מבחן אמצע עונה(נגיד)

מבחן אמצע עונה(נגיד)

הנבחרים שלכם עד כה (לא בהכרח מי שאתם חושבים שיקבל בסוף העונה)
MVP:
מאמן :
רוקי :
שחקן ההגנה:
שחקן שישי:
שחקן משתפר:
SHOOT!

יאללה שלי

MVP: סטף קארי בלי יותר מדי ספק.
מאמן : הייתי רוצה להביא לסטיב קר אבל מארק ג'קסון באמת השאיר שמה קבוצה טובה ולכן זה ילך למייק בודנהולצר.
רוקי : ווייגינס הייתי מאוד רוצה שמירוטיץ' יצליח להיות יציב.
שחקן ההגנה: דריימונד גרין למרות שגם למה שטימי עושה ברור שמגיע.
שחקן שישי: לו וויליאמס למרות שגם לטריסטן תומפסון יש קייס טוב
שחקן משתפר: ג'ימי באטלר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה

MVP: סטף קארי
מאמן : כרגע זה לגמרי סטיב קאר, אמנם זאת קבוצה טובה מאוד אבל עדיין קאר הצליח לעשות מה שהקודם שלו לא הצליח וזה אומר המון.
רוקי : כנראה וויגנס אבל אני מניח שאם ג'בארי פארקר לא היה נפצע, הייתי בוחר בו.
שחקן ההגנה: לא סגור על זה כל כך, אולי דיאנדרה?
שחקן שישי: נראה לי ששוב קרופורד, הבחור הזה פשוט לא נגמר.
שחקן משתפר: לגמרי ג'ימי באטלר.

billc

New member
סטיב קר עושה שם עונה היסטורית

הקבוצה יכולה לעבור את ה70 ניצחונות ואם זה יקרה אין ספק סטיב קר.

rapgamer4ever

New member
אל תגזים, הם לא ישמרו על הקצב המטורף הזה

בכל מקרה כל עונה של 65+ ניצחונות היא סופר מרשימה.

שלי

MVP:יש שני מועמדים- הארדן וקרי. סטף קרי, נותן עונה מדהימה, גם הPER שלו גבוה(27.4). הארדן עם PER של 27.9 אבל גולדן עם מאזן הרבה יותר טוב.
אלך על קרי.

מאמן : מתלבט קשות בין בודנהולצר לסטיב קר. מצד אחד סטיב קר משיג מה שמארק ג'קסון לא הצליח עונה שעברה(בעונה עד כה, פלייאוף אי אפשר לדעת עדין) אבל בודנהולצר עושה את זה עם חבורה פחות כישרונית. נלך על בודנהולצר.

רוקי : זה היה אמור להיות פארקר אבל בגלל הפציעה אלך על ווייגינס.

שחקן ההגנה: אנתוני דיוויס, הגבה עם 3 חסימות העונה. מרשים ביותר

שחקן שישי: לו וויליאמס. HANDS DOWN

שחקן משתפר: ג'ימי באטלר, אין צורך להרחיב..

שלי

MVP: קללל, סטפן קארי
.
מאמן: גם קל, בודנהולצר
&nbsp
רוקי: וויגינס. הכל קל, מה זה?
&nbsp
הגנה: שיט, אין לי מושג. הקבוצה ההגנתית הכי טובה בליגה היא כרגע בקלות גולדן סטייט. אם בוגוט היה בריא כל העונה אז הוא היה בחירה קלה אבל הוא לא היה. והם היו נהדרים גם כשישב בחוץ. דריימונד גרין, איגי, תומפסון, כולם שחקני הגנה טובים מאוד ואני לא יכול לבחור באחד מהם כי זה מרגיש לא יותר מידי כמו עבודה קבוצתית. המצב דומה גם אצל אטלנטה ופורטלנד כשאין שחקן אחד שמחזיק אותם.
נעשה מה שאני תמיד עושה עם הפרס הזה כשיש ספק. טים דאנקן. הספרס מקום רביעי ברייטינג הגנתי, למרות ששני שחקני ההגנה הכי טובים שלהם אחרי דאנקן פספסו זמן משמעותי (לאונרד וספליטר). ס"א גם במקום טוב באחוזי רבאונד הגנה (רביעי בליגה) ואחוזי שדה משוקללים של היריבות (שביעי). אני מרגיש די שלם עם הבחירה שלי בתאכלס.
&nbsp
שחקן שישי: אין לי מושג. שיהיה לו וויליאמס, אבל לא חשבתי על זה מספיק ואולי בורח לי מישהו מהראש.
&nbsp
שחקן משתפר: יופי, חזרנו לקטגוריות הברורות, ג'ימי באטלר. נכון, עבר עליו ועל שיקאגו חודש קשה אבל זה הוא בקלות.

Madridista521

New member
אנדרו וויגינס לא מוערך פה מספיק, נתונים בפנים :)

MVP : קארי
מאמן : קר
רוקי : וויגינס
שחקן ההגנה : הגבה
שחקן שישי : לא סגור על זה בכלל, יש את קרופורד כרגיל, לו וויליאמס שאמרתם, כנראה שאלך על וויליאמס
שחקן משתפר : ג'ימי באטלר
&nbsp
לגבי רוקי השנה, אני ממש לא מבין למה ממעיטים מערכו של וויגינס וטוענים שאם פארקר היה בריא הוא היה זוכה. מי שעקב קצת אחרי וויגינס בזמן האחרון יכול לראות שיפור אדיר.
ב18 המשחקים האחרונים :
ממוצע 19.8 נקודות למשחק, מוריד 4.7 ריבאונדים, מחלק 2.3 אסיסטים, חוטף 1.2 כדורים למשחק ומוסיף 0.7 בלוקים למשחק. כל זה ב-47.5% מהשדה ו- 37% מ3. אלו לא רק מספרים נחמדים כי פארקר פצוע, אלו מספרים של רוקי העונה בלי ספק.
הוא משחק עם יותר ביטחון במשחק שלו ומתחיל להתרגל לNBA.
הילד הזה ממש לא יזכה בתואר הזה כי פארקר נפצע, הוא יזכה בתואר הזה כי הוא המתמודד הכי ראוי וכי הוא נותן עונת רוקי פשוט נהדרת, רק שימשיך ככה :)

billc

New member
הרבה מאתנו ראו אותו ב25 המשחקים הראשונים

ושהיה צריך ש60 אחוז מהקבוצה שתפצע לוותר על קורי ברואר ושהקבוצה תהיה עם הכי מעט נצחנות בליגה ורשמית ירימו דגל לבן
כידי שהוא יתחיל להיות אגרסיבי בהתקפה, אז כן עד שפארקר נפצע הוא היה פי גזיליון יותר מועיל מווגינס.
עד "ה18" משחקים האלה הוא היה באסט בכל מה שקשור ליכולת התקפית.

Executioner

New member
שורה תחתונה במקרה של וויגינס

הוא חלק מאחת הקבוצות הגרועות בליגה והסטט' שלו נראת ככה. לא טוב. אמנם השיפור משמעותי אבל תכלס הוא לא משמעותי, כל מה שהוא עושה לא רלוונטי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כן אבל...

לוויגנס היה גרף למידה כמו שיש לכל רוקי, התחיל חלש והשתפר (מאוד) בהמשך.
סביר מאוד להניח שגם פארקר היה משתפר ככל שהעונה היתה מתקדמת ושהעונה שלו היתה ממשיכה להיות טובה מזו של וויגנס וכיוון שהוא לא שחקן וואקום בקבוצה שאין בה כלום, זה "שווה" הרבה יותר.
&nbsp
אבל כמובן שהכל ניחושים והשערות, נכון לעכשיו לוויגנס מגיע וזהו.
&nbsp
אגב, אני עדיין מחכה לדראפט המטורף שהבטיחו לנו....
&nbsp
&nbsp

Madridista521

New member
יש משהו במה שאתם אומרים אך תגובתכם קיצונית מדי

אי אפשר להעלים לחלוטין את היכולת של וויגינס כי הוא משחק בקבוצה כל כך חלשה.
באותה המידה ניתן להעלים את קאזינס, מלו, קווין לאב (עד העונה האחרונה) ועוד רבים וטובים אחרים.
צריך לתת קרדיט גדול מאוד לוויגינס על המספרים שלו והיכולת שהוא מציג, ניתן לקחת את זה בעירבון מוגבל אך להגיד שכל מה שוויגינס עושה אינו רלוונטי זוהי כבר בורות וזה עיוורון מוחלט.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שדעות סובייקטיביות מסוימות הן פשוט שגויות לחלוטין

שגויות ברמה עובדתית. אפשר תמיד ללכת לדוגמה קיצונית ולומר שהדעה הסובייקטיבית שקנדריק פרקינס יותר טוב בכדורסל מלברון היא שגויה לגמרי.
כמובן שהדוגמה המופרכת הזאת נועדה רק להעביר נקודה.
&nbsp
לדעתי במקרה הנ"ל שגוי לגמרי לומר שמה שוויגינס עושה במינסוטה הוא לא רלוונטי למירוץ ל-ROY. ודאי שהוא רלוונטי אפילו אם מינסוטה קבוצה גרועה, הרי הרוקיז' הכי טובים מגיעים לקבוצות גרועות ואכן ברוב המקרים הזוכה ב-ROY משחק בקבוצה מפסידה (או מפסידה מאוד).
ניתן לומר שהיכולת של וויגינס לא רלוונטית בקונטקסט שהיא לא משנה את מצב הכוחות בליגה אבל זה לא נושא הדיון.

DRORIKO8

New member
הנבחרים שלי

MVP:הכי קל להגיד סטף, אבל כמו ש-SVG אמר ללברון יש נתונים של MVP לכל דבר
מאמן :דייב ירגר, לממפיס הגנה מפלצתית שהופכת את הקבוצה לאחת הטובות בליגה,וזה מבלי שהיא משופעת ביותר מדי בכוכבים
רוקי :וייגינס
שחקן ההגנה:אנתוני דיויס
שחקן שישי:קרופורד
שחקן משתפר:באטלר

למעלה