מבזק!!! אהרון גרנטנר וצוות 410 פרשו מזק"א. מישהו יודע למה?
נ נייעס New member 17/2/04 #2 מבזק 2 ! ! ! ספר שיצא בסוריה טוען ש"ערפאת" הוא מימוצא יהודי... מה אתם אומרים? (בחדרי חרדים)
ח חרדי ומאמין New member 18/2/04 #6 זה מעניין על היטלר כמדומני שהאדמו"ר מצאנז זצ"ל אמר שהוא ממוצא יהודי, כפי שנאמר מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו...
זה מעניין על היטלר כמדומני שהאדמו"ר מצאנז זצ"ל אמר שהוא ממוצא יהודי, כפי שנאמר מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו...
ח חרדי ומאמין New member 18/2/04 #7 בביפר יש גם חסרונות ראשית זה גם עולה כסף. שנית מה שקורה זה שהוא צריך להחזיר טלפון לאנשים שמחפשים אותו וזה כבר עולה יותר. ובכלל לא נראה לי שאחד שהתרגל לסלולרי שיוכל לחיות בלעדיו, נחיה ונראה.
בביפר יש גם חסרונות ראשית זה גם עולה כסף. שנית מה שקורה זה שהוא צריך להחזיר טלפון לאנשים שמחפשים אותו וזה כבר עולה יותר. ובכלל לא נראה לי שאחד שהתרגל לסלולרי שיוכל לחיות בלעדיו, נחיה ונראה.
מ מתנדב New member 18/2/04 #5 אני לא רוצה ללכלך אבל זה ממש לא מדוייק, שמועה שמעתי, שהיה כמה תקרים, והוא נזרק מזק"א, יכול להיות שזה רק בגדר שמועה...
אני לא רוצה ללכלך אבל זה ממש לא מדוייק, שמועה שמעתי, שהיה כמה תקרים, והוא נזרק מזק"א, יכול להיות שזה רק בגדר שמועה...
מ מני 22 New member 18/2/04 #11 טעות היא בידך.... התכוונת בטח שזק"א בשלבי סגירה או שהם בשלבי סגירה אם פורד אקונולין על קניית עוד 12 אמבולנסים.
טעות היא בידך.... התכוונת בטח שזק"א בשלבי סגירה או שהם בשלבי סגירה אם פורד אקונולין על קניית עוד 12 אמבולנסים.
מ מני 22 New member 18/2/04 #12 טעות היא בידך.... התכוונת בטח שזק"א בשלבי סגירה או שהם בשלבי סגירה אם פורד אקונולין על קניית עוד 12 אמבולנסים.
טעות היא בידך.... התכוונת בטח שזק"א בשלבי סגירה או שהם בשלבי סגירה אם פורד אקונולין על קניית עוד 12 אמבולנסים.
א א77 New member 18/2/04 #10 אהרן גרטנר מאז נישואיו החל להתייצב... מאותה סיבה כנראה, גם ארל'ה וולקן זנח הרבה זקא"ים הצל"ות ומכונים פתולוג"יים שהיו בראשו.
אהרן גרטנר מאז נישואיו החל להתייצב... מאותה סיבה כנראה, גם ארל'ה וולקן זנח הרבה זקא"ים הצל"ות ומכונים פתולוג"יים שהיו בראשו.