מבולבל :(

TakeOver

New member
מבולבל :(

היי, אני רוצה לקנות ג´יפ גיר אוטומט דיזל אבל מבולבל בין : פאגירו 97 פאגירו ספורט GLX "ידני" 99 סאנגיונג מוסו דיזל 99 סוזוקי גראנד ויטרה 99 תודה מראש :)

-רוני-

New member
בוא נגיד אחרת איך אפשר

להשוות גלידה עם קצפת וכל התוספות לגלידה בחצי ש"ח, אין ספק שהפיג´רו עדיף על היתר אבל עולה פי שלוש מהיתר (בדיוק כמו הגלידה)

TakeOver

New member
אמממ

אז יש לי לאנד רובר דסקברי 97 אוטומט דיזל, אני שוקל למכור אותו ולקנות פגירו ספורט 99. מה כדאי להשאיר את הלאנדר רובר או לקנות פגירו ?<

הגיל

New member
אתה שואל ברצינות???

אחרי שנסעת בדיסקו אתה שוקל לעבור לויטארה או לפגרו ספורט?

הגיל

New member
אז תסביר למה אתה רוצה להחליף.

מבחינת העבירות, המוסו/ויטרה אפילו לא מתקרבים ליכולות של הדיסקו. על הפגרו ספורט אין לי הרבה מידע, אבל מהמעט ששמעתי הוא גם לא בר תחרות לדיסקו. אז נשאר הפגרו, אותה שנה כמו הדיסקו ועולה הרבה יותר, אולי יותר אמין (שוב אולי, תלוי ברכב הספציפי ובמידת האמונה בשמועות) אבל הדיסקו עדיין יותר עביר ויותר נוח בשטח. אז למה להחליף? יש לך בעיה עם הרכב? אתה מחפש משהו יותר מהיר? הרי אתה לא מתקדם בשנים. אולי אני אדיוט מושלם, אבל אני ממש לא מבין למה להחליף. גיל

TakeOver

New member
אהה

חשבנו שהפגירו יותר חזק מהדיסקו בגלל זה

הגיל

New member
רק להזכיר שהפג´רו ספורט לא אוטומט

לפחות עד דגמי 2003 שמצויידים גם במנועים חזקים יותר

TakeOver

New member
אגב אחי אני חדש...

אני חדש בענייני הגפים, יש לי עוד שאלה ליד הגיר יש עוד גיר של ה 4X4, שם רשום L,H,N, ולווק אתה מבין בזה ?

הגיל

New member
למה יש לי תחושה שצוחקים עלי?

כמה זמן יש לך דיסקו? מה עשית איתו עד היום? אם נסעת בשטח מבלי להכיר את המצבים של ה 4X4 אז כנראה שהדיסקו באמת רכב מצויין
בכול אופן, המוט מעביר בין מצב 4X4 HIGH (יחס העברה גבוה) לבין LOW (יחס העברה נמוך - יותר כוח פחות מהירות, לבין מצב של דיפרנציאל נעול. העקרון זהה אבל המצבים משתנים מרכב לרכב. רק שלמיטב ידיעתי בדיסקו יש הנעה קבועה לארבעת הגלגלים, ובמקום נעילה מכאנית של הגלגלים יש בקרת משיכה אלקטרונית כך ש: 1. או שצוחקים עלי. 2. או שבשנה שלך זה שונה 3. או שאנחנו מדברים על משהו אחר בכל אופן, כדאי שתכנס לאתר של www.jeeptrip.co.il ותשאל שם בפורום את אחד מבעלי הרכב הזה. גיל

-רוני-

New member
היי גיל

ניראה לי שמישהוא צוחק עכשיו, בפרטים האישיים הוא רשם שהוא בן 16 ניראה לי חשוד משהוא שיש לו דיסקו ואין לו רשיון (בהודעה הראשונה שלו), שלחתי לו מסר והוא לא ענה לי לכן לא הגבתי על יתר ההודעות שלו, אפילו ביתי שהיא בת שמונה יודעת מה זה LOW והיי ובבדי מה זה 4X4 לא פעם בשטח היא שואלת אותי אם אני משולב נו ילדה בת שמונה, מצד שני לא ידעתי שהדיסקו יכול לנסוע בשטח קשה לא משולב???? לא נורא בי ושיהיה לך יום מקסים רוני

TakeOver

New member
אל תגזימו !!

אבא קנה תדיסקו לפני כמה ימים וזו פעם ראשומנה שהוא קונה רכב שטח ואני נוסע בלי רשיון בהרים, ותודה על היחס !!

הגיל

New member
מקווה שלא נפגש בהרים...

לא בגלל מה שהיה פה, אלא בגלל שנער חסר רשיון ונסיון לוקח רכב שטח גדול לסיבוב בהרים. נהיגה בשטח אינה פשוטה יותר מאשר נהיגה בכביש, נהפוכו. גם אם אין רכבים אחרים בסביבה, גם שבילים פשוטים טומנים בחובם הפתעות, שלא לדבר על עליות/מורדות ושיפועי צד. אני אחסוך לעצמי את ההקלדות, כי כבר נערך דיון ארוך בנושא במקום אחר, אז צרפתי לינק. גיל

למעלה