מבחן בהבעה: החלום p1

מבחן בהבעה: החלום p1

תוקע את המפתח בחור המנעול.. הדלת פתוחה.. מוזר. אישתי לא עברה דרך המטבח להגיד שחזרה מטיול עם הילדים.. נכנס לצימר מותש אחרי יום עבודה.. רואה את הדלת הפנימית
פתוחה.. את שרועה על הבטן עירומה לגמרי על המיטה שלי.. שיערך גולש על הכתפיים.. הישבן המוצק שלך מתגרה בי כמו קורא לי לבוא.. באוויר ריח בושם משגע.. נכנס להתקלח.. יוצא, רואה אותך באותה תנוחה כמו ישנה.. מתקרב בשקט.. נותן לך נשיקה עדינה בעורף.. מלטף לאט לאט את הגב שלך.. את מתמסרת לליטוף.. יורד לאט לאט בנשיקות עדינות במורד גבך.. את מתפתלת בהנאה.. נעמד ליד הרגליים שלך ומנשק קלות את העקב.. עולה לכיוון פנים הרגל בנשיקות עדינות.. מתעכב קצת מאחורי הברך.. ממשיך לעלות ברפרופים עם השפתיים.. את נאנחת קלות.. מפשקת רגליים.. נותנת גישה ללשון הרטובה שלי.. אני מתעלל בך קצת.. מלקק סביב סביב.. נושך קלות את השפתיים הבשרניות של הכוס הלוהט שלך.. את לא מסוגלת יותר.. מסתובבת.. מחזיקה לי את הראש עם הרגליים לא נותנת לי לזוז.. מלקק לך את הדגדגן בתנועות לשון מהירות.. את מקמרת את הגב.. נאנחת.. גונחת.. מתפתלת.. מכניס אצבע אחת לכוס הרטוב שלך.. תנועות מהירות.. "אני לא מסוגלת יותר" צורחת.. "רוצה אותך בתוכי".. מושכת אותי אלייך.. מחזיקה לי את האגן עם הרגליים שלך.. כולי מתוח לקראתך...... אוף מה זה הצלצול הזה???? שיט שוב צריך לקום לעבודה....

למעלה