מבולבל

Harmony lover

New member
מבולבל

היי החלטתי להירשם לשירות לאומי, אבל גיליתי שיש לא מעט עמותות וקשה לי להחליט: *האם זה משנה לאיזו עמותה פונים?כלומר הן דומות מבחינת היצע תפקידים או שיש שוני גדול?אם יש, לאיזו עמותה כדאי להירשם ולמה? *האם יש תנאי קבלה לעמותות מסויימות? תודה לעוזרים

קצת סדר...

שלום לך, ישנן כמה עמותות כפי שציינת אני ממליצה להכנס לאתרי האינטרנט ולפייסבוק של העמותות ולקרוא עליהן, עמותת שלומית הינה העמותה החילונית הגדולה ביותר, בעמותה הרכזת שתראיין אותך גם תלווה אותך במהלך שנת השירות, היצע התפקידים מגוון בכל העמותות. תנאי הקבלה תלויים בדרך כלל במקומות השירות ולא בעמותות. אשמח לעזור ולענות על עוד שאלות ממליצה לך להכנס לאתר העמותה: עמותת שלומית 03-6129202

מבולבלים? גם אנחנו...

שלום, אכן יש מספר עמותות שונות הקיימות במערך השירות הלאומי. כפי שנכתב הדרך הכי טובה כיום לקבל פרספקטיבה על העמותות השונות היא דרך האינטרנט - לבדוק היכן נמצאים התקנים שהכי מעניינים אותך, לראות איזו עמותה פעילה בתחום הקרוב אלייך וכן הלאה. בנוסף אני מציע לך להיפגש לראיון ראשוני עם הרכזים וכך לקבל תמונה רחבה יותר על העמותה ולראות מה הכי מתאים לך. אנו באגודה להתנדבות - ש.ל.מ מאמינים בליווי צמוד ואיכותי של המתנדבים שלנו וכן משתדלים למצוא את המקום הנכון ביותר בשביל כל מתנדב ומתנדבת. מרבית ההיצע דומה ברב העמותות אך כמובן שישנם תפקידים ספציפיים לכל ארגון. אשמח לעזור בהמשך, שיהיה המון בהצלחה!

למעלה