מבזק חדשות קצר...

Benkok

New member
מבזק חדשות קצר...

ביום שישי אחיות שלי מגיעות לביקור של שבועיים ואז אני אבוא איתם הביתה לליל הסדר. היום התחיל הגשם, אתם יודעים, כמו ב"פורסט גאמפ" התחיל היום וייפסק מתישהו באוגוסט... אוףףףף הגשם הזה הורס לי את כל התכניות. צריך לחנוך את הג'קוזי החדש ששמו לנו בגג של הבנין... וכל מה שתכננתי לאחיות שלי ייהרס עכשיו.(לא בג'קוזי יא סוטים, בבנגקוק...) לעזעזל, מה עושים??? לפחות אני מתנחם בעובדה שיש אנשים עם יותר בעיות ממני...ראה ערך "בגדד".. יאללה ביי, בן

ננסנס

New member
הלו בנקוק...

מה הבעיה עם הגשם בג'קוזי? נשמע לי שילוב מוצלח.... אם את רוצה אני אחליף אותך ואכנס עם האחיות לג'קוזי (עכשיו תגידי לי שהן בנות 7 ו 9...)

Gefen

New member
בן, איזה צרות בגן עדן..

למה לי אין כאלה צרות למה.. גם ביקור מהבית, גם ג'קוזי חדש על הגג, וגם אתה בדרך לליל הסדר בארץ, מה יכול להיות יותר טוב מזה?? תהנה לך מהכל, נשמע באמת כיף..

שאלה קשורה לכל באי הפורום

גם אני (יחד עם הילדים וכו') מתכנן להיות בפסח בארץ. אני יודע שהשאננות חוגגת בארץ. אבל אני לא שאנן. אני יודע שקיים סיכוי > 0 שנחטוף הפתעה לא צפויה מקדימה (מלשון קדים, לא לפנים) - אם אתם מבינים את הכוונה.. למותר לציין שמכיוון שאיננו מתגוררים בארץ כבר שנים, אין לנו ערכות מגן. ידוע לכם אם תיירים/ישראלים המגיעים לביקור בן שבועיים בארץ מקבלים ערכות מגן בשדה התעופה? מקום אחר? ידוע לכם איך הדבר הזה הולך?

WOW איזו זריזות ../images/Emo51.gif

מעניין למה אבל המקרה של אזרח ישראלי (אך לא תושב) המבקר לזמן קצר בארץ ואינו שוהה בבית-מלון לא מתואר באתרים הנ"ל. יכול להיות דבר כזה?

כתוב שאזרח ישראלי

שאין לו ערכה או שלא קיבל זימון צריך לגשת לתחנה עם תעודת זהות. נשמע לי די פשוט. מבחינתם לא משנה אם באת לביקור קצר או לא. במידה ויש לך ערכות ישנות מ-91, תצטרך להביא אותן לרענון.

את הערכות הישנות החזרתי מזמן

מה שמעלה את הזכרונות של המלחמה ההיא (כן, הייתי שם - באיזור א' של איזור א'...)

תותי-בת

New member
שלום לחדש ../images/Emo9.gif אין לך שם?.. ../images/Emo9.gif נעים מאוד ליאת ../images/Emo45.gif בכל אופן לפי מה שידוע לי אמרו ב-TV שבנוגע לתיירים יש להם רזרבות במחסנים והם יתנו במקרה הצורך - רק מאיפה למה וכמה אין לי מושג, תבקש מהמשפחה שתתקשר למוקד של פיקוד העורף ותבדוק ../images/Emo9.gif שיהיה לך יום נפלא ../images/Emo140.gif ליאת.

ליאת127

New member
אם אתה ארח ישראל

אתה יכול לגשת עם ת.ז. למקום למחלקים בו ערכות מגן ותקבל חינם

../images/Emo51.gif

קיוויתי שאולי כשירות לתייר יחסכו לי קצת (קצת?) זמן ויחלקו את הערכות בשדה התעופה (אני הרי רשום בקונסוליה כישראלי שמקום מגוריו הקבוע בחו"ל). Oh Well

לא צריך להתרגש!

גשם בבנגקוק יכול להופיע ולהעלם . אני בטוחה שיהיו עוד ימים ללא גשם. חוץ מזה שכל-כך חם שגם אם יורד גשם אפשר להיות בחוץ. אני מתארת לי שאתה מכיר את בנגקוק אז תמיד אפשר לטייל בכל המקומות הסגורים.(מיקדשים למשל) אגב ג'קוזי בגשם זה 10!!!

תותי-בת

New member
בנגגגגגגגג'ימן מיי מאן!!! ../images/Emo24.gif מה קורה איתך בן אדם?!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif זוכר אותי בכלל? ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif אצלנו ביהוד יש ברד - בירושלים וצפת מושלג... מה עושים עם האחיות? לוקחים אותן ל"זולה" לאכול איזה חומוס טוב ../images/Emo9.gif חוץ מזה אוי ואבוי לך אם לא רואים אותך בסביבות הסדר - כמה ימים לפני הגיוס... ../images/Emo9.gif יש מצב לאיזה אננס מהקוואסן?... ../images/Emo9.gif שמור על עצמך בגשם וד"ש לאלון ../images/Emo23.gif+../images/Emo24.gif+../images/Emo25.gif ליאת.

Benkok

New member
תותוש, יקירתי,

את בוודאי יודעת כמה אני אוהב את הקאוסן... לזולה בטוח נגיע. בקשר לשאר הרחוב.....אני לא כ"כ בטוח. בכל מקרה, מחר אני אשתדל גם לצלם בשבילכם את הג'קוזי. בשבת אחרי הצהריים אני עושה "על האש" לכבוד הבית החדש. כולם מוזמנים כמובן. (מה איכפת לי להגיד? אתם ממש רחוקים...) וזהו, לא רציתי להשוויץ, רק לשתף... (כן,כן, שמענו עליך...) בן

תותי-בת

New member
בנג'י - טילק ג'ה ../images/Emo9.gif טילק ג'ה נכון? אז לאננס לא מהקוואסן יש מצב? ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif שמור לי איזה כבד אווז ../images/Emo9.gif ואל תשכח ד"ש לאלון! ../images/Emo3.gif נשיקות, חיבוקים ושיפוד כבד אווז, ליאת.

למעלה