מבולבל
שלום,
בזמן האחרון אני קצת מבולבל,בעיקר מעצמי.
אני רווק,בן 26,אקדמאי,עובד ,כלומר בן אדם רגיל,ממוצע שחיי את החיים שלו.
יש לי בעיה למי אני נמשך ויותר בעייתי הבנות שנמשכות אליי.
מנסיון קודם אני מרגיש שאני נמשך רק למראהולחיצוניות למרות שזה בכלל לא הקרטריון הכי חשוב ובוודאי שאני לא רוצה להיות בקשר רציני וטווח ארוך רק בגלל שהאישה יפה.
זה מסתכל אותי,פגשתי בחורות שהן בול מה שאני רוצה,מבחינת אופי,עניין ודברים משותפים אבל לא הרגשתי משיכה למרות שהן יפות , מצד שני הבנות שאני נמשך אליהן לא מתאימות לי מבחינת אופי,אם אני חושב על זה עמוק אני מגיע למסקנה שיהיה לי קשה לשמור על קשר עם בחורה אופי כזה.לא שהן רעות\לא טובות אלא חוסר התאמה.
זה נכון לגבי הבנות שנמשכות אלי,אין שום בתאמה חוץ מהמראה החיצוני.
טוב,סיפרתי, אני מרגיש שאני שטחי מדיי,אני לא מצליח להתגבר על זה.
פשוט פגשתי בחורה מקסימה,יש כימיה,הכל טוב אבל זה לא עורר בי שום טיפת רגש.
לפני שנה הייתי משוגע על בחורה,שהסיכויים שהקשר יצליח הוא אפסי (גם מתגובות של חברים וכו') ובסוף היא דחתה אותי
,יכול להיות שמאז זה גרם לי לסוג של סיבוך.
עדיין מבולבל
שלום,
בזמן האחרון אני קצת מבולבל,בעיקר מעצמי.
אני רווק,בן 26,אקדמאי,עובד ,כלומר בן אדם רגיל,ממוצע שחיי את החיים שלו.
יש לי בעיה למי אני נמשך ויותר בעייתי הבנות שנמשכות אליי.
מנסיון קודם אני מרגיש שאני נמשך רק למראהולחיצוניות למרות שזה בכלל לא הקרטריון הכי חשוב ובוודאי שאני לא רוצה להיות בקשר רציני וטווח ארוך רק בגלל שהאישה יפה.
זה מסתכל אותי,פגשתי בחורות שהן בול מה שאני רוצה,מבחינת אופי,עניין ודברים משותפים אבל לא הרגשתי משיכה למרות שהן יפות , מצד שני הבנות שאני נמשך אליהן לא מתאימות לי מבחינת אופי,אם אני חושב על זה עמוק אני מגיע למסקנה שיהיה לי קשה לשמור על קשר עם בחורה אופי כזה.לא שהן רעות\לא טובות אלא חוסר התאמה.
זה נכון לגבי הבנות שנמשכות אלי,אין שום בתאמה חוץ מהמראה החיצוני.
טוב,סיפרתי, אני מרגיש שאני שטחי מדיי,אני לא מצליח להתגבר על זה.
פשוט פגשתי בחורה מקסימה,יש כימיה,הכל טוב אבל זה לא עורר בי שום טיפת רגש.
לפני שנה הייתי משוגע על בחורה,שהסיכויים שהקשר יצליח הוא אפסי (גם מתגובות של חברים וכו') ובסוף היא דחתה אותי
עדיין מבולבל