מבולבל

oshri1555

New member
מבולבל

שלום לכולם,
אז ככה אני בן אוטוטו 32 מתחתן בקרוב
כיום אני עובד בחברת ביטוח בתור נציג שירות.
אני נמצא בהתלבטות איך להמשיך מכאן.
בהשכלתי יש לי תואר בכלכלה(מכללה)+רישיון ייעוץ פנסיוני
כאשר התקבלתי למקום עבדותי הנוכחי היה מדובר שלאחר תקופה אני אתנייד לתפקיד בתור בעל רישיון(מכירות וכדו)
לאחר שאכן הגעתי לשלב שבו אישורו לי להתנייד,בחרתי שלא לעסוק בתחום המכירות עקב אי התאמה לתחום הזה.
אני טיפוס לא מכירתי באופיי ולחץ של עמידה ביעדי מכירות לא מתאימים לי.
נשאלת השאלה מה לעשות מכאן?
מאד לא פשוט למצוא תפקיד בחברה,והתפקידים הם פקידותיים.
מרגיש לי שבעולם תעסוקתי של היום יש צורך ביותר מרק תואר ראשון
שווה לעשות עוד הכשרה?איזה כיוון ללכת?
מרגיש לי מאד מבלבל וחוסר וודאי.

קודם תבחר כיוון תעסוקתי ורק אח"כ תשקול לימודים

מזל-טוב לקראת חתונתך! משפחה זה הכי חשוב

ניכר ממה שאתה כותב שביטחון וודאות מאוד חשובים לך, ולכן כדאי לבחור במסלול שמאפשר אופק קריירה ברור. תחום הביטוח הוא דווקא כן ענף שנותן ביטחון וודאות, אבל התפקידים בו באמת נחלקים לתפקידים בעלי היבט מכירתי ולתפקידי Back-Office. האם עבודת ה-Back-Office לא מעניינת אותך כלל?
אם לא, צריך באמת לחשוב על כיוון חדש. אך לפני שאתה חושב על קורס מקצועי או תואר שני, עדיף לבחור את הכיוון המתאים לך מבחינת עבודה. לימודים הם לפעמים דווקא הפתרון הקל כי הם נותנים לנו תשובה וממלאים את החלל, אבל אם הם לא מקדמים אותנו לעבר פתרון אמיתי, הם רק דוחים את ההתמודדות.
מה לגבי חזרה לעולם הפיננסי הקלאסי? עבודה בבנק או בבית השקעות? נראה לי - ותתקן אותי אני טועה - שיותר מתאים לך לעבוד בארגון גדול ומסודר. זה נכון?

oshri1555

New member
תודה על המענה

דפנה מאד מודה לך על המענה.
אני טיפוס שבאופי שלי חייב וודאות,אולי גם זוהי הסיבה שאני קצת חושש להיות איש מכירות בענף הפנסיה.
אני מאד מתקשה לקבל החלטה לגבי המשך הקריירה שלי
אספר שבמשך השנתיים האחרונות אני מגיע מב"ש לצפון תל אביב וכעת פ"ת על בסיס יומיומי ברכבת,אני נוסע משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון(סה"כ בערך יותר מ-3 שעות).עוד משתנה שאני מתחשב בו.
לאחרונה הציעו לי לעבור לעבוד בחברה שאני עובד בב"ש בתור נציג שירות לקוחות בכיר מה שיכול להקל עלי מבחינת נסיעות,אך לטווח הארוך זה בעייתי מבחינת תיכנון קריירה שאני לא יודע ממש איך להמשיך ממנה.
במקום שאני עובד לעיתים רחוקות אני מגיש מעומדות למשרות כאלה ואחרות,
את המשרות הבק אופיס בעיקר פקידותיות ואינן ממצות את הכישורים שלי
לגבי עולם הפיננסי אני ספקטי בנושא הזה
באתי עם תואר של מכללה ובהתאם לכך היענותם הדלה של המעסיקים לקו"ח שלי
+בנוסף לחוסר ניסיון.
עבודת בק אופיס עלולה לשעמם אותי,בתפקיד שאני עוסק כעת אני מאד יותר מתחבר לשיח עם לקוחות.

למעלה