"עד שנדע שאין צו מניעה, בוזגלו לא יחתום"
"עד שנדע שאין צו מניעה, בוזגלו לא יחתום"
אחרי שהחלוץ כבר סיכם במדי הצהובים, בהנהלת הקבוצה מעלים ספקות לגבי קיום
תאריך עדכון: 05/06/08 14:46
אחרי שנראה היה כי מאור בוזגלו בדרך הבטוחה למכבי ת"א, עתה מתברר כי החלוץ עוד רחוק מקרית שלום. הסיבה: חוסר הבהירות לגבי הבעלות על כרטיס השחקן שלו. "עד שנדע שראובן מועלם לא מגיש צו מניעה אנחנו לא חותמים על ההסכם", אמרו לאתר ספורט 5 גורמים בהנהלת הצהובים.
כידוע, אתמול סיכמה מכבי ת"א עם יעקב בוזגלו על כך שבנו ישתכר 330 אלף דולר לעונה בחוזה ל-4 שנים, כשכרטיסו יירכש ב-2.4 מיליון דולר, מחצית מהסכום לכיסה של מכבי חיפה ומחצית נוספת לכיסו של בוזגלו. מועלם, מצידו, טוען לבעלות על חצי מכרטיס השחקן של בוזגלו, וכבר הצהיר כי יוציא צו מניעה נגד העברתו למכבי ת"א.
בנוסף, קיימת חוסר הסכמה בין מכבי למשפחת בוזגלו בנוגע לגובה סעיף השחרור שלו לחו"ל. עד שלא יימצאו פתרונות, השחקן לא יהפוך רשמית לשחקן מכבי ת"א.
"http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/4/86744.jpg
מוקדם יותר, במשפחת בוזגלו ניסו להרגיע את ראובן מועלם, שהודיע כי יגיש בקשה לצו מניעה לביצוע העסקה. עורך הדין של משפחת בוזגלו, צ´רלי בוזגלו, התקשר למועלם והציע לו שהמשפחה תפקיד בחשבון נאמנות 150 אלף דולר ובתמורה ייסוג מכוונתו. מועלם סירב. "בהתחלה בוזגלו אמר שיפקיד סכומים גדולים יותר ואז התחיל לרדת", סיפר מועלם.
מועלם נחוש בדעתו לפנות לבית משפט: "יש לי קייס ואגיש בקשה לצו מניעה. צ´רלי בוזגלו בחוצפתו עוד ניסה לומר לי שאם אלך לבית משפט מכבי תבטל את העסקה וזה יהיה על מצפוני". כך לטענתו של מועלם.
עו"ד בוזגלו טוען כי כלל לא דיבר עם מועלם אלא עם עורך דינו. לאתר ספורט 5 הוא אמר: "בניגוד למר מועלם, אני לא יכול למסור פרטים על הנושא שכן בית המשפט הטיל צו איסור פרסום בהסכמת שני הצדדים. אם מר מועלם חושב שהוא יקבל צו מניעה הוא מוזמן לעשות זאת. אני רק מזכיר לו שהוא זה שמפמפם ידיעות לתקשורת בניגוד לצו איסור הפרסום".
אבי נמני נפגש היום עם מנכ"ל הפועל כפ"ס כדי לנסות ולבדוק את עלויות העברתו של גיז´רמו ישראלביץ´ למכבי ת"א. המנהל הספורטיבי של הצהובים אמר לאתר ספורט 5: "כנראה עוד אין שום דבר חדש".
לכתבות נוספות >