מבזק חדשות

*pank

New member
מבזק חדשות

סוהי שבר לי את הלב
הרופא בחדר מיון ייעץ לי למצוא בדחיפות מזל בתולה.

shy-1

New member
מהכרותי עם מזל, אני יכול לבשר לך

שהיא כבר לא בתולה. אנא חפשי בתולה אחרת.

ליטג1

New member
../images/Emo13.gifעכשיו שקשה לך נזכרת בי

מדוע אתמרמר שאת אדישה אלי ומתנכרת לי. הרי לפני שהכרנו פה היינו זרים זה לזו.

*pank

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אז אל תהיה קשה

*pank

New member
אפילו מקדישה לך שיר ../images/Emo68.gif

תמיד נשארת בתולה בשמלת תחרה צחורה משיבה לך יהבה בבהלה צלולה להיוותר בתולה. תמיד נשארת בתולה גם כשעוזבים הגדודים מבלי לדעת את הלחן מבלי לנחש את הפזמון וגמגום כמעט משכנע מחזיר למקצב ביטחון. תמיד נשארת בתולה וככזו אבוא אלייך לא אזכור מי היה לפניך לא אכיר אף אחד אחריך האחד שידע להרגיש רטט שורות בהמנון. תמיד נשארת בתולה אף גבר לא הזים... תווים שטופיי זיעה מותשים, נוטשים... פצועה בשטח. תמיד נשארת בתולה יודעת לבכות גם משם אדום ועז הדם הניגר על מצעיי כרסיס נכלם.

ליטג1

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif|כל

*pank

New member
פאנק מבואסת ../images/Emo4.gif

חוץ משי שבמקרה מכיר את מזל אף אחד לא מתייחס אליי אני עלולה לחטוף רגשי

*pank

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif

רק באתי לקחת את ה
שלי

תעשו לי טובה תרגעו!!

אין לי בעיה עם השטויות.. אבל אל תורידו את הרמה של הפורום לרמה של צ'ט ממוצע.. תודה שוקי

שלדר

New member
שוקי,,,פאנק היא התבלין,,../images/Emo39.gif

ובלי תבלין פה ושם, נהיה מרובעים
הלא כן?

בסדר, אבל בלי הגזמות.

חבל שהפורום שלנו יקרין רושם לא רציני. גם בעתונים רצינייים יש עמוד אחרון ומדור סאטירה אבל לא להשתלט על הכל..

*pank

New member
הגזמה אחרונה ../images/Emo8.gif

ליטג, לא מצאתי את הדף האחרון אז תדע אני מאוהבת בך חבל"ז ולנצח פאנק, מעמותת תנו לרגשות לחיות.

למעלה