מבחינה כרונולגית

DeADrINEep

New member
מבחינה כרונולגית

עונה שמונה ואטלאנטיס מקבילות? כלומר, האם יהיה קשר בינהן בפרקים הבאים? (תהיה התייחסות למשלחת לאטלאנטיס בעונה שמונה?)

lenin972

New member
|ספויילר| עונה 8 ואטלנטיס

יש התייחסות בשלבים יותר מתקדמים של שני הסדרות... אבל בואו נשאיר את זה כך כדי לא לקלקל למי שבכל זאת ראה את ההודעה הזאת.

sprqy

New member
נצל"ש../images/Emo58.gif8

אני מצטט מ MOEBIUS, PART 2 סוף הפרק: (Sam reaches for the Z.P.M. box.) CARTER: OK, I'm gonna get this up to the lab for analysis. O'NEILL: No! I'll take it. (He picks up the box.) There's a whole room full of geeks up there just dyin' to get their hands on this. (You've got packin' to do! (He walks away as Sam smiles מישהו מוכן להסביר לי את המשפט: !You've got packin' to do זה אומר שסם עוברת לגור עם אוניל?! או רק אורזים לדייג ביחד? או שאני פשוט שיפר מלידה וחולם בהקיץ

GoldenEye2015

New member
נראה לי...

אני חושב שהוא התכוון שהם צריכים לארוז,כי הם נוסעים לאטלנטיס,אבל לא בטוח.

Echelon

New member
לא לא ../images/Emo58.gif סוף 8

הכוונה לדעתי שסם עוברת לבית של ג'ק או משהו, למרות שאני לא יודע איך יבצעו את זה בלי ג'ק. בכל אופן,

Echelon

New member
שיט נלחץ לי האנטר. עוד פעם ../images/Emo58.gif

מכיל ספוילרים לעונה 8, 9 ו-1,2 של אטלנטיס .... לדעתי סם עוברת לגור עם ג'ק למרות שאני לא יודע איך יבצעו את זה בלי ג'ק. הדדלוס שאמורה להגיע לאטלנטיס ב The Siege pt. 3 היא בעלת צוות חדש, ולא נראה לי שמישהו מחברי SG1 יהיה עליה.

miip

New member
../images/Emo58.gif לפי המפיקים...

הוא פשוט מתכוון לנסיעה לדיג. מייקל שאנקס - או ג'וזף מאלוצי - אמר מתישהו שעד כמה שהוא יודע הם לא ביחד בתחילת עונה 9.

kinspirit

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה 8 וסוף עונה 1 אטל

נראה לי שאתם לוקחים את זה רחוק מדי. לפי דעתי הוא פשוט התכוון לכך שהם הולכים לדוג ביחד. והעובדה שזה מה שרואים ישר בסצינה שלאחר מכן, לפי דעתי, מחזקת את כיוון המחשבה. תראו, בהתחשב בעובדה שהם ידעו שאטלנטיס עומדת בפני התקפה של הריית', אני לא חושבת שהם היו שולחים את סם לשם...

Echelon

New member
הממם, גם זה משהו

בהתחשב בתגובה של סם לדייג ב4x13 הזכור עלינו לטובה, לדעתי יש התקדמות. מי יודע, אולי הם אפילו ייפגשו לצפות סימפסונס באיזה ערב אחד.

GoldenEye2015

New member
../images/Emo58.gifעונה 8 ואטלנטיס../images/Emo58.gif

חשבתי ככה פשוט בגלל שבתחילת מוביוס דניאל מדבר על זה שהוא מקווה שעכשיו ג'ק ירשה להם לצאת לאטלנטיס,אבל אם אתם אומרים שלא לזה הכוונה אז בסדר,סתם תקוות שלי.העניין הוא שלא ידוע מתי בדיוק הם קיבלו את ההודעה מאטלנטיס.לפני threads ומוביוס הייתי בטוח שתהיה התיחסות להודעה,או שאפילו יראו שוב את ההודעה מתקבלת,הפעם ב-sg1,ולא הראו שום דבר ולא הזכירו,זה היה די מאכזב.

sprqy

New member
../images/Emo58.gif8

אולי סם תעדכן אותנו על הבדיחות שג'ק סיפר לה בבית
ג'ק אל תעזוב אותנו!!!!

למעלה