מבזק!!!

נייעס

New member
מבזק!!!

תלמיד ישיבה אזרח ארה"ב הוכה ונעצר בי-ם אמש ב2:00 בלילה לאחר שנתפס כשהוא שם תפו"א באגזוז של ניידת משטרה ברח` בית ישראל.

למה הוא עשה את זה?

חסר לו צרות? אני לא מבין מה הקטע? בשביל מה להתגרות במשטרה לחינם, תקחו גם בחשבון שאם זה נכון, אז התקשורת יכולה לחגוג על סיפור כזה, וזה חילול ה` עצום, וחילול ה` הוא כידוע מן הדברים שאין עליהם תשובה, "נייעס", מאיפה המידע? אתה בטוח שזה נכון?

למה הוא עשה את זה ?

כנראה הוא משתייך לקבוצה מסויימת שנלחמות נגד הציונים ומשטרה מסמל אצלו ציונים. צריך להעיף אותו חזרה לארה"ב.

יש בינינו מפגרים.

שצריך להעיף אותם שלא יסתובבו בקרבנו. די נמאס! חילול השם! חלאס! בגללם שונאים את הדת ואותנו שאנו מייצגים את הדת. בגלל פוחזים שכמותו. צאו מאתנו!

שיSY

New member
נכון.

ישנם כאלה "מחריבי קרתא" שעושים חילול ה` בכל העולם, שמפגינים בשבת, מלבישים ילד קטן בדגל של פלאשתין, במקום טלית! בושה!

אני גר לא רחוק מרחוב בר אילן בי"ם

ואני בוש במה שעושים כמה אנשים שמכפישים את שמנו ואת הציבור החרדי, לא מקובל עלי לטנף את הרחוב בשקיות אשפה מלאות ובחיתולים מטונפים, גם אם ההסכם שהושג הוא לא לרוחם של הדרים באזור וחבר מרעיהם- יש דרכים אחרות להלחם על השבת. לדעתי זריקת אבנים, שקיות אשפה או חיתולים- זה חילול שבת לא פחות מנסיעה במכונית בשבת.

פראזניק

New member
בושה וחרפה! צריך להרוג אותו!

למה רק לשלוח אותו חזרה לארה"ב? נהרוג אותו, ואז נוכל להמשיך לחיות על תקציבי המדינה שאנחנו לא רואים שום איסור בגניבת כספיה. ואף אחד לא יעיר לנו הערות. יחי עצמינו!

נכון להרוג אותו !

ואם אפשר באבחה אחת להרוג אותו יחד עם הציונים הרשעים הארורים פראזניק יהיה מרוצה. תחי הדמגוגיה !

יונתן456

New member
הוא עשה זאת כדי לנקום בציונים ימ"ש

על העברת הדת,ועל ילדי תימן,ועל גאבל,ועל פוטו אלן,ועל סגלוב,ועל גיוס בנות,ועל המרידה בג` שבועות

א77

New member
רעיון כביר. תפוח אדמה באגזוז ?!

והבנתי למה הרעיון הכביר הזה הוא דווקא בראשו של אמריקאי. כי האמריקאי בסלנגיותו מדבר עם תפוח אדמה צלוי בפיו... ומנין לו תפוח אדמה רותח? כנראה מהאגזוז...

מני 22

New member
איש טיפש...

אם הוא לא ידע לשים ומיד לברוח אז עדיף שלא ישים. זה חילול ד`.

שפן1

New member
איש חכם

הוא איש (בחור) חכם עלינו ללחום נגד המשטרה הציונית, הנלחמת בנו, כמש"כ ק"ק מסטאמר זצוקקללה"ה זיעוכיו"א. סתאאאם צחקתי.

בן הצבי

New member
אמנם אינני דתי...

אבל אינני חושב שראוי לקחת את את תמונתו של הרבי מסאטמאר ע"ה בשביל בדיחה. הודעתך, שפן יקר, עלולה להתפרש כזלזול בו, ומכיון שהוא מיצג עדה גדולה ונכבדה, אני חושב שעליך להבהיר שלא התכונת לזלזל בו אישית. פלא בעיני שדוקא אני נאלצתי להגן על כבודו של הרבי מסאטמאר מכל חברי פורום חרדים.

שפן1

New member
סליחה

הצביעות שלך עוברת גבולות יבשות ... כו', אני לא ביזתי אף אחד, אלא על אותו מקרה ספציפי צחקתי.

א77

New member
דוקא בן הצבי אינו צבוע, אולי צבי../images/Emo6.gif

וסתם לא צבי, לא צבוע, אלא עוף מוזר. חילוני, וודאי ציוני. אם תגובה כזו. אכן עקבתא דמשיחא.

למעלה