מבולבלת..

מבולבלת..

מה עושים שאני רוצה כל כך את האקס, וקבינימט שאני חושבת על זה אפשר להשיג יותר טוב ממנו.. מי שנראה הרבה יותר טוב ומי שיתנהג נכון להיום הרבה יותר טוב, אני צריכה לרדוף אחרי גבר
הרי לא חסרים גברים שירצו אותי בלי תחנונים ובלי כלום, ואני יודעת שהוא לא עושה לאגו אלא מבלבול. מצד אחד רוצה להשתחרר ממנו לתמיד להתאהב להתנשק להרגיש את הלהט באויר להרגיש שאני חולה ולמישהו איכפת ממני דואג לי , כמו שהוא היה..
מצד שני רוצה אותו, רוצה ומאמינה שיכול לחזור משהו קסום בנינו שנוכל לתקן הכל.. אבל הוא לא מראה שכל כך מסוגל לקבל אותי היום, נכון שאמרנו שנבחן את הקשר בזמן אחר אחרי שאני אצא מהבית אבל מה איתי, תמיד טען שאנילא יו-יו אבל לאט לאט אני מרגישה הרגשה של קפיץ שכל פעם נמתח ונמתח.. מצד אחד רוצה לצאת עם מישהו אחר מצד שני עוד לא משוחררת מספיק. וכבר נמאס לי מהצדדים נמאס לי מכל היועצים ונמאס לי מהלב שלי שגורם לי לכל כך הרבה בלבול, אמרו לי לסתום את הפ'ה ככה בשיא הגועל לא לדבר איתך לא להוציא מילה לשחק את המשחק אבל אני כל כך לא טובה במשחקים המטופשים הללו.. אמרו שאם אתה אוהב באמת תחזור אבל אני יודעת שאתה אוהב אז למה אתה לא חוזר
, אני רוצה לברוח לברוח כדי לא להתמודד איתך לא להתמודד איתם לא להתמודד עם כלום ואני יודעת שתמיד אמרתי שזה לא הפיתרון אבל ניסיתי להתמודד באמת וזה טו מאץ בשבילי.. כל כך רוצה אותך שהזמן לא מקהה את התחושה אלא מחזק את האהבה ממש כמו בשיר "כל יום שעובר אני מרגישה כמה שאני אוהבת יותר.." וזה כואב שהאהבה הענקית הזו נהפכת לצורה של נכזבת. אני לא מסכנה ויודעת שלא אשאר לבד, אבל היום אני מרגישה חצי לא לבד פשוט חצי, עוד לא מצאתי את מה שישלים את החצי השני(שהיה שלו) ואני יודעת שחללים ריקים נועדו למלא אותם וזה יתמלא אבל שוב מצד אחד רוצה לשכוח אותו ולקבל משהו חדש ונקי ומצד שני פשוט מרגישה שלא מסוגלת לשכוח אותו.. וכבר נמאס לי מכל הצדדים הללו כלום לא יודעת מחפשת דירה וכבר התרחבתי על כל כך הרבה מקומות שום דבר לא ממוקד שום דבר לא מפוקס הכל תלוי באויר ואין לי את הכוח לבצע את ההחלטה מהפחד שהיא לא נכונה ואצטער, ואני יודעת שרק ככה לומדים מהטעויות אבל טעיתי ואני עדיין פגועה וקשה לי כל כך בלעדייך. לא יודעת כבר מה לעשות על מנת להקל את הכאב שיש לי בלב... אוהבת אותך כל כך לו זה היה אחרת שנינו היינו מאושרים וצוחקים אבל בינתים שנינו בוכים..כל אחד בביתו! אז בטח שואלים מה אני רוצה ממכם, תאמת שאין לי מושג הייתי חייבת לפרוק הכאב בלבול וחוסר אונים אז מצאתי את זה כאן.. שיהיה לכם יום שמח וללא בלבול.. תמיד טענו ששיגרה זה רע..עכשיו אני מוכנה לעשות הכל לחזור אליה <אז תעריכו אותה>

ע ו מ א ר

New member
מאמי את לא צריכה אהבה

עזבי אותך מחבר נוסף עכשיו זה רק יבלבל אותך מה אני מציע? צאי לבלות להנות לעשות חיים תבזבזי כאילו אין מחר ובקשר אליו...את תצחקי על עצמך איך "פעם הית מאוהבת בו" ואחרי זה תכירי לך בחור נחמד ויאלה אקשן מזל טוב בהצלחה

אהבה

יש בי אהבה אבל היא לא מנצחת.. ולגבי העצות ניסיתי הכל.. זה פתר רגעית אני כבר ותיקה 8 חודשים בתחום... אז ככה שזה לא עזר

לרגע

לא צחקתי... אבל אומרים שאהבה ראשונה הכי קשה אז נקווה להקלה.. הבעיה שזה מתפלש לכל התחומים ואין מוטיבציה.. אני מאמינה שתגיע האופטימיות ממשהו הכל יהפוך לורוד בינתיים אני מתאמצת לא להכנס למרה שחורה

ע ו מ א ר

New member
תקשיבי לי טוב ../images/Emo140.gif

תכניסי לך לראש ,כמו הבחור שלך יש 1000 בחינם לא 1 כן 1000 אבל במצב שלך היום את לא יכולה להשיג כלום ויש בחוץ 1000 בחורים שמוכנים להלחם עלייך יש מבין?

למעלה