מבולבל !

mravib

New member
מבולבל !

היי אני חדש בענייני הסטאר וורס ורציתי שמישהו יסדר לי את הבלאגן קצת. מה הסרטים ? כאילו כמה יש ... מהכי ישן להכי חדש אני ממש רוצה להתחיל לראות אבל (כמובן שכבר ראיתי כמה במשך השנים אבל אני לא יודע מה בדיוק :)) ) THX

funkey monkey

New member
סדר בבלאגן:

מבחינת יציאה לעולם: - פרק 4: תקווה חדשה. - פרק 5: האימפריה מכה שנית. - פרק 6: שובו של הג'דיי *מעבר של 20 שנה* - פרק 1: אימת הפאנטום - פרק 2: מתקפת המשובטים. *בקרוב* - פרק 3: לא ידוע *בקרוב* מבחינה כרונולוגית (לפי זמני הסרט): אימת הפאנטום מתקפת המשובטים - פרק 3 - תקווה חדשה האימפריה מכה שנית שובו של הג'דיי

mravib

New member
המשך

חחח מאגניב אז מתחילים לראות את הסרטים מפרק 4 ?!?

Lu Tze

New member
הסרטים החדשים (פרקים 1 ו-2)

מתרחשים, כרונולוגית, לפי הטרילוגיה המקורית (פרקים 4-6). לכן כעיקרון אפשר לראות את הסרטים מפרק 1 (אימת הפאנטום. זה שיצא בשנת 1999, אם אני לא טועה) ולהתקדם לפי הסדר שבו האירועים מתרחשים, אבל אני ממליץ לך לראות אותם לפי הסדר המקורי, ז"א, הטרילוגיה המקורית (4-6) ורק אז הטרילוגיה החדשה.

MajorWinters

New member
אכחכחזבה../images/Emo19.gif

מהמקום הראשון לתשישעי.... 1. מתי החדש? 2. אולי תעשו טבלת מדליות כמו פעם? 3. פיור אליס הוא זכר

MajorWinters

New member
זה תלוי../images/Emo19.gif

לכל אחד יתרונות אחרים אם תלך 1,2... אז זה יהיה רציף ויהיו לך הפתעות. דברים שלא רבים זכו לו... אם תתחיל 4,5... תבין את כל הבדיחות הפנימיות תתעלמו מההודעה הקודמת שלי... לפורום אחר

plo koon

New member
בקצרה

טוב תראה שלושת הסרטים האחרונים בסדרה (פרקים 4,5,6) הם הישנים ביותר שבהם מסופר על לוק סקייווקר שלומד על תורת ה"כוח" ומשמיד את כוחות האופל בגלקסיה (בעזרת הן, ליה, צ'ובקה, לנדו וכו) שני הסרטים החדשים ביותר הם (פרקים 1,2)אימת הפנטום ומתקפת המשובטים (הסרט השלישי עוד לא יצא) בפרקים האלו מדובר על תחילת לימודו של אניקן סקייווקר (אבא של לוק וליה),עליתו של פלפטין לשלטון ועל הקמת הצבא לרפובליקה.

למעלה