מבזק! פיצוץ במלון בבגדד הבנין קרס יש הרוגים ופצועים
נ נייעס New member 17/3/04 #3 עדכון 1 הפיצוץ במלון - מטילים שנורו - וגרמו לקריסת הבנין ונזק סביבתי גדול.
A aesh50 New member 18/3/04 #7 לא מלון פלסטין. מדובר במלו הר הלבנון שליד מלון פלסטין, מטען במשקל 450 ק"ג החריב חלק ניכר מהבנין.
ב בומבהלה New member 18/3/04 #8 כבוד הנייסען.. ממש תודה על הדיווחים, אך לענ"ד בשביל חדשות יש חדר חדשות וכו`.. וחבל להעמיס את האתר בידיעות מיותרות!
כבוד הנייסען.. ממש תודה על הדיווחים, אך לענ"ד בשביל חדשות יש חדר חדשות וכו`.. וחבל להעמיס את האתר בידיעות מיותרות!
ב בומבהלה New member 18/3/04 #11 מני היקר, לפי השתתפותך הערה בפורום אני מבין את גודל השיעמום שלך... מתנצל על שהעזתי לנסות לפגוע בעיסוקך...
מני היקר, לפי השתתפותך הערה בפורום אני מבין את גודל השיעמום שלך... מתנצל על שהעזתי לנסות לפגוע בעיסוקך...
מ מני 23 New member 18/3/04 #13 תודה חנוך. למה אתה לא ישן? אתה רוצה להכניס מאורסים ב2 ? חחח אגב תגיד אריאלה לא הייתה פה מהבוקר לא?
ב בומבהלה New member 18/3/04 #14 מני היקר, לפי השתתפותך הערה בפורום אני מבין את גודל השיעמום שלך... מתנצל על שהעזתי לנסות לפגוע בעיסוקך...
מני היקר, לפי השתתפותך הערה בפורום אני מבין את גודל השיעמום שלך... מתנצל על שהעזתי לנסות לפגוע בעיסוקך...
ב בומבהלה New member 18/3/04 #9 כבוד הנייסען.. ממש תודה על הדיווחים, אך לענ"ד בשביל חדשות יש חדר חדשות וכו`.. וחבל להעמיס את האתר בידיעות מיותרות!
כבוד הנייסען.. ממש תודה על הדיווחים, אך לענ"ד בשביל חדשות יש חדר חדשות וכו`.. וחבל להעמיס את האתר בידיעות מיותרות!