מבולבל

מהמר5

New member
מבולבל

רציתי לספר את סיפורי ותגידו לי מידע האם זאת ההפרעה הזאת או לא קודם אצלי זה גם מחשבות וגם טקסים מסוימים שקשורות למין אני דתי בן 25 וחושב על מיניות באופן מופרז וזה מתסכל נגיד אני לא מסוגל לאכול משהו לבן כי זה מזכיר לי סקס לא בשר כי אני לועס ומרגיש מחשבות על דברים מינים ונגיד רואה משולש ברחוב אני לא עובר מולו כי זה מזכיר לי דבר מיני ונגיד שראיתי היום תוכנית מתוך שינה שדיברו על פנטזיות של נשים ומאז שוב כל אישה שאני רואה אני אומר לעצמי זאת חושבת כך וכך וזה מעצבן ומתסכל כי אני דתי אבל גם שהיתי חילוני זה הפריע המחשבות האלו מכניסות אותי לדכאונות ואני פשוט לא מסוגל יש לצין שאת כל המחשבות חשבתי בתקופה מסוימת הם באות והולכות אבל הפעם הם נשארו וזה מעצבן אני לא מאובחן אבל יש לצין שנגיד אני מסתכל על מישהי ו8חושב מחשבה רעה אני חייב להסתכל בה שוב ולא לחשוב ואם לא הצלחתי להסתכל שוב אני יכול לחפש אותה שעות ונגיד ראיתי תמונה לא הולמת בסרט אני חייב לראות שידור חוזר ולחשוב מחשבה שונה כדאי לתקן תמחשבות נגיד אני נכנס לעיר אני חייב לחשוב על מחשבה טובה ואם חשבתי על מין אני חייב לחזור לקצה העיר ככה גם לחדר לבית או לכל מקום אחר אני לא יודע אני ככה אוכל להתנהל זה שובר אותי והיום זה התחזק בצורה רצחנית שאני אומר לעצמי שככה לא אוכל להמשיך לחיות ונגיד כל דבר לובש חולצה מדליק אור מתקלח מתלבש אם אני חושב על סקס חייב לחזור על אותו תהליך ולא לחשוב תמחשבה מה עושים

אבי 122

New member
שלום מהמר5

התסמינים עליהם אתה מספר, נראים לי כתסמינים של או סי די. אני ממליץ לך לדבר עם פסיכולוג שעובד בשיטה קוגנטיבית התנהגותית (CBT). אם תספר באיזה אזור אתה גר, תוכל לקבל המלצה לפסיכולוג מאיזור מגורך. שמתי לב לכך שאינך משתמש כלל בסימני פיסוק, אפשר לדעת למה ? בהצלחה !

אבי 122

New member
אחרי שכתבתי התגובה הנ"ל...

קראתי כמה הודעות שלך - בפורום אחר... אני מבין ששרתת בצבא- איך זה היה לך ? אני מבין שאינך עובד מאז שהשתחררת, אפשר לדעת למה ? לפי מה שכתבת, בעבר קיבלת טיפול תרופתי שהיו לו תוצאות טובות, אז למה אינך חוזר לקבל את אותו טיפול ?

אמא11

New member
לאבי ולכל המשתתפים בפורום../images/Emo45.gif

אבקש, בעתיד, להתיחס רק למה שנכתב כאן בפורום ולא להביא מידע/רקע/דברים שבאים ממקור אחר, בין אם מהשתתפות בפורום אחר או מהתכתבות אישית או משיחות טלפון וכדומה. נכון ש"זה באינטרנט" ומטבע הדברים מה שנכתב באינטרנט חשוף לכולם, אבל המשתתף בוחר מה לכתוב בכל פורום ועל מה שכתב-עונים. גם לי, שלא נולדתי לתוך אינטרנט וצ'אטים ופורומים קשה לפעמים להבין כמה דברים, בעיקר כאשר הכללים האלה אינם כתובים ו"מאיפה אפשר בכלל להבין אותם" ולכן אני כותבת. בודאי שאפשר, טכנית, לערוך "חיפוש" על משתתף ואנשים עושים זאת לפעמים, אבל שוב, להתיחס בסופו של דבר רק למה שנכתב כאן. אני כותבת את הדברים ממקום עמוק של שיתוף (ולא כביקורת). יום טוב תמי

אמא11

New member
בוקר טוב מהמר מבולבל../images/Emo42.gif

אני מצטרפת מכל הלב להמלצה של אפי, לפנות לפסיכולוג שמטפל בשיטה קוגניטיבית התנהגותית (CBT) לפחות לצורך איבחון והתיעצות לגבי טיפול. כמו שכתבת, חבל להמשיך לחיות כך, עם כל המחשבות והטקסים והסבל שנגרם לך. תרגיש טוב תמי

למעלה