מבוקש המחשב הבא:

qwertyx

New member
מבוקש המחשב הבא:

DELL D630 מעבד 7300 2.0/4MB דיסק 160 מסך 14.1” WXGA 1280x800 (לא פלוס ולא S, זה נשמע לי שיהיה קשה לקרא טקסט כ"כ קטן) זכרון 2GB כרטיס מסך NVIDIA מערכת הפעלה - לא קריטי, עדיף XP PRO או FREE DOS, אם אין ברירה אז VISTA PREMIUM לשנמוך המוצא הישר מתבקש למסוא את שם החנות :) תודה

bar666xp

New member
ומה הבעיה להזמין אותו בתצורה הזו...

בכל חנות/משווק של מחשבי דל? לא היתה כאן חריגה מהאפשרי בדגם או שלא נתתי תשומת לב למשהו? כנס לחנות/משווק עשה הזמנה יקח כמה שבוע-שבועיים מקסימום איזה חודש+- אם אין כרגע בארץ ויגיע רק בהזמנה הבאה של היבואן.

qwertyx

New member
תודה רבה,

תוכל בבקשה לתת לי מנסיונך 2-3 מקומות / יבואנים יכולים לעשות את זה? עוד דבר, ב NOTEBOOKCLUB טוענים בתוקף שאין DELL 6400 עם מסך מט, ואני משוכנע למד שהם טועים, ניתקלת ב 6400 עם מסך מט? (או 1520 עם מסך מט כפי שמופיע באתר של דל)?

Aדי

New member
אם ב- Notebookclub טוענים שאין...

אז כנראה אין, לפחות ביבוא "רשמי" ע"י דל, אגב הם עובדים עם יבואן רשמי של דל - CMS לדעתי (ולדעת רבים) הטוב ביותר. שאל אותם על ה- D531+מסך מט, הנ"ל מהסדרה העסקית (וכמעט זהה מבחינת מפרט ל- 6400 הביתי), ובסדרות עיסקיות הסיכוי להשיג מסך מט גדול יותר...

qwertyx

New member
הם לא עובדים ישירות עם CMS.

הם עובדים עם חברה אחרית באחד המגדלים בת"א, אשר לדבריהם יש "איזשהו קשר" עם CMS.

Aדי

New member
מוזר, כשאני התקשרתי איתם...

הם אמרו שהם עובדים רק עם CMS, וכשרציתי מפרט "מיוחד" ופניתי ישירות ל- CMS הם קישרו אותי חזרה אליהם.

ש.פ.ד

New member
התקשר אל אומניטק

הם יזמינו עבורך כל קונפיגורציה שאפשרית אצל היצרן. רק קח בחשבון שאם יש לך מישהו שיכול לבצע עבורך את הרכישה בארה"ב ולהביא לך את המחשב - אתה תחסוך אלפי שקלים!

bar666xp

New member
הדרך הטוה ביותר לדעת.. ניכנסים לאתר דל או..

מתקשרים.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_6400?c=il&l=he&s=dhs לפי מה שאני ראיתי שם אז יש עם מסך שהוא לא TrueLife = מסך לא מבריק. יתכן שכרגע לא יבאו כאילו או משהו בסיגנון... ברגע שיש לך ביד אישור מהחברה/יבואן כי קיימת האפשרות להזמין בתצורה הזו אתה יכול להזמין דרך כל משווק מורשה של החברה.

Aדי

New member
דל ישראל מפנה ישירות...

ל- CMS או לשאר היבואנים המורשים שלה, הם הכתובת לשאלה כזאת...

למעלה