מבולבלת בשנה שעברה עשינו ועדת השמה ,השנה הוא עולה לכיתה א' האם צריך לעשות עוד פעם ועדת השמה?
ח חיפוש תמידי New member 13/3/07 #1 מבולבלת בשנה שעברה עשינו ועדת השמה ,השנה הוא עולה לכיתה א' האם צריך לעשות עוד פעם ועדת השמה?
א איריס56 New member 13/3/07 #2 ועדת השמה היי, החוק אומר כל שלוש שנים ועדת השמה או אם יש צורך אז קודם לכן. במידה ומחליפים מסגרת מגן לבית ספר ואז לתיכון גם אם לא עברו שלוש שנים עדיין יש צורך בועדת השמה. בהצלחה, איריס
ועדת השמה היי, החוק אומר כל שלוש שנים ועדת השמה או אם יש צורך אז קודם לכן. במידה ומחליפים מסגרת מגן לבית ספר ואז לתיכון גם אם לא עברו שלוש שנים עדיין יש צורך בועדת השמה. בהצלחה, איריס
Y yonitbrk New member 13/3/07 #4 בד"כ עוברים ועדת השמה כל שלוש שנים אלא אם מבקשים לעבור ממסגרת למסגרת. תבדקי עם הגננת שלך .
ת תלמה פינץ New member 13/3/07 #6 לדעתי ועדת ההשמה תופסת לשלוש שנים וברוכה השבה, אתם עולים לכיתה א' אולי כדאי לראות מהקורה בשטח ומי עוד מחפש כיתות?
לדעתי ועדת ההשמה תופסת לשלוש שנים וברוכה השבה, אתם עולים לכיתה א' אולי כדאי לראות מהקורה בשטח ומי עוד מחפש כיתות?