מבוקשים
כנסו

מבוקשים ../images/Emo70.gif כנסו

היום היינו מקום 6 כל יום אנחנו עולים מקום כל הכבוד !!!!!!!! באמת כל הכבוד לכם תמשיכו ככה.. יש מצב שכל משתמש מגדיל את ההצבעות שלו ? תוסיפו עוד 20 הצבעות בבקשה תשקיעו כי זה שווה את זה ירדנו מהמבוקשים [מ-10 הגדולים] ותראו איך עלינו יפה כל הכבוד לכולם...!!!! הנה קישור להצבעה כל מי שמגדיל את ההצבעות שלו שיגיד בתוכן ההודעה ובכמה מגדיל ובכלל כל מי שמצביע.. תכתבו פה את מספר ההצבעות שלכם- לא חייב קדימה זה חשוב.. תצביעו כל הכבוד לנו !!!! ובהצלחה

shay08

New member
כולם כולם כולם מצביעים אנחנו...

חייבים להיכנס לחמשת הראשונים . כולם כולם כולם .

לכולם- תגדילו את ההצבעות..! ב-

20 לפחות בשבילנו בשביל דניאל ובשביל להעלות את החיוך המקסים שלו על הפנים כולנו אוהבות את החיוך שלו אז בואו נעשה לו שמח

חחח תודה ../images/Emo9.gif חדשה פה? כנסי שניה

אם את חדשה פה תגידי ואם לא גם תגידי בעיקרון תגידי לי אם את גםם אוהבת מאוד את דניאל כי אני צריכה להודיע לך משהו

lereran

New member
אנשים

עוד עוד תצביעו עוד אני כבר מלא זמן מצביעה משו כמו 110 על הרבה כינויים אז יאללה (חח בזכותי הוא עלה חח)

adva mj

New member
כן אבל תצביעו גם ב91 אף אם..

זה גם חשוב זה לרדיו.. www.91FM.co.il

REHILOT0

New member
חשוב מאודדד כולם לקרוא !!!!

שמתי לב שאתם רושמים פה תפתחו מלא שמות משתמשים !!! זה לא עוזר וזה רק מכשיל את המקום של דניאל ! המערכת של 24 מזהה את המחשב שממנו מצבעים ! אז ככה שזה לא משנה כמה שמות משתמשים פתחתם... זה עדיין יהיה כביכול הצבעה 1. ובמקרים מסויימים ברגע שמישהו מצביע מאותו מחשב כמה פעמיים (וכביכול מרמה) ולא משנה שזה שמות משתמשים שונים, המערכת מבטלת לו את כל ההצבעות ולא רושמת אפילו הצבעה אחת. אז חשוב שמכל מחשב שונה תצביעו פעם אחת בלבד !!!!!! ותראו איך שזה יעזור!

למעלה