מבולבל בשידוכים

zuzuzuzu50

New member
אני התחתנתי

ואף על פי שתמיד היה לי משיכה לגברים החלטתתי להתחתן. ולא ,לא היה ואין שום הונאה בחיי הנישואים שלי אני ואשתי חיים ביחד וגם חיי האנמימיות מלאים ומשמחים... כן אני מכיר את הרבנים האומרים שחייבים לספר לכלה לפני החתונה לא אומר שזה לא נכון אבל עם כל זאת... ניתן לחיות חיי נשואים מלאים אפילו עם משיכה לגברים. כי ככה אני ואיניני משטגע מכל נענין. אדרבה אני מקבל כח מהמסימה.... אני לא אומר שכל אחד חייב ללכת בעקבותי אני רק אומר שאפשר להצליח עם רוצים זושא

הונאה אם היא לא יודעת

ומה אם הוא יספר לה לפני החתונה? דרך אגב, איפה אמר פותח השרשור שהוא לא נמשך לנשים כלל? אני לא ראיתי את זה. ראיתי שהוא כתב שהוא הומו, אבל זה לא אומר שהוא לא נמשך לנשים כלל, או לא מסוגל לשמש את אשתו לעתיד. אני לא חושב שיש למישהו כאן זכות להתימר להחליט עבור האשה אם היא תהיה אומללה או לא. אני חושב שלה ורק לה יש זכות לקבוע אם היא תהיה אומללה או מאושרת בנישואים מסוג כזה.

zuzuzuzu50

New member
ואין לי בעיה

עם זה... אבל נראה לי שכמעט כל גבר יכול לספק לאשתו אם הוא פשות יחדל מחיי גייז כי אז זה מאד מאד מבלבל.. כי לרוב יחסי מין מתחיל ומסיים בראש של הבן אדם... ואם גבר מפחד שאינו יכול להעמיד זיקפה זה הכל בכל נובע מראשו.. ולא משום מקור אחרת... זושא

zuzuzuzu50

New member
זה לא נכון.....

כל אחד בוחר להיות הומו או לא... זה הכל בחירה וזה הכל ברצון הבן אדם... שתות ועוד שתות זה האומר שנולדנו עם זה..לא נכון קבלנו את זה עלינו או שלא קבלנו... ההחלטה בידינו חברים.. אל תשמע לשום עצה האומר שאתה תקוע עם זה ואין לך מה לעשות... אבל כמה שנכנסים יותר לתוך חיי ותרבות הגייז כמה שיותר קשה להפרד.. זושא

מדוע הינך סבור כך

כבר דברו כאן שיש את ההומו הגנטי והפסיכולוגי, אז קשה לקבוע באבחה חדה שזה מרצון. אני לא נהנה ממצבי אז איך אתה טוען שבחרתי זאת? זה לא נשמע הגיוני ובוודאי לא פרקטי. תודה לך אך אינני מסכים עם דבריך.

zuzuzuzu50

New member
כן דברו כאן....

גנטי או פסיכולוגי... אבל מה זה משנה? לא יודעים בוודאות ויש מיליון דעות בענין אבל אני ראיתי בחיי האישית שאף על פי שאני תמיד הייתי נמשך לגברים עם רצוני יכולתי לבחור במהשהו אחרת.. אל תגיד לי שזה בלתי אפשרי יש סיפורים הרבה על אנשים שאכן הצליחו כי רצו... זושא

ונשים ניסית?

לענ"ד נראה שכדאי שתנסה לשכב עם אשה, ותראה איך אתה מרגיש. גם אם אתה לא ממש נמשך, יהיה לך למה להשוות גם את ההרגשה של תוך כדי, וגם את ההרגשה של אחרי. אולי תגיע לתובנות מענינות. בהצלחה!

מקורי ודורש העזה

המממ... לא אגיד שלא חשבתי על כך אך זה דורש העזה רבה ולאו דוקא מההיבט הטכני אלא בעיקר מהקטע הרגשי. אבל אני מכרח לציין שכפי שהינך מציע אין לי מה להפסיד ואולי יש מה להרויח...

zuzuzuzu50

New member
אחי

כמו שאמרתי האקט המיני הוא בעיקר בראש של האדם גם גבר שטרייט לחלותין שמקיים יחסים מלאים תמיד יכול גם כן להכשל מיני לפעמים אם תרוד הוא בראשו... כי כמו שהזרע נוצר בראש האדם לפי המסורת גם כל האקט המיני נוצר גם כן בראשו של אדם. אין לך בכלל על מה לדאוג גם אתה כמו כל המילירד אנשים בהולם תפקד כמו שצריך במיטה... זושא..

אל תעשה זאת עם יהודיה.

אם לדעתך זו הדרך, אז רק עם אשה אשר אינה נחשבת ליהודיה על פי ההלכה. מכיוון שאתה חושש, תקח ויאגרה. מה שבטוח בטוח. אם אתה כהן, רצוי שתפנה ליעוץ הלכתי. מ"מ איני בטוח שהדבר יועיל, ללא הדרכה מלווה של איש מקצוע.

zuzuzuzu50

New member
תעשה את זה....

עם מי שמתחשק לך... עם מי שאתה נמשך אליה אז תהיה בטוח יותר להצלחה והנאה.. זושא

להיפך

אחד הדברים היותר חמורים ביהדות זה לשכב עם גויה. עדיף עם יהודיה (מקסימום עם אמצעי מניעה)

איזה חלק מההיבט הרגשי?

לא הבנתי אם מה שמפריע לך זה העובדה שאתה חרדי, או העובדה שאתה הומו מפריעה לך לנסות לשכב עם אשה. אם הדת היא זו שמפריעה לך, אני חושב שיהיה לך הרבה יותר קל לשכנע את האשה לטבול לפני כן במקוה. מה עוד שאחרי ששכבת עם גבר, כמובן ללא שום כוונה לפגוע, לשכב עם אשה שאינה נדה זה הרבה פחות חמור - רק תקנת חז"ל. יכול להיות שעצם היותך הומו זה מה שמפריע אפילו לדמיין סצינה שבה אתה שוכב עם אשה. אם זו הבעיה, אני חושב שכדאי לך להתעלות פעם אחת על המחסומים הפסיכולוגיים, כדי שתוכל להיות בטוח במה שאתה חושב ומרגיש, וכדי שלא תצטער אחרי שתבחר לך מסלול בחיים למה לא בדקת את זה כשהיית צעיר.

נחוש להאמין

אני חושב שאכן אבדוק קודם את תחושותיי לאחר מגע מיני מלא עם אישה. מה שמפריע לי כיום זה שפשוט לא דמיינתי עוד את הסצינה הזו... ועם גבר לא כ"כ נהניתי.

zuzuzuzu50

New member
אל תדאג...

נשמע לי שאתה בכיוון הנכון.. אין לך על מה לדאוג ידידי... לך על זה ותהיה בטוח ובשמחה... זושא

yenergy

New member
זה אולי יעזור...

]נה לעצת נפש - הם די מבינים בקטע הז www.atzat-nefesh.org

אני מופתע

אני ממש מופתע מהתמיכה ובכלל שיש כזה מקום שבו אנשים אמיצים מדברים על מה שמטריד בחברתינו.

למעלה