מבולבל ומודאג

hotboy15

New member
מבולבל ומודאג

שלום לכולם, אני נער בן 17 ממש מבולבל ומתוסכל מהמצב שלי! ביום יום אני נמשך לבנות, וכמובן מתאהב ונדלק עליהן. לעשות דברים רומנטיים עם בנים, או להיות בקרבה פיזית למשך הרבה זמן נראה לי ממש מוזר. אבל כשאני חרמן אני נהנה לאונן מול סרטים של בנים מאוננים, או מציצות, ולאחרונה גם מאונן עם בנים במצלמה. עשיתי ביד עם חבר טוב שלי וגם עשינו אחד לשני. גם החבר הזה שלי הוא די סטרייט והיו לו חברות, והוא טוען שאם אנחנו נמשכים לנשים ומרגישים רגשות של מתח מיני אליהן אז זה בסדר. השאלה שלי היא מה אני?!?! חשוב לציין שאם אני מאונן מול בנות באינטרנט זה מאוד מחרמן אותי ואפילו יותר, אבל אני פשוט אוטומטית בוחר בסרטים של בנים. ואני אחזור ואגיד שרק לבנות אני מרגיש אהבה אמיתית ו"הידלקות", את חבר שלי שאוננו יחד, אני באמת אוהב אבל כמו אח כזה, כמו בן משפחה, בלי רגשות מעורבים של אהבה כמו בין בני זוג. מצפה לתגובה מהירה, בתודה.

HeavenDusk

New member
בלי לחץ, תקרא.

אני לא חושב שאתה צריך להקלע אל מקום שבו תצטרך להגדיר לעצמך את עצמך. טוב לך עם מה שאתה עושה כרגע
, תשאר עם זה ואל תחפור יותר מידי, החפירה רק תוליד פצעים מיותרים. אם היית מגובש בנושא הזהות שלך ובא ומצהיר "חבר'ה, אני נמשך לבנים, אני רוצה להיות גם איתם בנוסף לנשים" הייתי אומר לך שאתה אולי ביסקסואל. אבל המצב שלך כרגע מופשט ולכן אני לא חושב שאתה זקוק להגדרה. ההגדרה רק תכניס אותך לפורמטים שאולי לא נכונים לך. אפשר רצוי ואפילו בריא לחיות ללא הגדרה. תעשה מה שטוב לך ואל תפחד מכל מיני השלכות לא ברורות של הגדרות כאלה ואחרות. [מה אני יעשה אם אני הומו?, מה אני יעשה אם אני ביסקסואל?] תשאיר את השאלות למקום שבו תהיה בטוח בצורה טבעית שאתה יודע בודאות מה אתה. שוב: המסקנה שלי היא: לא להביא את עצמך למקום שבו תאלץ את עצמך להתגדר תחת כותרת כזו או אחרת. סע אחי, המפתחות בפנים...
.

ForbiddenSoul

New member
דבר ראשון - תירגע!

דבר שני, צא מהסרט
אל תחפש הגדרה, תעשה מה שאתה מרגיש נוח לעשות אותו. כי זה לא משנה בסופו שלך דבר - כול עוד תשאר כנה עם עצמך ידידי, רק אל תיבהל מהגדרות, זה חסר תועלת, באיחוד שאתה עכשיו בשיא של הגילוי המיני שלך, ותענה לי על השאלה הזו, אפילו עם אתה גיי, והמשיכה לנשים זה לא -אמיתי- אצלך, זה משנה? ואם כן, למה? (ומפה על כל תשובה שתהיה לך, תשאל את עצמך שוב פעם למה עד שתגיע לאמת) מתן

HeavenDusk

New member
קלטת?

שנינו רשמנו תגובה ממש ממש דומה בדיוק באותה הדקה. סחה אחי.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifחמוד ../images/Emo13.gif.

אתה בן 17 אתה עוד מתבגר אתה עוד משתנה אל תגדיר את עצמך עכשיו מה אתה ומי אתה זה לא יעזור אני מניח שהמשיכה שלך לבנים לא גלויה לך עוד, או שאתה מדחיק אותה כי אתה מפחד שזה באמת יקרה שבאמת תתחיל להתאהב בבנים ולהרגיש לבנים משהו יכול להיות באמת שאתה Bסקסואל ויכול להיות שזה סתם משהו שעובר לך בראש משהו שמסקרן אותך תיקח תזמן עם זה אל תעמיס על המוח שלך הרבה מחשבות עם הזמןן הכל ייתבהר

alexandron

New member
דווקא חשבתי על זה מכיוון אחר.

לא ידוע לי איך זה עם זכרים (נדמה לי שהם יותר הומופובים מנקבות באופן כללי), אבל יש לא מעט נשים סטרייטיות שמרגישות גירוי מיני מצפייה בסרטים פורנוגרפיים לסביים.

פילפולה

New member
למה להלחץ?

כמו השאר גם אני חושבת שתתן לזמן לעשות את שלו. בינתיים, תהנה ממה שקורה. כשזה יפריע לך-תפסיק. נראה לי שההגדרה מפריעה לך יותר מהאקט. אם אתה לא מגדיר את עצמך כהומו או כB אז אתה לא. ובכלל... זה שנעים ונחמד לך לא עושה אותך הומו. בבוא היום תדע כבר את התשובה [האמת תמצא בליבך ושאר שטויות קיטשיות.. :-\ ]. פיל

hotboy15

New member
תודה :)

רציתי להגיד לכולם תודה :) עזרתם לי ועודדתם אותי :) ואני שמח להיות חלק מהפורום הזה חחחחחחחח

הקטגור

New member
המקרה שלך דומה לשלי אחי...

גם אני הייתי עד ממש לאחרונה סטרייט מוצהר שכל פעם שמישהו מדבר על איזשהו מאפיין של הומו-סקסואליות בהקשר אלי הייתי מכחיש... אבל כמוך, בעולמי הפנימי גם היו לי פה ושם, לפי תקופות, פנטזיות ומשיכות מיניות הומו-סקסואליים (בד-בבד עם הטרו-סקסואליים) אחרי מחשבה ודשדוש בעניין הגעתי למסקנה, שאם אני אמנם לא בי, ורק הטרו, אזי זוהי רק אשמת אי-פתיחותה של החברה וחינוך לקוי של מה "נורמאלי" ומה לא, וזה דיכא לאין שיעור את הרגשות ההומו-סקסואליים שבי, שעדיין עלו לשטח מדי פעם. לי עדיין לא הייתה התנסות מינית מעשית עם גבר, אף לא נשיקה, ולך כמדומני היו דברים שהם כבר דיי רציניים... ובכל זאת הגעתי למסקנה שאם אני כן יכול לחוש משיכה וליהנות מפן רומנטי חד-מיני, למה לתת לעכבות החברה להרוס לי את זה? אני אומר - תהנה מכל מה שאתה מוצא בו הנאה. ובכלל, בי סקסואליות זה גאוני אחי - זה מכפיל את האופציות שלך!! אני מסכים עם חברי, בין-ערביים ומתן, אל תחפש הגדרה (למרות שאישית, אני חושב שאם אתה מוצא הנאה באקטים מיניים כאלה ואחרים עם גבר, סביר להניח שאתה בי, ומה שיקבע בסופו של דבר עד כמה תפעל לשחרר/לדכא את זה) כי זה רק יכניס אותך בסופו של דבר לסרטים וסיבוכים עצמיים. בקיצור - תזרום!!! ובהצלחה, בכל דרך אשר תבחר.

למעלה