"מבזקי בוקר"

Agnetta

New member
"מבזקי בוקר"../images/Emo42.gif

כמה דברים קטנים על ארוחות בוקר/קפה/קרואסון, שלאחרונה טעמתי. * אתמול הייתי שוב פעם ב"לחם ארז" בהרצליה פיתוח ואכלתי שוב פעם ארוחת בוקר זוגית של טעימות. הם משנים כל פעם את המגוון. הפעם היתה להם לבנה ממש ממש טובה, לא חמוצה, והרבה יותר מזכירה שמנת סמיכה. גבינת פטה לא רעה, צפתית פשוטה וריבת קליפות תפוז מעולה, לא מתוקה מידי ותופסת את הלשון. שם זה אחד המקומות היחידים שאני ממש מתלהבת מהחביתה שלהם. לשם שינוי כאשר אני אומרת חביתה מביצה אחת זה בדיוק מה שאני מקבלת שם, ולא כמו במקומות אחרים שלא מתיחסים לזה. היה להם מיץ רימונים סחוט טרי, זה ממש חבל"ז. ומאוד אהבתי את ההגשה של התה עם נענע שהוגש שלי בשקיק מבד טבעי וקומקומון נירוסטה פשוט. * אני פריקית של קפה בוקר, ובד"כ שותה אותו ב"ארקפה". הפעם שתיתי בקפה "ברט" במרכז שוסטר, אני חייבת להגיד שהקפה מצויין...יותר טעים מ"ארקפה" אם יורשה לי והקרואסון חמאה שלהם...הרבה יותר טוב גם כן (אני אישיתי חושבת שקרואסון חמאה ב"ארקפה" לא משהו בכלל, עדיף קרואסון שקדים שם). בכל מקרה מאוד מומלץ. * ובעניין קרואסון, לאלה שגרים בירושלים או מבקרים שם, יש בית קפה מאוד סימפטי ברחוב דרך בית-לחם "קאלו", יש להם קרואסונים מעולים, לא מתוקים, פריכים, פשוט עשויים היטב ומוגשים בבוקר עם ריבת תות תוצרת בית. בהחלט מומלץ.

neta2

New member
ואני משומה פסחתי על קפה ברט..

כעת אני אנסהו
תודה! שווה לנסות.

חיננית

New member
מה מחירהשל ארוחת בקר לחם ארז

של טעימות בבקשה ,ומה כתובת לחם ארז?

Agnetta

New member
מחיר ארוחת טעימות = 76 ש"ח לזוג