מבולבל. שוב!

yenergy

New member
מבולבל. שוב!

לא יודע מה קורה לי. בזמן האחרון אני מרגיש שהיצר המיני שלי גובר, אבל אין בי רצון לקיים יחסי מין כמו שהיה פעם. בצורה מפתיעה, אני מתחיל להרגיש מוזר כשאני עם גברים. אני נמשך לנשים ברמה מסוימת אבל לא יותר מזה. כאילו אני עובר תהליך של הפיכה מגיי לסטרייט. ויותר נכון, אני בי שעכשיו עובר תקופה של נשים ולא גברים. אני לא יודע מה לעשות עם זה. אני רוצה כבר להגיע לחוף מבטחים של נטייה ברורה והעדפה ברורה של אחד המינים אבל זה לא קורה. אני כל הזמן זז וחוסר היציבות הזה משגע אותי. אוף. אני בטוח שזה גם קשור לקשר שהסתיים ואיך שהוא הסתיים, אבל במקום מסויים יש לי רק את החוויה של עצמי. וכל הזמן מנקר לי בראש - אולי כן אפשר להשתנות? אולי כן אפשר לחיות חיים נורמלים? חשבתי שעברתי את זה, אבל זה חוזר על עצמו שוב. אני מרגיש כמו ילד קטן ולא יודע מה אני רוצה מעצמי... אוף.

../images/Emo221.gif מבין אותך

זה יצר הרע שבא לקחת לך את העונג של החיים (להיות הומו), בערך כמו עבורי העונג של החיים להתקרב לשם וליהדות תאהב את עצמך, תתקרב לשם אלו התרופות הכי טובות

Nחמן

New member
בתקווה שלא יסקלוני

למרות התנגדותי ל"עצת נפש" אולי דווקא הם יכולים להציע לך פתרון למצבך? רק מדבר אחד תיזהר: אל תהפוך להיות שבוי בידם! עליך ללכת בהתאם לרצונותיך האישיים בלבד ובהתאם ליכולתך. אם משום מה תראה, ש"זה לא הולך", קבל עצמך כפי שהנך. אישית אני נוטה להתרשם, שגם אם יש בך נטייה הומוסקסואלית, יש באפשרותך להקים בית נאמן בישראל. במקביל אני מציע לך להיוועץ תחילה ברב רון ואולי יש לו פתרונות נוספים עבורך. המון הצלחה!

ישי 321

New member
מוכר מאוד...

אני חושב שתרגיע את עצמך בכך שתאמר לעצמך. אני בתהליך. אני עדיין לא יודע בדיוק מה אני רוצה. אוליי אדע עוד חודש. חצי שנה. שנה. שנתיים.. אני לא חייב להחליט עכשיו. תן לעצמך זמן וסבלנות. בנתיים אתה יכול לצאת ולהכיר משתי המינים.אוליי התמונה תתב הר יותר הייתי ועודני במצבך. אני מנסה להכיר ולהשלים עם עצמי על היותי הומו.(למרות שהייתי פיזית עם נשים וגם נהנתי) אבל תמיד בא הספק ואומר לי אוליי אתה יכול להצליח עם אשה וכו" כשהיית לי חברה הייתי מאוד מבולבל אז הלכתי לטיפול אצל שני פסיכולוגים כדי להחליט. הראשונה אמרה לי שאני רק צריך לבחור. אם אני בוחר באשה אני חייב לוותר על גבר למרות המשיכה. השני אמר לי ( והוא אגב דתי)שלא רק שאני לא מסוגל לבחור או להחליט אלא שגם אם אהיה עם אשה אני חייב לספק פיזית את עצמי עם גבר. והוא אף המליץ לי שיהיה לי מישהו קבוע לצורך זה. ( הוא מירושלים עם המון נסיון בנושא)ולא אני אהיה הרבה בדכאון וחרדות כי אני קוטע משהו מהאשיות שלי. מצד שני הפסיכולוגית הראשונה אומרת שאני בחרדות ואי שקט בגלל שאני לא מחליט. פרדוקס...אבל הוא אמר לי את זה ספציפית אליי ואחרי ששמע את ההסטוריה שלי.שניהם אמרו שאני דו מיני. אין ספק שרק בתהליך והכרת עצמך יותר ויותר תדע לבחור ולהבין שבכל בחירה יש הפסד וריווח. מקווה שנבחר את הקלה יותר. בהצלחה.

מוזרה השאלה וכך גם התשובות

מה זה מרגיש נמשך לאישה או לגבר? כדי לשלול לחלוטין את המשיכה לאישה נסה לראות פורנו עם אישה. אחר כך ראה פורנו עם גברים. תהיה לך תשובה אני משער. אם אתה מרגיש משיכה לנשים נסה לצאת עם אשה ולראות לאן זה מוביל אותך. בדרך כלל גברים במצבך פשוט ניזונים מהסרט שבו הם לא רוצים להשלים עם מי שהם ואז מתחילים לדמיין משיכה לנשים.

yenergy

New member
תודה

אני צריך לעבד את ההרגשות האלו. נראה מה יהיה בעוד יום או יומיים.

leopold5

New member
זה נשמע טבעי מאוד

אני חושב שמה שאתה עובר טבעי מאוד. יכול אפילו להיות שהעובדה שכבר קיבלת את עצמך כגיי "משחררת" אותך להרגיש עוד דברים, כולל לנשים. האם אפשר להשתנות? אני לא יודע. ממה שקראתי והרגשתי אני חושב שלא. בטח לא בטיפול, אולי באופנים יותר ספונטניים. יכול להיות שהתשוקה שלך תתרחב ותכיל עוד דברים שהיא לא הכילה בעבר. ויכול להיות שזה יחזור להיות יותר "מוגדר", כמו שאתה רוצה שזה יהיה. כן, תשוקה מינית יכולה להיות דבר מבלבל מאוד... תמשיך לדווח על גילויים חדשים לגבי עצמך.

השאלה האמיתית היא-

למה אתה חושב שאתה צריך להחליט?! מה גורם לך לחשוב שאתה צריך לבחור בין גברים לנשים?! ביסקסואליות היא נטייה מינית יציבה בדיוק כמו הטרוסקסואליות והומוסקסואליות. אתה צריך להחליט עם איזה אדם אתה רוצה לחיות את חייך, על סמך הנתונים האישיים שלו/ה- ולא על סמך המין. זה הפתרון היחיד, בעיני, לדילמה שלך. זה שבגדול אתה נמשך גם לנשים, לא אומר שדווקא לאישה אתה תמשך מספיק, ושקשר זוגי ביניכם יצליח (ואותו הדבר כמובן לגברים). כנראה שיש לך את הפריבילגיה, המבלבלת לפעמים, להמשך לאנשים ללא קשר למין שלהם. תנצל את זה כדי לבחור בן/ת זוג לפי התכונות שלהם, ולא רק לפי מה שיש להם בין הרגליים... בהצלחה ותמשיך לעדכן

DannyDinn

New member
חיים נורמלים

למה צריך להשתנות בשביל לחיות חיים נורמלים? חיים מנרמלים זה מה שאתה מגדיר לעצמך ולא מה שהחברה מגדירה לך. תמצא דוגמאות רבות מאוד לחיים שלא נחשבים נורמלים אבל אנשים רבים היו מתים לחיות! ולא צריך ללכת רחוק כ״כ.

למעלה