מבול בירושליםם 9.7 מעלות עד עכשיו 3.3 מ"מ עוצמת גשם 45 מ"מ לשעה
A assafp27 New member 16/12/05 #2 במרחביה ירד גשם זלעפותתתת למשך כמה דקות שהביא עוד 2 מ"מ. סה"כ 7.2 מ"מ
S Safedc1 New member 16/12/05 #8 בצפת מהצהריים לא ירד כלום מעונן חלקית, נקווה שיהיה עוד גשם טוב מחר ובלילה היום נקווה שלא הכל ילך למרכז=\
בצפת מהצהריים לא ירד כלום מעונן חלקית, נקווה שיהיה עוד גשם טוב מחר ובלילה היום נקווה שלא הכל ילך למרכז=\
B barnea1 New member 16/12/05 #7 גם מערבית לנתניה עננות רצינית. אני אחכה עוד קצת כדי שיהיה חשוך לחלוטין בשביל לראות אם רואים ברקים.
כ כחול בגשם New member 16/12/05 #10 מגדל העמק 13.1 מעלות 97% לחות מעונן-מעונן חלקית נראה לי שראיתי ברק לכיוון יוקנעם אני לא בטוח ולכן אני צריך לשאול את אברהם
מגדל העמק 13.1 מעלות 97% לחות מעונן-מעונן חלקית נראה לי שראיתי ברק לכיוון יוקנעם אני לא בטוח ולכן אני צריך לשאול את אברהם
כ כחול בגשם New member 16/12/05 #15 כל כמה דקות ברק לכיון מזרח צחי תראה אם אתה רואה משהו לכיוון דרום ואף תסתכל גם אתה אם אתה רואה משהו לכיוון צפון
כל כמה דקות ברק לכיון מזרח צחי תראה אם אתה רואה משהו לכיוון דרום ואף תסתכל גם אתה אם אתה רואה משהו לכיוון צפון
י יצחק ד New member 16/12/05 #20 לפי המכ"ם בשח"ם:הפוגה בגשמים מנתניה צפונה בשעות הקרובות,לפני הגל העיקרי הנוסף. הגשמים הדרימו עד דרומית לשדרות.
לפי המכ"ם בשח"ם:הפוגה בגשמים מנתניה צפונה בשעות הקרובות,לפני הגל העיקרי הנוסף. הגשמים הדרימו עד דרומית לשדרות.