מבזק רכילות

מיצי007

New member
בנוגע לאד וקורטני

את זה כבר קרעתי מלפני כמה ימים,ואני חייבת להגיד שזה פשוט מתוק וריגש אותי. למרות שקורטני כזאת דפוקה,הוא נשאר איתה חבר טוב ותומך בה. והעובדה שהוא דואג לה בצורה הזאת רק מוכיחה שהוא בחור מקסים! לא
כבר קראתי בעבר שהוא תמך בה כאשר כתבו עליה מאמר מרושע ברולינג סטונס על קורט ועליה והוא כתב מכתב תגובה למערכת מאוד נוקשה.

swirrrly

New member
את לא מגזימה.. ? :S ../images/Emo118.gif

את כל הזמן קוראת לו חמוד, מתוק, מקסים..
ואני רוצה להפנות צומת לבכם לענין ה"moodiness" של אד שהוזכר בפיסת הרכילות על סלמה :| - מה דעתכן ? נשמע אפשרי שיש לו התקפי עצבים..:S ?

מיצי007

New member
אני מגזימה

יש בעיות?מה זה לא נכון? הוא לא חמוד? הוא לא מקסים? הוא לא מתוק??? ונראה לי שזה נכון את האמת,הוא נראה בנאדם עם הרבה מאוד מוד סווינגס.

מיצי007

New member
בנוגע לסלמה ולאד

זה כל כך מעצבן אותי שכל הרכילויות שמקשרים אליהם הם רכילויות שקשורות ומיוחסות אך ורק למי נראה יותר טוב ממי. זה טיפשי,ולא נראה לי שזה מתאים לא לאופי של אד או של סלמה ליתר דיוק. בעעעעע,פשוט מעצבן לא פנינה?

פנינושה

New member
מעצבן ביותר במיוחד בקשר לאד

שהוא מתייחס כל כך ברצינות למקצוע שלו ודי מתרחק מרכילויות ושטויות. הפתעה נעימה
ביום שלישי בשעה 15:00 יש בערוץ 2 מגזין השבוע בהוליווד ובסוף אמור להיות ריאיון עם מישהי שאומרת שהיא חולה על אד ועל מתיו מקונוהי ואז
יש כמה שניות (אבל בכל זאת שווה) של סרטון מאיזה אירוע. אח"כ היא אומרת שבשביל גבר כזה היא תחתוך לעצמה יד. טוב... אם אד יתרשם מזה. יצא לך כבר לראות את זה ? אני אהיה איתך בקשר גם במסרים

פנינושה

New member
חברה שלי שצפתה חושבת שהקטע

של אד שמצולם הוא מהבכורה של "הפריצה". אם תראי תגידי לי מה נראה לך.

SoundsOfSilence

New member
והתגובה שלי../images/Emo42.gif

אז קודם כל בקשר לקורטני
כולם פה יודעים מה אני חושבת על קורטני אז אני רק רוצה לציין שהוא מבזבז את זמנו. חבל שהוא משקיע בה כל כך הרבה מאמץ. היא כל כך פסיכית ששום דבר לא יעזור לה. בקשר לקטע עם סלמה
אכן אנשים רבים יותר מדי על העניין של היופי שזה באמת ממש מפגר כי לא אדי ולא סלמה מתעסקים בזה. כנראה הם פשוט לא נותנים למדורי הרכילות מה לכתוב אז הם חייבים להמציא שטויות. בקשר למודססוינגס
אני לא אתפלא אם יש לו מודסווינגס. קודם כל אף אחד לא מושלם. וחוץ מזה הוא נורא יצירתי. אנשים יצירתיים הם הרבה פעמים יותר רגישים מאחרים. זה לא הופך אותו לפחות סקסי ומוכשר

BigFatLips

New member
אני דווקא אוהבת את זה

אמנם קשה יותר לגלות פרטים עליו, אבל לפי דעתי עדיף כשחקנים מתרכזים במשחק ולא ברכילות.

למעלה