מבול מרכזי קניות 2007-2009

fireman

New member
מבול מרכזי קניות 2007-2009

לפני כ10 שנים הייתה תקופה שבה כמה וכמה יזמים נכנסו להתקפת אמוק לבניית מרכזים מסחריים. זה התחיל עם מתחם מחסני הרכבת, הביג, וB7 שהתפתח לצידו, קניונים שנפתחו בשכונות (שאול המלך ואביה) נבנה קניון קרית הממשלה ובאופן כללי היה איזשהו "בום" של בניית מרכזים מסחריים. במהלך שלושת השנים הקרובות אנחנו הולכים לחזות בעיר באר שבע בעוד מסע של טירוף להקמת מרכזי קניות ומסחר בבאר שבע. מול מרכז ביג אני בטוח שכולם כבר ראו, הולך ונבנה אתר נוסף על השטח שהתפנה עם פינוי "מפעלי תובלה" האתר המדובר צפוי להיפתח במהלך חודש אוגוסט הקרוב. מאחורי ביג, היכן שנמצא טיב טעם, שיכון עובדים מקימה את פרוייקט השדרה השביעית 17000 מ"ר בהשקעה של 160 מיליון ש"ח. הטרקטורים יעלו על השטח כבר בחודש יוני הקרוב והפתיחה צפויה לסוף 2008. בגליון "כלכלה" של ידיעות אחרונות שלשום פורסם שהוועדה המקומית לתכנון ולבניה אישרה לאלי להב (הרבה זמן לא שמענו את השם הזה) להקים קניון נוסף בעיר באר שבע על שטח של 50 דונמים בהיקף של 40000 מ"ר בנוי שזה לא רחוק בכלל מלהיות באותו סדר גודל כמו קניון הנגב, הקניון ייקרא "קניון באר שבע" ובנייתו תחל בתחילת 2008 והשערים צפויים להפתח ב2009. הקניון המדובר ייבנה בחלקה הצפון מערבי של העיר באר שבע (את המיקום המדוייק אני אבדוק בהמשך) כשאני רואה\שומע\קורא על כל הפרוייקטים האלה שאלה אחת אני שואל את עצמי..... חסרים כאן מרכזי קניות?

מוצארט

New member
יכול להיות...

אני בטוח שיצא לך כמה פעמים להיות בקניון ובמרכז ביג ביום שישי בבוקר-צהריים, ובשבת בערב, ולראות עד כמה המקומות האלו מפוצצים בבני אדם. שיהיה להם לבריאות.

למעלה