רובן: "יש לנו המון איכויות"
רובן: "יש לנו המון איכויות"
מבקיע שער הניצחון מרוצה מאד: יש לנו הרבה אופי, לא הפסקנו להילחם
תאריך עדכון: 22/04/10 12:55
באיירן מינכן עשתה אמש (רביעי) צעד חשוב לעבר מקום בגמר ליגת האלופות, כאשר גברה 0:1 בבית על ליון משער של - איך לא - אריאן רובן. הקשר ההולנדי היה פעם נוספת המצטיין בשורות הבאוורים וכבש את שערו הרביעי העונה במפעל, כשכולם מגיעים בשלבי הנוק-אאוט.
"הכוח של באיירן מינכן זה האופי החזק והמשחק הקבוצתי", הצטנע בסיום
הקשר המחונן, "לא הפסקנו להילחם 90 דקות, גם כאשר היינו ב-10 שחקנים. זה נכון שיש לנו הרבה איכויות ונכון שהבקעתי שער חשוב מאוד, אבל פעם נוספת, זו עבודה של הקבוצה כולה".
"המשחק בליון יהיה קשה מאוד", הודה רובן, "שום דבר לא הוכרע עדיין. היתרון שלנו חשוב אבל שביר".
בסיום גם התנצל רובן על כך שירד בזעם מהמגרש אחרי שהוחלף: "כעסתי על החילוף כי האמנתי שאוכל לכבוש שער שני. אני מתנצל בפני ואן חאל ואוהדי באיירן. לא הבנתי מדוע מוציאים אותי דווקא בדקות הסיום. זו המנטליות שלי כי אני תמיד רוצה לנצח".
"השער שלי היה חשוב והנצחון חשוב עוד יותר", סיכם ההולנדי, "זו תוצאה טובה עבורנו. נבוא לצרת עם בטחון עצמי וננסה להתגבר על העייפות. ליון התקשתה במחצית השנייה ולחצנו על השער שלה. השחקנים שלהם לא היו יכולים לרוץ בדקות האחרונות. אני חושב שאם היינו עובדים קשה יותר היינו כובשים שער נוסף ואז הדברים היו קלים בהרבה בגומלין. אבל אנחנו מרוצים מהתוצאה ואופטימיים לקראת ההמשך".
"אני חושב שהוכחנו לאירופה שבאיירן מינכן קבוצה חזקה מאוד", סיכם
ואן חאל, "אני מאוד שמח על הנצחון. 0:1 היא תוצאה טובה ואנו במצב בו אין צורך לקחת סיכונים. שיחקנו היטב, היינו דומיננטיים וחבל רק שלא הצלחנו בדקות הסיום לכבוש שער נוסף".
"אני לא מחפש תירוצים", אמר
קלוד פואל, מאמן הצרפתים , "באיירן הפעילה עלינו לחץ גדול ואיבדנו כדורים מהר מדי. היינו צריכים לשמור על היתרון המספרי שלנו, ואם היינו עושים זאת הסיפור היה אחר לגמרי. אני יכול לחיות עם הפסד אבל הלוואי שהיינו כובשים שער חוץ. עד הסיום ניסינו רק לשמור על התוצאה. בסך הכול המפגש עדיין פתוח לגמרי לקראת הגומלין".
לכתבות נוספות >