מבולבל מאוד...

מבולבל מאוד...

שלום לכל חברי הפורום,אני ממש לא יודע מה לעשות,נמאס לי שקר,למה אני לא יכול להגיד לכולם את זהותי המינית? למה אני צריך כל הזמן לחיות בשקר עם עצמי? אני דתי,ואני רוצה לחיות כמו כולם אבל איך אפשר לחיות ככה אם אתה משקר לכולם וגם לעצמך? אני רוצה לחיות עם אישה ולבנות בית בע''ה אבל אני פוחד שלא אוכל לעשות את זה. אני בטוח שיש פה אנשים עם בעיה כמו שלי יש,אשמח לשמוע גם אתכם. נ.ב. מזמן לא נכנסתי לפה אז אני מנצל את ההזדמנות הזאת לומר לכל החברים החדשים בפורום- ברוכים הבאים,הגעתם לפורום הכי טוב שיש
שיהיה לכם המשך יום נפלא

Nחמן

New member
הכל לטובה יקר!

ברוך שובך לשלום לארצנו ולמולדתנו. נעלמת לזמן מה ללימודים וחזרת עם החופש... מה לך כי תלין? אתה בסך הכל בן 16.5 ורוצה כבר ליהנות מכל העולמות? חכה עד שתגדל מעט, שתהיה יציב יותר על הקרקע, ואז תוכל לומר את אשר עם לבך. למה לך קונפליקטים קשים בגיל כה צעיר, כאשר אינך מבוסס כלל באופן עצמאי? מה זה לחיות בשקר עם עצמך? אתה לא משקר לאף אחד. אתה חי את חייך בדרך הכי טובה שאפשר ולא חייב דין וחשבון לאף אחד, אם אתה סטרייט או הומו. אילו היו שואלים אותך, זה דבר אחר, אבל אף אחד לא מתעניין בזהות המינית בגילך. אוצה לחיות עם אשה? לבנות בית? חכה! גם בעוד 8 - 10 שנים תמצא אשה טובה ובית טוב. לאן אתה ממהר? למה לדאוג עכשיו למה שיהיה בעוד 10 שנים, כשאינך יודע, מה יהיה מחר (בדרך אגב זה נושא, שאולי ייכתב אי פעם במדורי השבועי)? יש עוד אנשים כמוך, שהקימו בית וההצליחו לבנות משפחה וילדים. אחד מהם הוא מנדי ובוודאי ישמח לעזור לך. כרגע אתה צריך לדאוג ללימודים, שהם העתיד האמיתי שלך. צריך לדאוג, שיהיו לך הישגים טובים, כדי שתגיע לאוניברסיטה בבוא העת ותוכל להתקדם בחיים. עם השלמת תקופת ההתבגרות הרבה שאלות ייפתרו מאליהן. שיהיו לך הרבה ימים יפים ונפלאים ו... אל תדאג עכשיו לעוד 10 שנים. בעוד 10 שנים תהיה לך סיבה לדראוג לעתיד הרחוק.

Naor2x

New member
גם אני רוצה...

להיות "כמו כולם" (סתם - אני לא באמת דרך אגב...) - אבל אני לא כמו כולם. מה לעשות? אני פשוט לא. אז אפשר להלחם ולהאבק בדברים שהם לא תחת שליטתנו ממילא, ולהתייעף ולכלות את הכוחות ואת שמחת החיים שה' מעניק לנו. ואפשר גם פשוט לקבל את זה שאני לא כמו כולם (וראבק - כמה זה כיף לא להיות כמו כולם! היום אני מבין את זה...). אני חושב מהנסיון שלי, שלא יכול לקרות שום שינוי אמיתי אם אין קבלה של המצב ושל החיים כמות שהם. אתה רוצה אישה ובית ומשפחה? אין בעיה. למה שלא תפנה לאבא - שהוא כל יכול והוא זה שיצר אותך - ותבקש ממנו? למה לא? אנשים כלכך מתייגעים בעולם הזה בלרוץ ולחפש ולהתאמץ בכל מיני תחבולות והשתדלויות - אבל שוכחים שיש להם ערוץ ישיר ופתוח עם בעל הבית - 24 שעות ביממה! מעדיפים לגמור את הכוח שלהם על דברים שהם ממילא לא יכולים להם, במקום פשוט לפתוח את הפה! ה' עדי - שאני פתחתי את הפה לפני שנתיים ושלושה חודשים - וראיתי ישועות מעל לכל טבע ודמיון. ועד היום אני רואה בכל יום ישועות ונפלאות כאלה שלפעמים עובר לי זרם חשמלי בכל הגוף מרוב התפעלות ואסירות-תודה. הלוואי וכולנו נזכה כבר להבין אחת ולתמיד - שאין לנו באמת בעולם הזה שום כתובת לפנות אליה בכל עת - חוץ מה' יתברך, ושכולנו נזכה שתהיה לנו שעה ביום (או אפילו יותר אם אפשר) - לעשות שיחה עם אבא שבשמיים ולשפוך תפילתנו לפניו - אמן ואמן!

למה תמיד אנשים רוצים להיות כמו כולם?

איפה הייחודיות של כל אינדווידואל בפני עצמו?

outcider

New member
אני תמיד מצטט את הפתגם

גם אני רוצה להיות נון-קונפורמיסט כמו כולם. כלומר, גם אלו שמחליטים שהם מיוחדים עושים את זה כי ככה כולם עושים. אין מה לעשות. האדם הוא יצור חברתי ורוצה להיות בחברה - ולא חריג.

DannyDinn

New member
בגלל

פסיכולוגיה של ההמונים, חולשה אישית ופחדים מלקיחת סיכונים ומהלא נודע, רגשות אשמה, חוקים חברתיים המשמשים מסגרת לחיקוי, פחדים מנידוי... כל אלה ד"א הם כלים בהם משתמשת הדת לצרכיה.

mendy770

New member
בגלל המלחמה ההיא

נולדתי אני בגלל המלחמה ההיא נולדת אתה מכיר ?פוליקר

Nחמן

New member
כן! גם אני...

יהיה זה באנאלי להזכיר לך שוב, עד כמה דבריך מחממים את הלב. עם זאת אני מבקש להביע הסתייגות קטנה מהסיפא ולקשר אותו למקרה טראגי, שאירע אמש. בשעת ערב מאוחרת אני מקבל שיחת טלפון מאחד המתנדבים באחת העמותות, שבהן גם אני מתנדב: "קיבלתי עכשיו שיחת טלפון מהטלפון של המתנדב אורי (שם בדוי), שנפל והתמוטט באמצע הרחוב". נסיונות לדלות פרטים נוספים לא צלחו ורק כעבור שעה קיבלתי את הידיעה המרה. אדם בשיא אונו וכוחו, איש מופת, שכולו חסד, נפל באמצע הרחוב ומת. למותר לציין, ששוק אחז בי ובכל המתנדבים, שאליהם הגיעה הבשורה הנוראה. פתאום בלי התראה האדם היה ואיננו. היום ליוויתי אותו בדרכו האחרונה. למה סיפרתי זאת? כי איננו מבינים בבני אדם ואיננו מבינים את דרכיו ומחשבותיו של הקב"ה (ראה "ישעיהו" מהפטרת "תענית ציבור"), שכל משפטיו אמת וצדק. כבר כתבתי במדורי לפרשת "שלח" את ההבדל בין הבנת מושגים מוחלטים לבין הבנת מושגים מופשטים. עם קבלת ה"בשורה" בירכתי "ברוך דיין האמת". מה ברכה יש כאן? הברכה היא מופשטת. איננו מבינים כיצד היא מתקיימת ואין לנו לשפוט את הקב"ה לפי מעשיו, כי נשגבים הם מבינתנו. "דרשו ה' בהימצאו, קראוהו בהיותו קרוב" (שם) וכן "קרוב ה' לכל קוראיו לכל ה' יקראוהו באמת". רק אנא! בלי אשליות! הקכב"ה איננו עובד בשירותנו ואיננו מקבל משכורת מאיתנו. אנחנו עבדיו וצריכים לעשות את רצונו בלבב שלם בכל נפשנו ובכל מאודנו. אין לי ספק, שכל דבריך נכונים, ושיש להודות להקב"ה על כך, אבל לא לסמוך על ניסים. צריך לעמול קשה ולהאמין באמת ובתמים, ש"כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד". זכחיתי להכיר מקרוב את "הכל לטובה" ואני בטוח, שיש לכם הרבה מן המשותף. לא יהיה זה נכון לומר את כל שבחו בפורום אבל אני בטוח, שכל מי שיבוא איתו במגע, יאמר: הכל לטובה. מי יתן וירבו כמותכם בישראל.

Nחמן

New member
אכן אני בשוק עדיין

אולי זו סיבה, שתכתוב את המדור השבועי שלי לשבת זו?

avitano

New member
הכל לטובה...

אולי באמת הכל לטובה קודם כל הנסיון והמחשבות ההתמודדות שאתה חווה נכון זה קשה, ואולי אתה אומר "מה אני צריך את זה, אני רוצה שזה יהיה פשוט" אבל אתה עכשיו בעצם עובר דברים שאחרים לא עוברים וזה נסיון בחיים, זה התמודדות והשלמה עצמית זה משהו שחלק מהאנשים לא עוברים בחיים ענו לך החברים, אין לך מה למהר, אתה עוד צעיר תחשוב, תהנה, תתקדם, תלמד לאט לאט תדע מה אתה רוצה הכי חשוב שתעשה מה שאתה רוצה, ולא מה שרוצים שתעשה לא לעשות מה שירצה את החברה אלא מה שירצה אותך כי בסופו של דבר כשתתבגר, וחלק מהאנשים שליוו אותך כבר לא יהיו לידך אתה תסתכל אחורה ותצטער שלא עשית דברים בדרכך שלך... תמשיך להיות כאן איתנו :)

למעלה