מבולבל

• פותח הנושא MSMS
  • פורסם בתאריך

MSMS

New member
מבולבל

מה קורה כאשר לא מבחינים בגבול הדק והמאוד משמעותי בין ידידות לחברות? יש לי ידידה מאוד טובה ולאחרונה התחלנו להתקרב אחד לשני. הבעיה היא שאני התחלתי לפתח קצת רגשות כלפיה,האם זה יהיה נכון לגלות לה מה אני מרגיש כלפיה? אני מתחיל לחפש בכל מה שהיא אומרת דברים שאולי ירמזו לי על הכוונות שלה. אני מבולבל לחלוטין. אם להגיד לה,איך להגיד לה? אשמח לקבל עצות-במיוחד ממכן הבחורות. תודה,המבולבל.

shan shan

New member
אני מבינה אותך

מבולבל יקר... אני ממש מבינה מה שקורה לך עכשיו. אני עברתי את הנושא הזה מכל הכיוונים. אני חשבתי ככה על ידיד שלי. ידיד שלי חשב ככה עליי וגם הייתי משקיפה מהצד כשזה קרה לחברים טובים שלי. בכל אופן הפיתרון היעיל ביותר לדעתי הוא ללכת על ישירות. אתה צריך לדבר איתה, לשתף אותה. אם אתה ידידים אז אתם בוודאי מדברים על הרבה נושאים אז זה יכול להיות נושא לדבר עליו. תשתף אותה בבעיה שלך ואם היא לא מעוניינת לפחות תוכלו להישאר ידידים. אבל הדבר הכי חשוב הוא שאם היא אומרת לך שהיא לא מעוניינת אז אל תנסה לפרש את הדברים שלה בכל מיני צורות. לא זה לא!!! תעזוב את זה ותמשיך הלאה. אם היא תגיד לך לא ואתה תמשיך לחשוב כן זה רק ירחיק אותה ממך וחבל. תבין, תקשיב ותתחשב. הכי חשוב שהידידות לא תהרס. שיהיה לך הרבה הצלחה שלך SHAN SHAN

ב א ר י

New member
ידידי היקר !!!

כפי שאומרת ידידתנו כאן מעליי,ייתכן וגם היא מרגישה משהו כלפיך ואתה לא יודע על כך !!! לכן אני מצטרף להמלצה,שב עימה ודבר איתה על כך. אך אל תצפה ליותר כדי שלא תתאכזב יותר... חשוב גם כן לשמור על קשר הידידות הזה. מקווה שתעשה את הדבר הנכון והלוואי שתקבל תשובה שתתאים לליבך. בארי

פרנק

New member
קדימה בעוז!!!

מה אתה עדיין כאן????????????????????????????????????????????????????

למעלה