מבזקי ספורט לתאריך ה-04/06/08

מרטין פשקו חוזר למכבי נתניה

מרטין פשקו חוזר למכבי נתניה

הסלובקי, ששיחק בקופסא בתחילת העשור: "שמח לחזור למועדון שהוא הבית שלי"
תאריך עדכון: 04/06/08 11:44

מרטין פשקו מונה למאמן השוערים של מחלקת הנוער של מכבי נתניה. הסלובקי בן ה-36, שוער העבר של הקבוצה ששיחק גם בצפרירים חולון, מכבי קרית גת והפועל אשדוד, יעבוד באופן שוטף עם כל שוערי המחלקה.
פשקו שימש בקופסא בין השנים 2001 ל-2003 ואמר על החזרה לאתר הרשמי של נתניה: "אני שמח לחזור למועדון שהוא הבית בשבילי בישראל. אני מאוד שמח לעבוד עם השוערים הצעירים שהם דור העתיד של המועדון ומקווה בעתיד שאחד מהם יהיה שוער ראשון בקבוצה הבוגרת".
עופר בסון צפוי להמשיך כמאמן השוערים בקבוצה הבוגרת של נתניה, על אף שטרם חתם על חוזה חדש.

לכתבות נוספות >

אבי נמני נפגש עם דה רידר

אבי נמני נפגש עם דה רידר

ברמינגהאם תסכים לשחררו בכפוף לעמידה בשכרו: 800 אלף ליש"ט
תאריך עדכון: 04/06/08 12:45

ג´נרל מנג´ר מכבי ת"א, אבי נמני, נפגש עם קשרה הישראלי-הולנדי של ברמינגהאם, דניאל דה רידר וניסה לשכנעו להגיע ארצה ולחתום במכבי ת"א. בקבוצה אמרו היום: "הוא עדיין לא החליט אם הוא רוצה לעזוב את אנגליה, אבל אם הוא ירצה ארצה, ננסה להביא אותו".
לדה רידר יש חוזה בברמינגהאם שירדה לליגה השניה באנגליה, אך מאז הגיעו לקבוצה הוא לא ראה יותר מדי מגרש השכר שלו עומד על כ-800 אלף ליש"ט בעונה. בסביבתו של השחקן, שנמצא בחופשה בארץ, כמדי שנה, נאמר שהקבוצה האנגלית תהיה מוכנה לשחררו ללא תמורה אם יימצא מועדון שיעמוד בשכרו.

לכתבות נוספות >

ליונגברג: "אצל ונגר אתה מרגיש שאתה בצבא"

ליונגברג: "אצל ונגר אתה מרגיש שאתה בצבא"

השבדי תקף את מאמנו לשעבר. סאניה חתם בארסנל עד 2014
תאריך עדכון: 04/06/08 15:54

קשר ווסטהאם, פרדי ליונגברג, פתח בראיון לעיתון הרוסי ´ספורט דן זה דנם´ פה על מאמנו לשעבר, ארסן ונגר, והביע את תסכולו מהגישה של הצרפתי המוערך.
"ונגר פשוט לא אוהב שחקנים שמגלים חולשה", אמר ליונגברג. "אתה מרגיש איתו כאילו אתה בצבא, זה רק בציבור שהוא נראה אדם עם דעות ליברליות".
קפטן נבחרת שבדיה, ששיחק בארסנל בין השנים 1998 ל-2007, סבל מפציעה לא פשוטה בעונה האחרונה בעקבותיה סיים את דרכו אצל התותחנים. "נפצעתי בזמן שעשיתי את העבודה שלי ובעקבות ההוראות של ונגר. בזמן שטופלתי הם הלכו והביאו שחקן אחר בתפקיד שלי. אחרי שהחלמתי קיבלתי צ´אנס בדרך הטיפוסית לונגר – הוא ציפה ממני לרוץ, לחטוף ולכבוש בדיוק כמו בעבר. הוא לא נתן לי מספיק זמן לעשות את זה כמו שצריך, לא קיבלתי זמן".
ליונגברג סיפר שהוא הוכנס לרשימת העברות מבלי שיודע על כך: "נפגעתי כששמעתי מהעיתונים שונגר מוכן לשמוע הצעות עבורי. אף אחד לא דיבר איתי על זה. נעלבתי מארסנל, הם הראו את הדלת החוצה ליותר מדי אנשים. למה הם נתנו לתיירי הנרי ללכת? כשגיליתי על כך הבנתי שהארסנל שבה שיחקתי נעלמה".
ליונגברג לא ניסה להסתיר את רגשות הנקם שלו: "הלכתי לווסטהאם כדי שאוכל לשחק נגד ארסנל כמה שיותר. אני רוצה להוכיח שפרדי לא אמר את המילה האחרונה שלו כשחקן. בווסטהאם אף אחד לא מסתכל עליך בצורה משונה אם אתה מוזמן למשחק נבחרת ושחקנים אף פעם לא מתבקשים לשחק עם זריקות. ארצה להישאר שם, אם הם יציעו לי כמובן".
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/1/86661.jpg
סאניה לא ביורו? לפחות יש חוזה חדש
שחקן ארסנל בהווה, בקארי סאניה, האריך את חוזהו במועדון עד 2014. המגן הימני היה הצלחה גדולה בעונתו הראשונה בפרמיירליג אחרי שהגיע בקיץ שעבר תמורת 6 מיליון ליש"ט מאוקזר, מה שהביא את התותחנים להאריך את חוזהו בשנתיים נוספות כבר עכשיו.
"אני אוהב את ארסנל, זה מועדון נהדר", אמר הצרפתי שלא נכלל בסגל של ריימונד דומנק ליורו 2008. "המנג´ר גם כן מצוין ובעונה הבאה נאבק על כל התארים".

לכתבות נוספות >

הפועל ת"א וקרית שמונה מדורגות באופ"א

הפועל ת"א וקרית שמונה מדורגות באופ"א

האדומים יהיו מדורגים גם בסיבוב השני, בו תצטרף גם הסגנית מנתניה
תאריך עדכון: 04/06/08 16:05

הפועל ת"א ועירוני קרית שמונה יהיו בין 11 הקבוצות המדורגות בהגרלת הסיבוב הראשון של גביע אופ"א, שתיערך ב-27 ביוני בז´נבה. פיינאליסטית גמר הגביע, הפועל ת"א, מדורגת בראש הרשימה זכר להצלחותיה באירופה בשנים האחרונות. קרית שמונה, שסיימה במקום השלישי בישראל, מדורגת שישית.
השתיים צפויות לקבל הגרלות נוחות, לפחות על הנייר, למשחקי הסיבוב הראשון שיחלו ב-17 ביולי. בין 11 הקבוצות הלא מדורגות נמצאות שירוקי ו-CW הבוסניות, פרטיזאני טיראנה ו-ולזניה שקודר מאלבניה, מילאנו קומאנובו ופליסטר ביטולה ממקדוניה, בירקירקארה ומרסאקלוק ממלטה, סנט ג´וליה מאנדורה ומורגן בודבה וזטה גולובובצ´י ממונטנגרו.
בסיבוב השני, בהנחה שהשתיים יעפילו אליו, כבר מדובר בסיפור אחר. הפועל ת"א תישאר מדורגת וככזו תפגוש יריבה יחסית קלה, אולם קרית שמונה ומכבי נתניה, שדילגה מעל השלב הזה, יהיו לא מדורגות והן צפויות לקבל יריבות קשות יחסית ביניהן בשיקטאש הטורקית, א.א.ק ואריס היווניות, הכוכב האדום בלגרד מסרביה וליטקס לובץ´ ולוקומוטיב סופיה הבולגריות.

לכתבות נוספות >

אבראו קרוב לסיכום בבית"ר

אבראו קרוב לסיכום בבית"ר

קרוב לקבל את השחרור שלו מריבר. ברוכיאן האריך את חוזהו
תאריך עדכון: 04/06/08 23:25

החלוץ האורוגוואי סבסטיאן אבראו קרוב מאוד לבית"ר ירושלים. אבראו, שחקנה של ריבר פלייט, נפגש עם נציג של האלופה בארגנטינה, וכעת העסקה תלויה בהשגת שחרורו מהקבוצה, מה שאמור לקרות בימים הקרובים. עלות הבאתו מוערכת ב-1.5 מיליון דולר. אחרי אבראו עקב בארגנטינה סקאוט מחלקת הנוער של בית"ר, איתן מזרחי.
היכנסו ל-FLIX וצפו בביצועים של אבראו

לאבראו (1.93 מ´, 84 ק"ג) 24 שערים במדי נבחרת אורוגוואי ב-40 הופעות בלבד, ובקבוצות בהן שיחק (בין היתר דפורטיבו לה קורוניה הספרדית, סן לורנסו, גרמיו וכאמור ריבר) הוא כבש 235 שערים ב-400 הופעות.

בהבאת אבראו בית"ר סוגרת למעשה את מכסת הזרים שלה לעונה הבאה, למרות שטברטקו קאלה עובד במרץ על השגת תעודת זהות ישראלית. מלבד אבראו והשוער חתומים לעונה הבאה גם דרק בואטנג, כריסטיאן אלבארז והקשר הארגנטינאי שסיכם אתמול, דריו פרננדס.
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/86695.jpg
אבירם ברוכיאן חתם היום ל-4 שנים נוספות בבית"ר ירושלים. הקשר, שהחזיק בחוזה לשנתיים הבאות, שידרג והאריך את חוזהו וישחק במדי האלופה עד 2012. ברוכיאן, שסירב להצעה שקיבל לפני שבועיים מקבוצה בבלגיה, צפוי להשתכר כ-250 אלף דולר בעונה. במסגרת סעיף השחרור בחוזה החדש שלו, הוא יוכל להשתחרר לחו"ל רק בקיץ ולא בחלון ההעברות של חודש ינואר.

לכתבות נוספות >

מכבי נתניה הולכת על עמרי אפק

מכבי נתניה הולכת על עמרי אפק

המגן/קשר שוחרר השבוע ממכבי חיפה. איתי שכטר השתחרר מצה"ל
תאריך עדכון: 05/06/08 10:32

עמרי אפק, ששוחרר השבוע ממכבי חיפה, צפוי להצטרף למכבי נתניה. הערב (רביעי) הועלה שמו בשיחה בין הבעלים דניאל יאמר לחבר ההנהלה קובי בלדב ולנשיא גיל לב. מבחינתו של יאמר, לפני שהוא מתחיל לנהל מו"מ עם שחקנים זרים, ההעדפה היא לסגור את הסגל הישראלי. אפק יכול לשחק בכמה עמדות במגרש, ובנתניה מייעדים לו את עמדת הקשר הימני ולא כמחליף של קלמי סבן בעמדת המגן הימני.
עוד בנתניה, איתי שכטר שוחרר היום מצה"ל. שלטונות צבא ההגנה לישראל החליטו לשחררו מיידית, ארבעה חודשים לפני המועד, בעקבות הפציעה החמורה בכתף והניתוח שעבר. משמעות השחרור עבור שכטר ונתניה כפולה: ראשית יוכל השחקן לשדרג משמעותית את שכרו, כיוון שעד כה היה תחת חוזה חייל. כמו כן נפתחת עכשיו בפניו האופציה לבחון אופציות בחו"ל.
נציגי קלאב ברוז´ הבלגית, סגנית האלופה סטאנדרד ליאז´, כבר עקבו אחרי שכטר העונה וצפו בו במשחקים בקופסא. מספר קבוצות אירופיות נוספות כבר הביעו עניין בחלוץ בן ה-21.

לכתבות נוספות >

אוהדים רעולי פנים פרצו למשרדי כתר

אוהדים רעולי פנים פרצו למשרדי כתר

25 אוהדי הפועל שברו ארונות וצעקו: "תמכרו את הקבוצה, נהיה כמו אוסישקין"
תאריך עדכון: 05/06/08 10:09

25 אוהדי הפועל ת"א, רובם רעולי פנים, פרצו אחר הצהריים למשרדי כתר בהרצליה במחאה על אי מכירת הפועל ת"א והתקציב הנמוך שיעמוד לרשות המאמן אלי גוטמן בעונה הבאה. האוהדים שברו ארונות, ניפצו דלפק, הפכו עציצים והשתוללו.
האוהדים צעקו נגד משה תאומים וסמי סגול, "תמכרו את הקבוצה, אל תהרגו את הפועל", "בסוף נגמור כמו אוסישקין", "בלי הפועל אין חיים". המחאה הייתה מאורגנת ועליה חשבו כבר שבועות רבים בהנהגת אוהדי האדומים.
עדי ראיה שהיו בבניין סיפרו: "הם נכנסו בצעקות, הם טוענים שנעשה להם עוול. זה נראה שאלו פשוט אנשים צעירים שנמצאים במצוקה רגשית".
סמנכ"ל משאבי אנוש בכתר אמר לאתר ספורט 5: "לא רוצים להגיב. לא נתייחס לאירוע, זאת חברה פרטית". למרות זאת, בחברה שיגרו סוג של איום לעבר הקהל: "שהאוהדים לא ישכחו שסמי סגול צריך לשים ערבויות כדי שהקבוצה תפתח את העונה הבאה".

לכתבות נוספות >

kakoon11

New member
מה יהיה עם אוהדי בית"ר החוליגנים האלה?

רגע, sorry, זה בסדר, הם היו רעולי פנים אדומים אנרכיסטים שוב... no big deal, מותר להם

ixmix

New member
די לאלימות אהודי בית"ר!

חוליגנים! אלימים! מופרעים! אה, לא. מדובר באשכנזים מתל אביב, אז זה בסדר.

הלך החלום: מילאן לא תהיה בצ'מפיונס

הלך החלום: מילאן לא תהיה בצ´מפיונס

אופ"א: גם אם צסק"א סופיה תורחק מהמפעל, לבסקי סופיה תקבל את הכרטיס
תאריך עדכון: 04/06/08 18:51

עכשיו זה סופי באמת: מילאן לא תהיה בעונה הבאה בליגת האלופות. הבוקר (רביעי) פרסמו בכלי התקשורת כי בעקבות הרחקתה האפשרית של אלופת בולגריה צסק"א סופיה, הרוסונרי - כקבוצה בעלת הדירוג הגבוה ביותר שלא העפילה למפעל - עשויה לקבל את הכרטיס הפנוי לצ´מפיונס. באופ"א הודיעו מנגד: אין אמת בפרסומים.
מי שתקבל את הכרטיס, במידה שצסק"א תורחק לבסוף מהמפעל, תהיה סגנית אלופת בולגריה לבסקי סופיה. ההרחקה האפשרית נובעת מבעיות כלכליות קשות אצל אלופת בולגריה, מה שגרם להתאחדות הבולגרית עצמה לפנות לאופ"א שהקבוצה תושעה מהצ´מפיונס.
מילאן, שסיימה את העונה במקום החמישי בסרייה A אחרי פיורנטינה, תאלץ לשחק בגביע אופ"א.

לכתבות נוספות >

"עד שנדע שאין צו מניעה, בוזגלו לא יחתום"

"עד שנדע שאין צו מניעה, בוזגלו לא יחתום"

אחרי שהחלוץ כבר סיכם במדי הצהובים, בהנהלת הקבוצה מעלים ספקות לגבי קיום
תאריך עדכון: 05/06/08 14:46

אחרי שנראה היה כי מאור בוזגלו בדרך הבטוחה למכבי ת"א, עתה מתברר כי החלוץ עוד רחוק מקרית שלום. הסיבה: חוסר הבהירות לגבי הבעלות על כרטיס השחקן שלו. "עד שנדע שראובן מועלם לא מגיש צו מניעה אנחנו לא חותמים על ההסכם", אמרו לאתר ספורט 5 גורמים בהנהלת הצהובים.
כידוע, אתמול סיכמה מכבי ת"א עם יעקב בוזגלו על כך שבנו ישתכר 330 אלף דולר לעונה בחוזה ל-4 שנים, כשכרטיסו יירכש ב-2.4 מיליון דולר, מחצית מהסכום לכיסה של מכבי חיפה ומחצית נוספת לכיסו של בוזגלו. מועלם, מצידו, טוען לבעלות על חצי מכרטיס השחקן של בוזגלו, וכבר הצהיר כי יוציא צו מניעה נגד העברתו למכבי ת"א.
בנוסף, קיימת חוסר הסכמה בין מכבי למשפחת בוזגלו בנוגע לגובה סעיף השחרור שלו לחו"ל. עד שלא יימצאו פתרונות, השחקן לא יהפוך רשמית לשחקן מכבי ת"א.
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/4/86744.jpg
מוקדם יותר, במשפחת בוזגלו ניסו להרגיע את ראובן מועלם, שהודיע כי יגיש בקשה לצו מניעה לביצוע העסקה. עורך הדין של משפחת בוזגלו, צ´רלי בוזגלו, התקשר למועלם והציע לו שהמשפחה תפקיד בחשבון נאמנות 150 אלף דולר ובתמורה ייסוג מכוונתו. מועלם סירב. "בהתחלה בוזגלו אמר שיפקיד סכומים גדולים יותר ואז התחיל לרדת", סיפר מועלם.
מועלם נחוש בדעתו לפנות לבית משפט: "יש לי קייס ואגיש בקשה לצו מניעה. צ´רלי בוזגלו בחוצפתו עוד ניסה לומר לי שאם אלך לבית משפט מכבי תבטל את העסקה וזה יהיה על מצפוני". כך לטענתו של מועלם.
עו"ד בוזגלו טוען כי כלל לא דיבר עם מועלם אלא עם עורך דינו. לאתר ספורט 5 הוא אמר: "בניגוד למר מועלם, אני לא יכול למסור פרטים על הנושא שכן בית המשפט הטיל צו איסור פרסום בהסכמת שני הצדדים. אם מר מועלם חושב שהוא יקבל צו מניעה הוא מוזמן לעשות זאת. אני רק מזכיר לו שהוא זה שמפמפם ידיעות לתקשורת בניגוד לצו איסור הפרסום".
אבי נמני נפגש היום עם מנכ"ל הפועל כפ"ס כדי לנסות ולבדוק את עלויות העברתו של גיז´רמו ישראלביץ´ למכבי ת"א. המנהל הספורטיבי של הצהובים אמר לאתר ספורט 5: "כנראה עוד אין שום דבר חדש".

לכתבות נוספות >

יניב קטן ימשיך לשנתיים נוספות במכבי חיפה

יניב קטן ימשיך לשנתיים נוספות במכבי חיפה

החלוץ נפגש עם הנשיא יעקב שחר, והחליט להישאר לשנתיים נוספות
תאריך עדכון: 05/06/08 10:53

סאגת יניב קטן לא נגמרת. הערב (רביעי) כבר פורסם באתר הרשמי של מכבי חיפה כי החלוץ הגיע לסיכום על המשך דרכו במועדון. גם קטן עצמו אישר לאתר ספורט 5, ואמר: "אני שמח שכל הסיפור הזה מאחוריי, ידעתי שבסופו של דבר העניינים יסתדרו. אני נשאר בחיפה". נשיא המועדון, יעקב שחר, דווקא נשמע אחרת: "ישבנו עם קטן וכרגע אין סיכום. אנחנו מאוד מאוכזבים".
שחר הוסיף: "מטרת הפגישה עם קטן היתה לנסות להוריד עלויות בחוזה שלו בתמורה להארכת החוזה. ישבנו ודיברנו אבל לא הגענו להסכמה. אנחנו מאוד מאוכזבים, אבל תהיה פגישה נוספת ונראה מה יהיה. אנחנו לא צריכים להודיע שלקטן יש חוזה לעוד שנתיים, הדבר ברור מאליו והחוזה נמצא אצל יאיר רבינוביץ´ בבקרה. אנחנו מנסים להגיע לחוזה שיהיה מקובל על כולם, עד עכשיו ללא הצלחה".
לקטן, כידוע, חוזה לשנתיים נוספות במכבי חיפה, אולם לא ברור האם במועדון יסכימו להשאירו עם משכורות הנוכחית - כ-450 אלף דולר. בית"ר ירושלים ומכבי ת"א כבר הוזכרו כמועמדות לקלוט אותו. בימים הקרובים ייעשו ניסיונות נוספים להגיע לעמק השווה ולהציע בכל זאת לקטן חוזה ארוך טווח, תמורת הורדת שער הדולר, שעומד כרגע בחוזה הנוכחי על 4.5 שקלים.

לכתבות נוספות >

למעלה