזאת הפסקה, בחייי מי היה רוצה לפספס, נותן מוטיבציה להמשיך ללמוד עד להפסקה הבאה. מעניין אותי לדעת עברת או לא עברת?את המבחן כמובן
אין לי מילים בחיי אני יושבת פה ומתארת לעצמי אותי לומדת למבחן איתך, ואווווו הלילה אני יודעת שיהיה לי חלום מיוחד, מלאכית כחולה

מה אני יכולה להגיד הא?????

איתך אני בטוח לא אלמד למבחן... סתםםםםםםםם
הרי צריכים הפסקות קצת לא?! אז כזאת הפסקה, בחייי מי היה רוצה לפספס, נותן מוטיבציה להמשיך ללמוד עד להפסקה הבאה. מעניין אותי לדעת עברת או לא עברת?את המבחן כמובן
אין לי מילים בחיי אני יושבת פה ומתארת לעצמי אותי לומדת למבחן איתך, ואווווו הלילה אני יודעת שיהיה לי חלום מיוחד, מלאכית כחולה

*g99

New member
חחחחחחחחחחחחח

מבחן הא?????. תמיד טוב "לעשות" מרתון לפני מבחן
g99...

למעלה