מבזקי ספורט לתאריך ה-22/04/10

barakbl

New member
מגדיר את עצמי כאוהד ברסה

ומסכים לגמרי עם בוראט הדבר הכי מדויק בנושא הזה זה לקחת בפרופורציות את השידורים. אני נהנה משגיא כי הוא מוסיף צבע לשידור ובקיאותו בכדורגל ניכרת. אז היא ממציא המון תיאוריות שחלקן מופרכות ויש שיגידו רובן. אז מה... זה לא מטריד אותי. מטרידה אותי העלגות של כמה מהפרשנים הרבה יותר. איווניר בחור נחמד והכל אבל צנון משו לטעמי.

Xavies6

New member
איזה צבע הוא מוסיף?

ואיזו בקיאות? חבל לי שאנשים שומעים לדביליות שלו - הוא זבלן שאני אהיה מאושר לא לשמוע יותר. לי הוא הפסיק להוסיף עניין - הוא יוצר ממוחו הקטן ומלא הדמיון שערוריות, תאוריות, דברים ששחקנים חושבים ומרגישים. אתה קראת את הכתבה בוואלה? כתבה מעולה. הצבע הזה שאתה מדבר עליו, זה בסך הכל שגיא שעושה ים של מי ביוב משלולית, הר של זבל מכלום. אם באמת תתעמק, אתה תזכור שהאדיוט הזה לא באמת בראש של גווארדיולה, הוא לא דן איתו לפני או אחרי מסיבות עיתונאים, אין לו שמץ של מושג מה עומד מאחורי מה ולגבי הקאמפ נואו - חוץ מלאכול שם נקניקיה, הוא לא מבין כלום. ממציא תיאוריות? הצבע הזה - זאת התאוריה המומצאת. לגבי איווניר, להפך, הוא מדבר לעניין כי הוא מכניס דברים לפרופורציה, הוא נכנס יותר למשחק כרגע אפילו מבחינת התלהבות כלשהי, הוא לא מנסה להמציא דברים ולא חושב על דברים מיותרים. לא צריך להגזים - בחיים אני לא אעדיף את זוהר או אוחנה על כהן. בעצם אולי אוחנה, אוחנה אומר דברים פרימטיביים פשוטים כאלה, לא מזיק לאף אחד. גם לא מוסיף. הל, אני אעדיף את שגיא גם על דני נוימן רפה השכל במונדיאל. אבל הכל יחסי - העיקר הוא שברביעי אני לא אצטרך לשמוע את שקיא מבלבל את המוח במשחק של הקבוצה שאני אוהד.

../images/Emo45.gifשגיא הפרשן הכי טוב בארץ

ללא עוררין,אין מישהו שמתקרב אליו בכלל.איווניר בסדר אבל לא יותר מזה,וכשהצלמה תופסת שחקן ששיחק נגד הנבחרת שלו
...לתפוס מחסה. כשראיתי שהמשחק השני בערוץ 10 נורא דאגתי,פחדתי שהפסיכופט יפרשן שם,טוב שהם הלכו על איווניר.

באמת שמתי לב לזה ../images/Emo6.gif

20 שניות מפתיחת המשחק, וזה קבוע אצלו, הוא כבר מבין איפה כל אחד פותח ומה השיטת משחק של שתי הקבוצות. "כן וכבר עכשיו אפשר לראות את זלאטם פותח מצד ימין כשאלבס מאחוריו בעמדה קדמית", פשוט באופן קבוע
לא יודע, אותי זה משעשע, בדרך כלל אני רואה כדורגל בשביל בידור, את מה שאני לומד אני לומד מתוך נסיון במשחק ומתוך דברים שאני רואה כבר מ2006 במשחקים.

../images/Emo45.gif שידור של יעקובי וכהן הוא אולי מלא

בהילולים לבארסה ולליגה הספרדית בכלל, והרבה בלבולי שכל, אבל מה שידור כזה זה שידור של פרשן שכל הזמן מדבר ועוזר לך להישאר עירני גם במצבים שהמשחק מרדים, ושדרן שצורח בגולים כמו חולה נפש. אני אוהב את זה

Xavies6

New member
../images/Emo45.gif

והשחקנים עצמם והקבוצה עצמה הופכים להיות מאוסים על אוהדי כדורגל רק בגלל כל הדברים האלה. זה, זה מה שמפריע לי.

אגב אחת הנק' שהוא ציין

נוגעות לקהל העלוב שלהם אוהדי פלסטיק מהסוג הגרוע ביותר

Xavies6

New member
מי אתה בכלל שתכליל.

זה שברצלונה "זוכה" לטרמפיסטים לא אומר דבר - הגרעיון האמיתי של ברצלונה נאמן לכל ערכיה. וואלה, לא יודע למה לברצלונה יש כאלה ולאנגליות פחות (לא שליונייטד או צ'לסי אין את האוהדים האלה שיעזבו משחקים מוקדם). אולי זה מה שמשדרים ישירות לאוהדים נייטרליים, העובדה שברצלונה משתדלת לשחק יפה ומשיגה הצלחות בזכות זה. ואין בזה הרבה שקר. שפשוט יכירו קבוצות אחרות שמשחקות טוב ומצליחות בזכות זה.

איזה ערכים?

הגרעין הנאמן שלך הכין למכבי אוירת טרור 3 פעמים בשנים האחרונות רק בגלל שמדובר בקבוצה ישראלית ואתה חושב שהם סחבקים שלך התעורר יש ערכים מעבר לסגנון משחק אטרקטיבי

barakbl

New member
קשקשן

איווניר תמיד מרגיש לי כמדרדיסטה. מותר לשדרנים ולפרשנים לאהוד קבוצה זו או אחרת, אין שום דבר רע בדברי ההילולים שברסה זוכה להם בד״כ, ומותר רחמנה ליצלן לחשוב שכדורגל טקטי הוא מגונה ולא רצוי. אני מעריך שרוב חובבי הכדורגל מעדיפים כדורגל התקפי וסקסי זו לו גחמה של כמה עיתונאי חצר. מי ששונא את ברסה שונא אותה מסיבות פוליטיות ואו שקשורות לאידיאולגיה לגבי איך אמור להראות משחק הכדורגל. הכל לגטימי אין טעם להאשים בענין את התקשורת זה פשוט מופרך.

רק בארץ יש כה הרבה ליקוקי ישבן

למועדון הזה חלאס להיתמם רק ישראלים גודשים את יציעי הקאמפ בכמויות היסטריות ומותר גם לסלוד ממועדון על רקע פוליטי והיחס לה זכתה מכבי סל ב-3 הפעמים האחרונות שביקרה שם לעומת היחס במדריד שכנעה אותי שהוא אכן מוצדק

Xavies6

New member
למדריד

אוהדי הצלחות גרועים לא פחות. מה אתה רוצה? מה כולכם רוצים? להוציא את פפ, טיטו ויז'נובה וכל השחקנים להורג? תפסיקו לרצות בכשלון שלהם מהסיבות השגויות.

מזה סיבות שגויות?

אני רוצה בכשלונה מאותן סיבות שאני רוצה בכשלונה של סלטיק או בילבאו ואין לזה שום קשר לסגנון משחק אני לא מחזיק מאוהדי ריאל המפונדרקים אבל עדיף הצלחה שלה על ברסה כן גם בגלל הפסטיבל המעצבן בערוץ השמאל

נראה לי שהקטע עם הכדורגל הטקטי

זה שהוא התייחס למשחק אינטר בארסה למשעמם והשווה בין אינטר לליון, כשאינטר שיחקה מעולה בתכלס, והמשחק עצמו גם היה מעולה, בזמן שליון שיחקה איום ונורא והמשחק עצמו היה איום ונורא.

למעלה