מבזק מיוחד

מבזק מיוחד../images/Emo70.gif

ראש הממשלה שרון חש ברע והובהל באמבולנס לבית חולים! ישנו חשש שהוא עבר ארוע מוחי נוסף ערב לפני הצנתור שהיה אמור לעבור.

בני ברק

New member
רפואה שלמה

אין קשר לפורום הנ"ל-אבל בכל מיקרה שיהיה רפואה שלמה. לפי הדיווח עד כה מדובר בארוע של כאב בחזה והוא בהכרה מלאה.

עכשיו זה סופי: שרון עבר ארוע מוחי

שני קשה הרבה יותר מהקודם, ראש הממשלה הורדם ומונשם וכל סמכויותיו הועברו לממלא מקומו אהוד אולמרט שיכהן מעתה ועד הודעה חדשה כראש ממשלת ישראל.

אשרת

New member
אתה מתבקש להפסיק עם הדיווחים הללו

אתה לא שדרן בטלוויזיה שצריך להעביר כל דבר פה

ידיעה כזאת זה לא דבר של מה בכך

מדובר בראש הממשלה של כולנו, לפחות עד הערב הזה.

אשרת

New member
ממתיק

תן לאנשים את הקרדיט שהם שומעים/רואים/קוראים את החדשות לבד. בסדר?

אשרת להזכירך אני צפיתי את זה

בעוד שאת זלזלת בי ובחזיותיי, אמרתי לך שזה מה שעתיד לקרות, כי דיברתי מתוך ניסיון, לאחר שעברתי דבר דומה עם סבי ז''ל. אז אולי עכשיו תתני לי קצת יותר קרדיט.

אשרת

New member
ממתיק

מה לא היה ברור בבקשה שלי? אתה מתעקש שאני אמחוק את זה?

ממתיק כותב: "זלזלת בי ובחזיותיי"

אשרת את מזלזלת בחזיותיו של ממתיק? לא יקום ולא יהיה. עוד מעט תגידי לי שאת מזלזלת במחוך של טומי לפיד !

שגיאת כתיב בסך הכל

אבל למה באמת שלא תנפח את זה? הרי גם אתה יודע שאני חזיתי שזה בדיוק מה שיקרה.

לפחות בפורום העבודה לא תוכלי להכחיש

את העובדה שאני חזיתי שזה בדיוק מה שיקרה, ולפחות שם תצטרכי לתת לי את הקרדיט על כך. אבל אם אין לך את ההגינות המספקת לתת לי ת הקרדיט גם בפורום שלך, אז שיהיה.

אשרת

New member
תגיד..

משעמם לך? ראית אותי כותבת כעת בפורום העבודה? אני בכלל לא התייחסתי למה שכתבת בשרשור הזה, אלא ר ק ביקשתי שתחדול מכך. עכשיו, זה יותר ברור?

misipipi

New member
../images/Emo101.gifהחלמה מהירה

זה אני או שלא מזמן הייתה צסיבת עיתוניאם נרחבת שסיפרה שמצבו של שרון תקין? דרך אגב , מסתבר שח"כ ישי צדק בדבריו על אותם אנשים שקרנו מאושר וקפצו על המציאה ונתנו דעתם בתקשורת על הפרשה החדשה שהתגלתה אצל שרון..

למעלה