מבולבל?

מבולבל?

היי..
אני בן 17 וכרגע מעדיף להשאיר את כל השאר חסוי..
אני די מבולבל בשנה האחרונה.
אני מצד אחד נמשך מינית לגברים, ואת זה אני יודע כבר ב100%. לא הייתה לי שום התנסות עד היום עם גבר או אישה.
מצד שני, אני נמשך לבנות בקטע הריגשי. רוצה שתהיה לי מערכת יחסית עם אישה ולא רואה את עצמי מסוגל להמשך לגבר למשהו מעבר לסקס.
זה הגיוני? או שהמוח שלי סתם גורם לי להתאהב בבנות כי אני לא רוצה להכיר בזה שאני הומו?
אני לא יודע מה לעשות כי מצד אחד אם זה באמת אפשרי ואני נמשך ריגשית לבנות ומינית לבנים, איך מנהלים ככה את החיים? אי אפשר להתחתן עם מישהי בלי סקס.
אשמח אם תגידו לי מה דעתכם :)

הגיוני לגמרי, מוכר וידוע מאוד

אינך היחיד במקןם הזה, בו הסקס הוא עם גברים והחיים הרגשיים הם עם חברות. הרבה הומואים חיים יחד עם "חברות" והם מספקים לעצמם את החסר הרגשי ביחסיהם עם גברים באמצעות "חברות" אלה.
בהצלחה

aשרון

New member
תרני...

אבל זה לא צריך להיות ככה.
למה שבנאדם יגזור על עצמו חיים כפולים? כבר עברנו את הימים בהם הומואים היו צריכים להתבייש או להסתתר, היום יש קבלה והבנה הרבה יותר גדולה לעניין הזהות המינית. לא בהכרח חייבים לחיות חיים כפולים, אלא לחיות את החיים שלך בחופשיות כמו שאתה רוצה ומרגיש.

שרון, אין לזה קשר ל- בושה

זה הרבה יותר עמוק. זה קשור למחסום רגשי קשה מאוד אצל הרבה הומואים. אולי זה מזכיר קצת את פתולוגיית הקדושה-קדשה, האשה הצנועה בבית והמאהבת הפרועה.

aשרון

New member
שלום לך.........

אולי אתה נמשך לבנות בקטע הרגשי כי אתה יותר מבין אותן ומתחבר ל"רכות" הזו שהן מפגינות וגברים בדרך כלל לא.

אל תפסול שום אופציה, אפילו אם אתה לא רוצה להכיר בזה שאתה הומו, או לא רוצה לחיות עם גבר, או חושב שלא תוכל לחיות עם גבר מעבר לסקס, אתה חייב לעצמך את הניסיון המיני הזה עם שני הצדדים כדי להבין מה אתה באמת רוצה. זה בסדר להיות מבולבל בקטע, אתה צריך להתנסות ולהכיר את עצמך ואת המיניות שלך, ותוך כדי אתה כבר תרגיש מה מתאים לך.

ואפילו אם אתה לא מבולבל ויודע שדבר אחד הוא נכון ודבר שני לא, אז למה לתת לעצמך לסבול?

Acoustic 3

New member
עם השנים, יהיו מסקנות בנושא הזה.

הביטוי הזה: "משיכה רגשית" הוא פשוט לא ברור.
אין לי מושג למה אתה מתכוון כשאתה כותב אותו.
התיאור שלך פה מזכיר לי את עצמי בגילך - בחור צעיר, שאוהב גברים, אבל מכריח את עצמו להמשך לאישה לפחות "בקטע רגשי" ולו רק כדי להגיד לעצמו שהוא נמשך לאישה.

גם אני בגילך לא ראיתי את עצמי חולק חיים עם גבר.. הייתי בטוח שבשביל זה, אני אצטרך אישה.

אם רק לפחות היית מציין שאתה נמשך גם לאישה בפן המיני.. עוד הייתי יכול להבין.
אבל אתה אומר בפה מלא שאתה לא רוצה סקס עם אישה.
מה שנותר הוא שלאט לאט, תפתח רגשית גם לגברים.. וזה יקרה ברגע שתקבל את הנטיה המינית שלך.

בגילך, קל להפתח רגשית לאישה ולראות את עצמנו איתה כי פשוט זה מה שהחברה מאכילה אותנו מילדות.

יכול להיות שאלה בלבולי מוח, אבל אני מאמין שברגע שתקבל את הנטיה שלך - תוכל לתת לה שם.
אולי תהיה דו מיני, אולי תהיה הומו..
מה שבטוח, תפסיק לאחוז בהגדרות וכותרות. זה עוד לא הזמן.
המונחים "משיכה מינית" ו"משיכה רגשית" לא קיימים פה.
יש משיכה.. ותגיע גם אהבה.. ולכאן או לכאן, אתה תדע בדיוק אל מי אתה מסוגל להפתח רגשית - לגברים או לנשים.

אין לחץ. אתה עוד צעיר.

אוקיי..

קודם כל תודה על העצות :)
אני כן מכיר בזה שאני הומו, או לפחות נמשך לגברים בצד המיני. אין לי בעיה להודות בזה בפני עצמי ואני מאמין שזה כבר צעד אחד קדימה.
אבל רציתי להבהיר, לאלה שרשמו שלא הבינו, מה זה "משיכה ריגשית לנשים".
אני מעוניין לקיים קשר רומנטי עם מישהי בכל המובנים של מערכת יחסים, חוץ מהמובן של לעשות איתה סקס.
אני לא חושב שאני נמשך לבנות בפן הריגשי מכיוון שאני מפחד מזה שאני הומו, אבל מצד שני אני לא יודע אם בכלל יש כזאת אפשרות להתאהב במישהי ולרצות להיות במיטה עם מישהו.
אני יודע שאני עוד צעיר והתשובות עוד יתגלו וכל זה, אבל קצת נמאס לי לחיות ככה בפחד הזה של לא לדעת מה אני..
תודה!

ItsikH

Member
ראשית אפשר בהחלט להתחתן בלי סיפוק מיני. זה נשמע אכן מבעית לבן 17, אבל יתכן בהחלט שאהבה תחפה על חוסר מאוד גדול כזה, ובתנאי ששני הצדדים עושים זאת בהכרה מלאה, מודעים למחיר האהבה שלהם ומוכנים לשלם אותו [ואני לא מדבר על חיפוש סיפוק מיני מחוץ לקשר]. אפשרי - אך נדיר.

הנתק שאתה מתאר בין משיכה מינית למשיכה רגשית הוא *בעיה*, ללא תלות בשאלה מיהו מושא המשיכה הזאת. לא אמרת מה אתה חווה *מינית* כלפי בנות.

מי שלא יהיה או תהיה שתיצור איתו קשר רומנטי ראשון, רק תשתדל ותשים לב שיש גם משיכה מינית וגם רגשית.

אסור3

New member
היי לך!

אני לא יודעת כמה מושגים אתה מכיר.
אז דבר ראשון יש כמה סוגי משיכה: מינית רגשית אינטלקטואלית חברית ועוד..
אז זה הגיוני שמינית תימשך לגברים בלבד ורגשית רק לנשים. ואם זה המצב אתה לא היחיד.
לדעתי עם הזמן המצב יתבהר ותבין אם אתה נמשך רגשית גם לגברים או מינית לנשים.
אולי עם משיכה אחת תבוא משיכה אחרת (כמו דמי-סקסואלים, שאחרי משיכה וקשר רגשי גם נמשכים מינית).

יש לך עוד זמן למצוא את עצמך יותר, אבל מה שלא יהיה תדע שכבר יש כזה דבר ואתה לא לבד.
בהצלחה!

למעלה